H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دم در سینما: گارد و لباس شخصی به تعداد استقبال کننده ایستاده. تو صف بلیت “جدایی نادر از سیمین” گاز اشک آور میزنن، با باتوم مردم رو میفرستن تو صف “اخراجی ها 3″. تو سینما (اول فیلم): - بابک! این نور چیه داره نزدیک میشه؟ - چیزی نیست مزدک! نور چراغ قوهی مسئول سالنه. - مطمئنی؟! - … نه! موتوره! فرار کن! تو سینما (وسط فیلم): بسیجی با باتوم: کجا؟! بشین سرِ جات! - میخوام برم دستشویی، بالا بیارم! تو سینما (آخر فیلم): بسیجی با باتوم: کجا؟! تیتراژش هنوز تموم نشده! بعد از فیلم: یک بسیجی خودسر: دی.وی.دی “جدایی نادر از سیمین” با کیفیت اچ دی رسید! آقا بخر، شب عیدی ثواب داره! در برنامهی هفت: - فقط دو نفر برای دیدن فیلم “جدایی نادر از سیمین” به سینما رفتن، که اونام سالن رو اشتباه رفتن. - فروش “اخراجی ها 3″ تا این لحظه رکورد “آواتار” رو شکسته، ببینیم آیا میتونه رکورد “اخراجی ها 2″ رو هم بشکونه؟! 16 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مجبور شدم ! چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w821: لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w821: دلمو شکوندن !! تا حالا نشکستم دل کسیو ! همین جا اعلام میکنم اگه کسی مدعی شکسته شدن دلش توسط منه حاضرم خودمو از مردانگی ساقط کنم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دلمو شکوندن !!تا حالا نشکستم دل کسیو ! همین جا اعلام میکنم اگه کسی مدعی شکسته شدن دلش توسط منه حاضرم خودمو از مردانگی ساقط کنم شما دل منو شیکوندی!!! لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دلمو شکوندن !!تا حالا نشکستم دل کسیو ! همین جا اعلام میکنم اگه کسی مدعی شکسته شدن دلش توسط منه حاضرم خودمو از مردانگی ساقط کنم مسنجرم نیستی:w000: لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مسعود ده نمکی چماقدار سابق، همان کسی که قتلهای زنجیره ای را عمل به تکلیف می دانست و ناراحت بود که از این افراد (قاتلین) کمتر قدردانی می شود، او که در کوی دانشگاه حضور داشت و خانواده شهید عزت ابراهیمی او را در خون فرزندشان شریک می دانند! امروز دوربین به دست گرفته است! اشتباه نکنید، او از دوربین و هنر و سینما هم چماقی خواهد ساخت تا بر فرق ما بکوبد، و متاسفانه بازیگران ما بازیچه دست او شده اند، من اگر بودم به هیچ قیمت حاضر به همکاری با چماقداران نمی شدم. امام موسی ابن جعفر علیه السلام، به صفوان جمال که شترهای خود را برای سفر حج به هارون اجاره داده بود، فرمود: " همین قدر که راضی هستی که هارون زنده بماند و از سفر برگردد تا اجاره شترهای تو را بپردازد در ظلم او شریکی" و باز فرموده اند: " هر کس ظالمی را یاری کند و لو به تهیه لیقه دوات در ظلم او شریک است! " نمی دانم، چگونه خود را توجیه می کنند و با چنین فردی که هنوز بر مواضع خویش است و توبه نکرده همکاری می کنند؟ پیامبر صلوات الله علیه و آله فرمود: " من اعان ظالماً سلطه الله علیه - هر کس ظالمی را یاری کند خداوند آن ظالم را بر او مسلط می کند" آقایان بازیگران، روزی را می بینم که از سلطه و ظلم او شکوه کنید و علاجی و فریاد رسی نیابید. امروز بالای سن با شما خوش و بش می کند، اما او از همان قماشی است که اگر شما را در خیابان با این سر و وضع ببینند، بازداشتتان می کنند و سابق بر این خدو بر روی تان می انداختند و مویتان می بریدند، اما امروز برایشان تخم دوزرده می کنید و به رویتان می خندند، و شما چه ساده اید که خنده آنها را باور می کنید! شاید او بر روی شما لبخند زند، اما در گوشه ای دیگر، مسعودی دیگر، زهرا بنی یعقوب را به زندانی می افکند که فرجامش مرگ است، مرگ! و شما با همکاریتان در مرگ زهرا هم شریکید! شما در ترویج تفکر مسعودها شریکید، شما با کارتان مسعودها را تکثیر و وارد حوزه فرهنگ و هنر کرده اید! باز هم عجیب است این یک بام و دو هوا، این همان بانویی است که در خیابان او را مسعودی می گیرد و در حبس می کند، که چرا چنین پوشیده ای! و مسعودی دیگر از بازی او میلیاردها به جیب می زند و به رویش لبخند ژوکوند! پس درد دین نبود، درد جیب بود، اگر موی تو و روی تو برای منافع ما بیرون است، حرجی نیست! وگر نه ... اگر با این حجاب عکس هاشمی و موسوی را در دست داری، جنجال می کنند که طرفداران اینها بی دین و بی حجابند، و اگر عکس اینها را در دست بگیری، دوربین ها شکارت می کنند و بارها از سیمای ملی پخش می شود که ببینید ما هم از این طرفداران داریم، ما هم دلباختگانی داریم! فریب امروز و دیروز اینها را نمی خورم، نه دیروز درد دین داشتند و نه امروز روشنفکر شده اند، دیروز و امروز در پی منافع خویش اند! و مردم را بازیچه می دانند. من هر گونه کمکی به اخراجی ها را حرام می دانم، پرداخت ریالی برای دیدن این فیلم، تایید و تقویت تفکر چماق و ترور است ، و ما در خون شهیدان شریک خواهیم بود. 29 اسفند 1389 مهدی خزعلی 14 لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ شما دل منو شیکوندی!!! خودم کردم که لعنت برخودم باد ! فقط هرچی میکشمش نمیدونم چرا کنده نمیشه...!! مسنجرم نیستی:w000: هم اکنون هستم ! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که این دو فیلم قبلی این چماق به دست را هم نرفتیم سینما ببینیم. بلکه تو اتوبوس واسمون گذاشتند !!!!!! کسی بره این فیلم را نگاه کنه در مرحله اول به خودش توهین کرده با توجه به محتوای فیلم که به تمسخر گسترده جنبش های مردمی پرداخته. شریفی نیا،یک روزی باید جواب پس دهد. 16 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خودم کردم که لعنت برخودم باد !قط هرچی میکشمش نمیدونم چرا کنده نمیشه...!! لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که این دو فیلم قبلی این چماق به دست را هم نرفتیم سینما ببینیم. بلکه تو اتوبوس واسمون گذاشتند !!!!!! کسی بره این فیلم را نگاه کنه در مرحله اول به خودش توهین کرده با توجه به محتوای فیلم که به تمسخر گسترده جنبش های مردمی پرداخته. شریفی نیا،یک روزی باید جواب پس دهد. شریفی نیا که شمشیرو از رو بسته این فیلم و فیلم چایی شیرین سندی بر خیانت اوست 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من که از اون اول ازین شریفی خوشم نیومد...بهش میاد 7 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ الان فیلم جدایی سیمین از نادر هم هست که مال اصغر فرهادیهاونو میرم میبینم من میرم تمام فیلمایی که همزمان پخش میشه را نگاه میکنم بقیه فامیل را هم میبرم تا آمار بقیه بره بالاتر همین آقای ده نمکی با یکی از خانواده های گشته شدگان دوران 18 تیر کاری کرد که ........ 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ این فیلم جدا از دلایل سیاسی متاسفانه به شدت سطح سلیقه ی سینمایی ملت ایران رو پائین آورده! فکر کنید یه فیلمی مثل درباره ی الی اکران بشه بعد این اخراجی های 3 بشه پرفروشترین فیلم تاریخ ایران! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مثلا فکر کردید شما نرید سینما آمار فروش فیلم کم میشه؟:JC_thinking: این آمارو ما نمیگیریم که..خودشون میدند.....یه 4 رو بکنند 9 ما از کجا میفهمیم؟:JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مثلا فکر کردید شما نرید سینما آمار فروش فیلم کم میشه؟:JC_thinking:این آمارو ما نمیگیریم که..خودشون میدند.....یه 4 رو بکنند 9 ما از کجا میفهمیم؟:JC_thinking: دقیقا... مگه آمار الکی دادن واسه اینا کاری داره!!!!!!!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مثلا فکر کردید شما نرید سینما آمار فروش فیلم کم میشه؟:JC_thinking:این آمارو ما نمیگیریم که..خودشون میدند.....یه 4 رو بکنند 9 ما از کجا میفهمیم؟:JC_thinking: آمار که کاری نداره...... مثلا من از الان مطمئنم تو انتخابات مجـــــلس بالای 90 درصد مردم شرکت خواهند کرد. اما همون تو دهنی زدن و پول تو آسیابشان نریختن کلی مزیت داره. . . . . میگن اگه یک سوسک را تو دستشویی دیدی با دمپایی نزن تو سرش،بلکه با بی محلی از کنارش رد شو..... این براش از صدتا فحش بدتره. 14 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ جوش نزنین این هم به سرنوشت کارهای دیگشون دچار خواهد شد با اینکارشون خیلی از اون نسل باقیمونده از جنگ رو هم آزرده خاطر کردند 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ جوش نزنیناین هم به سرنوشت کارهای دیگشون دچار خواهد شد با اینکارشون خیلی از اون نسل باقیمونده از جنگ رو هم آزرده خاطر کردند اینا با این حرفها کاری ندارن. عامه مردم مخاطبشونن که این قبیل فیلمها هم عامه پسندن. 6 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اینا با این حرفها کاری ندارن. عامه مردم مخاطبشونن که این قبیل فیلمها هم عامه پسندن. دقیقا همینطوره....عده بسیاری از افراد جامعه درسته در باطن مخالف اینها هستند ولی برای دقایقی خوش بودن و خندیدن و سرگرم شدن حاضرند بروند سینما و این فیلم رو ببینند.از اونجا که تو کشور ما همه چی بر عکس جواب میده و برای اینکه تیراژ یه فیلم یا کتابی رو ببرند بالا سریع اعلام میکنند که مثلا فلان گروه آنرا تحریم کرده و بعد آن بلافاصله سیل جمعیت رهسپار گیشه و کتابفروشی میشند تا ببینند اون چه موضوعی داشته که مورد تحریم قرار گرفته بهترین روش برای نابود کردن فیلم پخش و توزیع غیر قانونی فیلم هست تا بسیاری از کسان عامه که میخواهند این فیلم رو در گیشه ببینند لااقل آنرا در منزل و بدون پرداخت پول به سازندگانش ببینند. پس از آن میتوان در مورد چرت بودن فیلم در بین عوام بحث و مباحثه نیز راه انداخت ولی اگر اکنون چنین روالی پیش گرفته بشه فقط فروش گیشه فیلم بالا میرود 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده