jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یک نکته هم در نظر بگیرید.مثلا شهر ما یک سینما بیشتر نداره.ولی یک شهر بسیار توریستی هست . تمام این 13 روز این فیلم نمایش داده میشه. یعنی حق انتخابی وجود نداره برای کسی که در این شهر میره سینما مگه مجبوره حتما بره سینما؟ 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ مگه مجبوره حتما بره سینما؟ خوب شاید سینما رفتن دوست داره لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ یک نکته هم در نظر بگیرید.مثلا شهر ما یک سینما بیشتر نداره.ولی یک شهر بسیار توریستی هست . تمام این 13 روز این فیلم نمایش داده میشه. یعنی حق انتخابی وجود نداره برای کسی که در این شهر میره سینما نیاران نباش دنی....خودم پست میکنم شهرتون....فقط زحمته کپیو تکثیرش میُفته گردن خودت! لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... حالا اون بد خائن فلان... دانلود و کپی فیلم یه دزدیه و واقعا کاره اشتباهیه!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ حالا اون بد خائن فلان... دانلود و کپی فیلم یه دزدیه و واقعا کاره اشتباهیه!!!!!!!! نوچ.....کی گفته؟ اگه دزدیه پس چرا رسانه ی میلیمون فیلمای تاپ 2010 و 2011 رو کپی میکنه تا مخاطب جذب کنه؟ تازه...اینکار بهتر از تحریمشه که.....ما به دهنمکی شهرت جهانی میبخشیم.... لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ حالا اون بد خائن فلان... دانلود و کپی فیلم یه دزدیه و واقعا کاره اشتباهیه!!!!!!!! manAM movafegham bishtarin zarbe va tohin be dehnamaki ine ke aslan filmesho kasi nigah nakone copy kardan ye asar kare eshtebahiye hata age sahebe asar adame bi arzeshi bashe لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ به گزارش فارس، «اخراجیها۳» که در ادامه دو قسمت قبلی این فیلم در ایام عید نوروز اکران شده است، همزمان در سینماهای تهران و شهرستانها با حجم گستردهای روی پرده رفته است و در روزهای پنجشنبه و جمعه با استقبال بسیار زیادی روبهرو شده است به طوری که از سینماهای نمایشدهنده این فیلم در پایتخت مجبور شدند برای فیلم دهنمکی سانس فوقالعاده بگذارند که براساس شنیدهها حتی در برخی از سینماها دو سانس ویژه نیز برای اکران نیمهشب «اخراجیها۳» اختصاص یافته است. اکران نوروزی فیلمها در حالی از چهارشنبه گذشته آغاز شده است که رقابت جدی اکران بین فیلمهای «اخراجیها۳» و «جدایی نادر از سیمین» است که البته با توجه به تعداد سینماهای بیشتری که اخراجیها در شهرستانها در اختیار دارد به نظر میرسد رکورد فروش اکران اول بهار ۹۰ به فیلم دهنمکی اختصاص یابد اما باید تا انتهای اکران نوروزی منتظر بود و دید که آخرین فیلم از سهگانه دهنمکی نیز میتواند رکوردشکن در اکران سینماها باشد یا خیر. من که همچین چیزی ندیدم تو تهران اگه کسی درده بگه ما از اشتباه در بیایم 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اخراجی های 3 فیلم دنباله داری است که از لحاظ محتوا و مضمون با آنچه در سینمای ایران این سالها عرضه می شود تفاوت دارد. به گزارش «فردا» این فیلم روایت برهه های واقعی از حضور مردم در صحنه انقلاب و هشت سال دفاع مقدس است و تنها دلیلی که کارشناسان را برآن داشته تا بر ارتباط حسی این فیلم با عموم مردم صحه گذارند رابطه نزدیک این فیلم با مخاطب است. اما اخیرا عده ای بهانه جو و دارای انگیزه برای تخریب سینمای دفاع مقدس، که رکودداری فیلمی با مضمون دفاع مقدس در تاریخ سینمای ایران آنها را می آزرد، فرصت را مغتنم شمرده و تخریب های خود علیه اخراجی های 3 آغاز کردند. در میان موج تخريبها عليه این فيلم، می توان به طور واضح از برخي سايتها، مطبوعات و حتی چهره های مسئولین سینمایی نام برد. در دو نسخه قبلی بسیار سعی شد که با تشویق مخاطبان به خرید قاچاق فیلم از فروش آن جلوگیری شود که با درایت و هوشمندی مخاطبان سینما، این فیلم توانست رکورددار سینمایی تاریخ ایران شود. این اتفاق مجدد در مورد اخراجی های 3 ده نمکی در حال رخ دادن است. از چند هفته قبل از اعلام اکران حجم عظیمی از تبلیغات علیه این فیلم در شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و یا حتی در ایمیل ها دست به دست شد. مضمون اکثر این ایمیلها و نظراتی که در فیس بوک منتشر می شود در خصوص تشویق به تکثیر و قاچاق این فیلم و یا تحریم آن است، مسئله ای که مسئولین سینمایی ایران سالهاست که در تلاشند این معضل را از سینمای ایران دور کنند. اما زمان اکران این فیلم به همراه فیلم موفق جدایی نادر از سیمین نیز از سوی مسئولین سینمایی کشور شبه برانگیز است. هردوی این فیلمها که به تنهایی می توانند برای دوره زمانی طولانی گیشه را در اختیار خود بگیرند، در یک زمان اکران شدند و قطعا این همزمانی به فروش هردوی این فیلمها لطمه خواهد زد چراکه برای مخاطب فضای دوقطبی ایجاد می کند و بیننده در انتخاب دو گزینه خوب سینمایی دچار تردید می شود و یا این فکر در اذهان متبادر می شود که پر فروش شدن هر کدام از این فیلمها در حمایت از جریان سیاسی خاصی است. با این حال باید منتظر ماند و دید که آیا بار دیگر نیز مخاطبان سینما با درک بالا و بدون توجه به سیاسی کاری برخی سودجویان می توانند از این وادی مخرب موفق بیرون آیند؟ موج تبلیغات ده نمکی برای نجات اخراجی های 3 شروع شده 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ نیاران نباش دنی....خودم پست میکنم شهرتون....فقط زحمته کپیو تکثیرش میُفته گردن خودت! حیف اون همه cd که برای رایت استفاده بشه حیف وفت که برای رایت همچین فیلمی تلف بشه . :icon_pf (34)::icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ حداقل 50 درصد افرادی که تو این تاپیک نظر دادند این فیلم رو در کمتر از یک هفته بعد از نمایش میبینند... شاید هم کمتر... چقدر بدبخت شدیم که کار سینمای ما به اینجا رسیده... از اون بدتر چقدر مردم ما پوچ و تهی هستند... لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بابا بیخیال! مگه سینما هم میرین؟مگه کارگردانی هم مونده که فیلم به دردبخوری بسازه تو ایران؟ نکنه شما تلویزیون نگاه میکنین؟داره دوسال میشه که دستم به تلویزیون نخورده! بشینین دوتا کتاب بخونین نه خستگی نت گردی تو تنتون میمونه نه اینکه رد ایدئولوژی وجبر بالاسرتونه خودتونید وافکارتون حالشو ببرید 9 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ خوب شاید سینما رفتن دوست داره اصل عمل سینما رفتن که جذابیتی نداره دنی جان... مردم میرند سینما برای تماشای اون تصاویر متحرک... حالا اگر کسی علاقه داره بره سینما و یک خروج باد از معده ی یک مرد میان سال زیر نفر بر رو نگاه کنه خوب این به سطح فکر و شخصیت خودش مربوط میشه... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این تحریم ها هیچ تاثیر و کارایی ندارند... اگر این فیلم فروش نکنه تنها دلیلش اینه که فیلم سازی خوبی نداشته... وگرنه موضوع و مزمون فیلم رو کمتر کسی حتی بهش فکر میکنه... تا زمانی که چندتا خنده ی پوچ توش باشه برای خیلی ها کافیه... 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بابا بیخیال!مگه سینما هم میرین؟مگه کارگردانی هم مونده که فیلم به دردبخوری بسازه تو ایران؟ نکنه شما تلویزیون نگاه میکنین؟داره دوسال میشه که دستم به تلویزیون نخورده! بشینین دوتا کتاب بخونین نه خستگی نت گردی تو تنتون میمونه نه اینکه رد ایدئولوژی وجبر بالاسرتونه خودتونید وافکارتون حالشو ببرید گل گفتی داداش spow... من که سالهاست تلویزیون ایران رو نگاه نکردم... الان یکی دو سالی میشه حتی ماهواره هم نگاه نمیکنم... اونم چیزی از تلویزیون خودمون کم نداره... بشینید کتاب بخونید تا کمتر بتونند سرتون کلاه بزارند... 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چیه خو؟این بهترین روش برای ضربه زدن به یه فیلمو تولید کنندگانشه! وگرنه مهران مدیری خودشو .... نمیداد که بگه کپی نکنید....:45645: دان لود کن ولی نبین در سطح کشور پخشش کن ولی به همه بگو نبینن!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ اصل عمل سینما رفتن که جذابیتی نداره دنی جان... مردم میرند سینما برای تماشای اون تصاویر متحرک... حالا اگر کسی علاقه داره بره سینما و یک خروج باد از معده ی یک مرد میان سال زیر نفر بر رو نگاه کنه خوب این به سطح فکر و شخصیت خودش مربوط میشه... ببین درستش همین هست. ولی اینجا ایران هست.بیشتر موقع ها طرف فاز میگیره که فقط بره سینما.اصلا فیلمش برایش مهم نیست.یعنی سینمایی که نزدیک تر هست را میره :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ حداقل 50 درصد افرادی که تو این تاپیک نظر دادند این فیلم رو در کمتر از یک هفته بعد از نمایش میبینند... شاید هم کمتر... چقدر بدبخت شدیم که کار سینمای ما به اینجا رسیده... از اون بدتر چقدر مردم ما پوچ و تهی هستند... این را باهات موافقم. خود من یک و دو ان را دیدم. البته یک چیزی هست برای حس کنجکاوی . مثلا من امکان داره برای کنجکاویش کپی این مجموعه را تهیه کنم که مثلا چطوری جنبش را مسخره میکنه. 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ دعوت به ديدار سبز و تماشاي فيلم جدايي نادر از سيمين بجای اخراجیهای 3 نداي سبز آزادي: صفحه فيس بوك 25 بهمن با اعلامي از مردم ايران دعوت كرده است تا در حمايت از اصغر فرهادي به تماشاي فيلم جدايي نادر از سيمين بروند، مسئولان اين صفحه تماشاي اين فيلم را فرصتي براي ديدار ياران و گسترش آگاهي ها دانسته اند. متني كه براي اين اعلام منتشر شده است به شرح ذيل است: اكران فيلم «درباره الي» با شروع تظاهرات اعتراضي پس از انتخابات و تولد جنبش سبز همراه شده بود. هر كارگردان و تهيه كننده اي امكان داشت از اين همزماني كه مي تواند فروش فيلم را تحت تاثير قرار مي دهد، ناراضي باشد. اما اصغر فرهادي چنين نبود، نامه اي نوشت و از مردم خواست به جاي تماشاي اين فيلم در راهپيمايي شركت كنند، خود نيز به ما پيوست. در ماههاي بعد هم در مراسم مختلف با دستبند سبز ظاهر مي شد. مساله اي كه باعث شد وزير ارشاد او را به لغو پروانه ساخت و اكران فيلم هايش تهديد كند. اصغر هيچ گاه به عافيت انديش نبوده، فيلم خوب ساخته و پاي هدف خود نيز ايستاده است. يادم مي آيد دو سال قبل در مراسمي در دانشگاه تهران، يكي از دوستان اش خاطره اي جالب از او به نقل از دستيارش نقل كرد: بازي گلشيفته فراهاني بدون روسري در فيلمي خارج از كشور مسئولين را بر آشفته بود و با اين بهانه پروانه نمايش «درباره الي» را لغو كرده بودند. تلاش هاي اصغر و ديگر عوامل دست اندركار نيز بي نتيجه مانده بود. آنها تصميم خود را گرفته بودند "درباره الي تا زمان نامعلومي حق پخش ندارد" راهها براي فرهادي سد شده بود. عصر همان روزي بود كه جواب نهايي را گرفته بوديم. ساكت بود، مي انديشيد و رانندگي مي كرد. نمي دانستم كجا مي رود. ساعتي بعد به بياباني اطراف تهران رسيديم و ماشين را بدون توضيح ترك كرد. صدايش را مي شنيدم، اندكي دورتر از ماشين بدون وقفه در سكوت بيابان مشغول فرياد زدن بود. ممتد داد مي زد. زماني كه بازگشت، افسوس و خستگي چهره اش به طرز غريبي جاي خود را به جديتي داده بود كه برايم عجيب بود. با اطمينان گفت: "بايد مدارك تقاضاي پروانه ساخت «درباره الي» را سريع آماده كنيم». تقاضاي ساخت؟ براي «درباره الي»! آن زمان معناي سخنانش را نمي فهميدم: "دوباره مي سازمش، با هزينه خودم، بدون گلشيفته". فردا صبح فيلنامه «درباره الي» به همراه تمامي مدارك لازم براي درخواست مجوز ساخت روي ميز معاونت سينمايي ارشاد بود... ما همگي در بهت بوديم. او مي خواست با فروش تمام دارائي اش همان فيلم را دوباره بسازد و به محض دريافت مجوز ساخت، پيش توليد را آغاز كند...چند روز طول نكشيد كه پروانه اكران درباره الي را با شرمندگي صادر كردند... ... اين تنها پرونده هنري اصغر فرهادي نيست كه پر است از فيلم هاي ماندگار تاريخ سينماي ايران. او با جنبش سبز زندگي و كار خود را نيز با جديت ادامه مي دهد. فرهادي يك الگو براي همه ماست. به جاي تماشاي فيلم هاي نازل، با خانواده و دوستان به ديدن فيلم «جدايي نادر از سيمين» كه به تازگي جايزه اول جشنواره فيلم برلين (يكي از مهمترين جشنواره هاي فيلم دنيا) را گرفته است برويم. ممكن بود نشان يا دستبند سبزي هم با خود داشته باشيم. اگر در سفر بوديم مي توانيم در سينماهاي شهرستان ها به هم وطنان خود بپيونديم و درباره كارهايي كه اصغر براي جنبش سبز انجام داده و در صورت امكان مسائل ديگر به گفتگو بنشينم. براي دلهاي سبزي كه براي وطن مي تپد و زندگي را هم دوست دارد سالن سينما هم مي شود محل ديدار ياران و گسترش آگاهي.. اين تنها پرونده هنري اصغر فرهادي نيست كه پر است از فيلم هاي ماندگار تاريخ سينماي ايران. او با جنبش سبز زندگي و كار خود را نيز با جديت ادامه مي دهد. فرهادي يك الگو براي همه ماست. به جاي تماشاي فيلم هاي نازل، با خانواده و دوستان به ديدن فيلم «جدايي نادر از سيمين» كه به تازگي جايزه اول جشنواره فيلم برلين (يكي از مهمترين جشنواره هاي فيلم دنيا) را گرفته است برويم. ممكن بود نشان يا دستبند سبزي هم با خود داشته باشيم. اگر در سفر بوديم مي توانيم در سينماهاي شهرستان ها به هم وطنان خود بپيونديم و درباره كارهايي كه اصغر براي جنبش سبز انجام داده و در صورت امكان مسائل ديگر به گفتگو بنشينم. براي دلهاي سبزي كه براي وطن مي تپد و زندگي را هم دوست دارد سالن سينما هم مي شود محل ديدار ياران و گسترش آگاهي... 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ دان لود کن ولی نبیندر سطح کشور پخشش کن ولی به همه بگو نبینن!!!!!! مگه ... دارم؟ من نمیدونم چرا اینقد تعصب به خرج میدید که این فیلم دیده نشه!!:icon_pf (34): 400 سال تعصب نشون دادیم چه نتیجه ای گرفتیم؟ بابا اگر بده .... بذارید مردم ببینن و خودشون بگن بده... اگرم خوبه بازم نظر با مردمه! ما اگر با دهنمکی مشکل داریم ، بهترین کار همینیه که داریم میکنیم... روزنامه ی کیهان از دولت بودجه میگیره، ما هم ازش خوشمون نمیاد.... ولی 100 صفحستو جمعاً 100 تومن...یه هفته بعدش کیلویی میخریشو بعنوان کاغذ ... ازش استفاده میکنی! این فیلمم... شاید از خود سپاه بودجه بگیره برا ساختش...شایدم نه ... و من چون با خود دهنمکی مشکل دارم،میرمو فیلمشو کپی می کنم تا چک هایی که به هنر پیشه هاش داده برگشت بخوره... همون کاری که این بی وجودا دارن با سریال قهوه ی تلخ می کننو کسیم جیکّش در نمیاد....مبارزه ی منفی همینه! الان دیگه دورانی نیست که بریم تو خیابونو مرگ بر فلانی بگیم...باید روش های نو پیدا کرد... لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ گل گفتی داداش spow...من که سالهاست تلویزیون ایران رو نگاه نکردم... الان یکی دو سالی میشه حتی ماهواره هم نگاه نمیکنم... اونم چیزی از تلویزیون خودمون کم نداره... بشینید کتاب بخونید تا کمتر بتونند سرتون کلاه بزارند... با کتاب نمیشه سر کسی کلاه گذاشت؟:JC_thinking: تمام بدبختیای ما از این کتاباست ؛ اگه بخوای تحت تاثیر افکار هیچکسی نباشی باید ارتباطتو با همه به طور کامل قطع بکنی که تقریبا محاله؛ فقط روند کلاه گذاری کتاب آرومتره فک کنم در عوض عمیق تر و ناخودآگاه تر اثر میذاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده