رفتن به مطلب

مونث بودن، تفاوت یا ذلت؟

Nightingale

ارسال های توصیه شده

ببخشین آقای اسی من نمیخوام تو دعواتون شرکت کنم فقط نسبت به این جمله خیلی حساسم

واقعا غذا درست کردن برای یک مرد رو وظیفه میدونین؟

من با کسی دعوا ندارم.

دوستان با بنده دعوا دارند.

معمولا کسی دعوا داره که عصبانی بشه. :icon_gol:

غذا درست کردن شرایط داره.

یک موقع مرد و زن با هم بیرون کار میکنند،خوب غذا را یا با هم درست میکنند یا بیرون میرن.

یک وقتی زن بیرون خونه هست،اگه مرد توانایی اش را داشته باشه،غذا درست میکنه.

خیلی از مردها یاد نگرفتند چطور غذا درست کنند،هر روز نیمرو بذارن جلوی خانم.

آشپزی یک هنره،که زن ها بهتر این هنر را دارند،واقعا برای من عجیبه که میگن ننگ زنه آشپزی کنه !!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 98
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من با کسی دعوا ندارم.

دوستان با بنده دعوا دارند.

معمولا کسی دعوا داره که عصبانی بشه. :icon_gol:

غذا درست کردن شرایط داره.

یک موقع مرد و زن با هم بیرون کار میکنند،خوب غذا را یا با هم درست میکنند یا بیرون میرن.

یک وقتی زن بیرون خونه هست،اگه مرد توانایی اش را داشته باشه،غذا درست میکنه.

خیلی از مردها یاد نگرفتند چطور غذا درست کنند،هر روز نیمرو بذارن جلوی خانم.

آشپزی یک هنره،که زن ها بهتر این هنر را دارند،واقعا برای من عجیبه که میگن ننگ زنه آشپزی کنه !!!!!!!

من باز وارد بحث تو شدم چون اشتباه گرفتی اول این که من نه عصبانی ام نه دعوا دارم اما به چیزی که گفتم ایمان دارم

در ضمن ما نگفتیم ننگ ما گفتیم که ادمای کوته فکر اینو ننگ میکنن چون مردا دارن از اون قدرت خودشون پایین میان و این زجر اوره به قول خودت توهین میکنن

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببخشین آقای اسی من نمیخوام تو دعواتون شرکت کنم فقط نسبت به این جمله خیلی حساسم

واقعا غذا ذرس کردن برای ی مرد رو وظیفه میدونین؟

فکر کنم من منظور ایشونو متوجه شدم.مثالهایی که زد به نظر من قانع کننده بود.منظور ایشون این نبود که وظیفه زن آشپزیه.منظورشون همون تقسیم کار بر اساس توانایی بود.

البته اگه درست حدس زده باشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

پاسخ به اين شبهه كه پيامبر 50 ساله با دختر 9 ساله ازدواج كرد واين عار وننگ براي ايشان به حساب مي آيد :

نوسنده ...........((((وقتی هم 50 سالش بود یک دختر 9 ساله را به همسری برگزید.))))

جواب :

يكى از اهداف ازدواجهاى پيامبر(صلي الله عليه وآله وسلم) جهت سياسى - تبليغى بود ؛ يعنى با ازدواج موقعيتش در بين قبايل مستحكم گردد و بر نفوذ سياسى و اجتماعيش افزوده شود و از اين راه براى رشد و گسترش اسلام استفاده نمايد.

حضرت به خاطر دست يابى بر موقعيتهاى بهتر اجتماعى و سياسى ، در تبليغ دين خدا و استحكام آن و پيوند با قبايل بزرگ عرب و جلوگيرى از كارشكني هاى آنان و حفظ سياست داخلي و ايجاد زمينه مساعد براى مسلمان شدن قبايل عرب ، به برخى ازدواج ها رو آورد .

• Like 2
لینک به دیدگاه

در راستاى اين اهداف پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) با زنان ذيل ازدواج کردند :

عايشه دختر ابوبكر از قبيله «تيم».

حفصه دختر عمر از قبيله بزرگ «عدى».

ام حبيبه دختر ابوسفيان از قبيله نامدار بنى اميه.

ام سلمه از قبيله بنى مخزوم .

سوده از قبيله بنى اسد.

ميمونه از قبيله بنى هلال.

صفيه از بنى اسرائيل .

ازدواج مهمترين پيوند و ميثاق اجتماعى است، به ويژه در آن فرهنگ تأثير بسيارى از خود به جا ميگذارد.

در آن محيطى كه جنگ و خونريزى و غارتگرى رواج داشت، بلكه به تعبير "ابن خلدون" جنگ و خونريزى و غارتگرى جزو خصلت ثانوى آنان شده بود، ( مقدمه ابن خلدون (ترجمه)، ج 1، ص 286) بهترين عامل بازدارنده از جنگها و عامل وحدت و اُلفت ، پيوند زناشويى بود.

از اين روي، پيامبر(صلي الله عليه وآله وسلم) با قبايل بزرگ قريش ، به ويژه با قبايلى كه بيش از ديگران با پيامبر (صلي الله عليه وآله وسلم) دشمن بودند ، مانند بنى اميه و بنى اسرائيل ، ازدواج نمود . اما با قبايل انصار كه از سوى آنان هيچ خطرى احساس نميشد و آنان نسبت به پيامبر(ص) دشمنى نداشتند، ازدواج نكرد.

لینک به دیدگاه

گيورگيو ، نويسنده مسيحى مي‌نويسد:

محمد (صلي الله عليه وآله وسلم) ام حبيبه را به ازدواج خود درآورد تا بدين ترتيب داماد ابوسفيان شود و از دشمنى قريش نسبت به خود بكاهد. در نتيجه پيامبر با خاندان بني اميه و هند زن ابوسفيان وساير دشمنان خونين خود خويشاوند شد و ام حبيبه عامل بسيار مؤثرى براى تبليغ اسلام در خانواده هاى مكه شد.

محمد پيامبرى كه از نو بايد شناخت، ص 207.

آنها به همينقدر خوشحال بودند و مباهات مى كردند كه زنى از قبيله آنان به نام همسر پيامبر (صلى اللّه عليه و آله و سلّم ) ناميده شده ، و اين افتخار براى آنها حاصل گشته است ، و به اين ترتيب رابطه و پيوند اجتماعى آنها با پيامبر (صلى اللّه عليه و آله و سلّم ) محكمتر، و در دفاع از او مصممتر مى شدند.

ام سلمه از طايفه بنى مخزوم - طايفه ابوجهل و خالد بن وليد - بود، وقتى كه رسول خدا (صلي الله عليه وآله وسلم) وى را به همسرى خويش درآورد ، خالد بن وليد موضعگيرى شديد خود را در برابر مسلمانان مورد تجديد نظر قرار داده و پس از مدتى نه چندان طولانى اسلام آورد.

لینک به دیدگاه
یعنی چی،چه ربطی داره. :banel_smiley_4:

یک سری وظایف رو یک جنسی بهتر میتونه انجام بده.

تو خانواده شما به خواهرت میگن برو نون بخر ، میوه بخر یا به برادرت؟

اگه ماشینت مثلا پنچر شه،شما جک میزنی و لاستیکو عوض میکنی یا برادرت.

شما مثلا میری کولر تعمیر میکنی،شما میری سربازی و نصفه شب تو پادگان کشیش میدی؟

.

.

.

هر کسی یک توانایی داره و انجام دادن یا ندادن اونها،هیچ دلیلی بر قوت یا ضعف یک جنس نیست.

چه کسی گفته بهتر می تونه انجام بده؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پاسخ به اين شبهه كه پيامبر 50 ساله با دختر 9 ساله ازدواج كرد و اين عار و ننگ براي ايشان به حساب مي آيد :

نوسنده ...........((((وقتی هم 50 سالش بود یک دختر 9 ساله را به همسری برگزید.))))

کسی نگفت این برای ایشان عار و ننگ است.

دروغ در روز روشن !!!!!!!! :w00::w00:

لینک به دیدگاه
منظورت کدوم عمله که میگی چه کسی گفته بهتر میتونه؟

:ws28:اوتارت چرا اینجوری شده؟

کلی گفتم این عمل هایی که می گیم زن بهتر انجام میده مرد بهتر انجام میده اینارو خودمون از بچگی ریختیم تو مغزشون

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمیدونم چی گفتین و چی شنیدین

ولی تا وقتی خودتون احترام واسه خودتون قائل نشین انتظار بیشتر از این رو نباید داشته باشین

یک حقیقت در مورد زنان وجود داره(البته نه همه اونها)و اون اینه که دنیاشون خیلی کوچیکه و گاها چنان درگیر چیزهای حقیر و جزیی زندگی میشن که کارهاشون احمقانه به نظر میرسه

اما بطور کل من براشون به خاطر صبوری و عشقشون احترام زیادی قائل هستم

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم به دختر بودنم افتخار میکنم یه سری از مشکلاتی که آقایون دارند ماها خیلی کمترداریم .......

البته در دنیا بهتزین آشپزها آقایون هستند ولی به آدم خیلی فشار میاد که داداشت بهت بگه وظیفهت هست که این کاره تو خونه رو انجام بدی..............:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمیدونم باید چی بگم ولی خیلی متاسف شدم که بحث رو همیشه و همه جا یا سیاسیش میکنید یا دینی !

بحث من اینا بود ؟

چرا یه کم خودمون یه اندازه خودمون تقصیرو به گردن نمیگیریم ؟

قبول کنید که خیلی از آقایون از نظرشون دنیای خانوما خیلی مسخرست که چه میدونم میرند ظاهرشونو خوب میکنند با هزاران روش و چیزایی از این دست ولی موقع عمل میرن سراغ همون دختری که چهرشو بیشتر دوست دارند !

این جملاتو شنیدم از جنس مذکر که دارم میگم !

یا خیلی از ما دخترا به جای اینکه واسیم و جلوی این حرفا رو بگیریم میریم چی کار میکنیم ؟ تیپ پسرونه میزنیم یا سعی در تقلید نوع حرف زدن پسرا رو داریم !

در جواب اون دوستانی که اومدنو گفتند اگر خودتون بخوایید هیچ کدوم از این چیزا اتفاق نمیفته باید بگم حرف زدن راحته ولی در عمل این چیزا فقط یه تئوریه !

بله که اگر خودمون نخواییم چیزی از پیش نمیره ولی چند درصدش فقط به من که دخترم مربوط میشه ؟ وقتی من موقع یک درگیریه احساسی گریه میکنم شما پسرا بهش چی میگید ؟ نمیگید اوه باز شروع شد تا میاییم دو کلمه حرف بزنیم احساسی شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میگید یا نمیگید ؟

آخه عزیز جان کی قراره مقایسه کنه

به چه دلیل باید این کارو بکنه

با چه معیاری ؟

اگه زنی خودشو باور کنه از هر مردی میتونه سر تر باشه

همه چی فقط به باور خود آدم بر می گرده!

زن فقط وقتی ضعیفه که خودش خودشو ضعیف بدونه!

گوينده nightingale:-

(((بودن یا نبودن چیزی مثل یک پوست پیاز تعیین کننده صفت واپسین دختر یا زن بودن قبل اسمم هستش ......... ولی این فقط یه صفت نیست نبودن یا حتی بودنش در زمانی که نباید باشه میتونه حکم مرگ باشه ........)))):ws46::ws46::ws46:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop: ربودن اين پوست پياز از راه نامشروع نمادي ازنبودن :

غيرت

شرف

عفت

ديانت ..............است

بله حرفت درسته ولی یه دختر هم ادمه ! تا کی باید سرکوفت این موضوع رو بخوره ؟

مشکل ما اینه که معیار ما برای خوبی یا بدی آدما چیزای ظاهری و گذشته فرد هستش ...........

خدا با اون عظمتش توبه رو گذاشت ولی مثه اینکه آدم از خدا بالاتره که راه توبه هم نذاشته .........

نمیدونم چی گفتین و چی شنیدین

ولی تا وقتی خودتون احترام واسه خودتون قائل نشین انتظار بیشتر از این رو نباید داشته باشین

یک حقیقت در مورد زنان وجود داره(البته نه همه اونها)و اون اینه که دنیاشون خیلی کوچیکه و گاها چنان درگیر چیزهای حقیر و جزیی زندگی میشن که کارهاشون احمقانه به نظر میرسه

اما بطور کل من براشون به خاطر صبوری و عشقشون احترام زیادی قائل هستم

بگو و نام ببر اون درگیری های احمقانه رو

• Like 5
لینک به دیدگاه

فکر کنم دنیای امروز این تفاوت هایی که شماها ازش حرف زدین رو تو خودش حل کرده :ws52:

امروزه روز زن ها رئیس جمهور میشن وزیر جنگ میشن وزیر میشن وکیل میشن و ...

حتی امروزه مردها آشپز میشن خیاط میشن پرستار میشن و ...

من که تفاوتی بین دخترها و پسر ها نمیبینم

فکر میکنم انسانها هم مثل همه ی جنداران در طول سالها تکامل یافتن:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

[quote=nightingale;

بله حرفت درسته ولی یه دختر هم ادمه ! تا کی باید سرکوفت این موضوع رو بخوره ؟

مشکل ما اینه که معیار ما برای خوبی یا بدی آدما چیزای ظاهری و گذشته فرد هستش ...........

خدا با اون عظمتش توبه رو گذاشت ولی مثه اینکه آدم از خدا بالاتره که راه توبه هم نذاشته .........

اري درب توبه باز است اما:

1. دختر پاك وباكره براي پسر پاك ودست نخورده
  2. دختر آلوده براي پسر آلوده
  3. دختر توبه كرده براي پسر توبه كرده ...........

كبوتر با كبوتر .....باز با باز........

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکر کنم دنیای امروز این تفاوت هایی که شماها ازش حرف زدین رو تو خودش حل کرده :ws52:

امروزه روز زن ها رئیس جمهور میشن وزیر جنگ میشن وزیر میشن وکیل میشن و ...

حتی امروزه مردها آشپز میشن خیاط میشن پرستار میشن و ...

من که تفاوتی بین دخترها و پسر ها نمیبینم

فکر میکنم انسانها هم مثل همه ی جنداران در طول سالها تکامل یافتن:banel_smiley_4:

نه هنوز حل نشده .........

حرف های من رو در تاپیک خوندید ؟

حرف های پست اولم حرف هایی بود که هر روزو هر ثانیه دارم میشنوم .........

اینایی که شما میگی ظاهر قضیست .........

اري درب توبه باز است اما:

1. دختر پاك وباكره براي پسر پاك ودست نخورده
  2. دختر آلوده براي پسر آلوده
  3. دختر توبه كرده براي پسر توبه كرده ...........

كبوتر با كبوتر .....باز با باز........

بله درست میگی شما ...........

ولی مطمئنی دخترو پسر توبه کرده بهشون با همون دیدی نگاه میشه که به مورد اول نگاه میشه ؟

من هم دین دارم من هم مسلمانم ولی متاسفانه هنوزم مشکلات هست و اونا فقط برای 20 درصد جامعه حل شدست برای بقیه فقط حرفه ....

من کاری با دین ندارم بحثم خودمونه و جامعه ...........

باکره بودن پسر به اندازه باکره بودن دختر هستش اهمیتش در جامعه ما ؟

................

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب که چی؟

وقتی هم ایشان 50 سالشان بود یک دختر 9 ساله را به همسری برگزیدند.

یک کم تاریخ رو دقیق تر و بدون تعصب کمتر بخونین بد نیست.

اونوقت به اندازه یک سر سوزن آرزو نمیکردی که جای زنان عرب آنروزها باشی.

همین تمدن را هم امروز غرب برای زنان تا حدودی فراهم کرده،اگر فردی مثل رضاخان نبود،شما امروز باید تو خیابان روبنده مینداختی رو صورتت.....

و هیچ مرجعی این پوشش را خلاف اعلام نمیکرد.

من ارزو نکردم به جای زنای عرب باشم

زنای عرب هنوز که هنوزه وضع شاهزاده هاشون یه چیزی مثل همون سلطانه خانمه خدا به داد بقیه برسه

ولی گفتم اگه همسری با تمام اخلاق و رفتار امامای شیعه باشه من بهش اجازه میدم بره به تعداد اونا زن بگیره

هر چند با اجبار حجاب و بی حجابی هر دو مخالف هستم ولی از رضا خان بدم نمیاد

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی گفتم اگه همسری با تمام اخلاق و رفتار امامای شیعه باشه من بهش اجازه میدم بره به تعداد اونا زن بگیره

پس مشکلت چیه شما،اگه به همچون شرایطی راضی هستی که ایران الان برات فوق بهشته.

تازه بهت حق رای و حق درس خوندن هم میدن،اونموقع که زنانشان فقط باید تو خانه نان میپختند !!!

البته تقصیری ندارید،قصه های قشنگ از گذشته براتون تعریف کردن،فکر میکنین اونها مردانی رویایی بودن. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس مشکلت چیه شما،اگه به همچون شرایطی راضی هستی که ایران الان برات فوق بهشته.

تازه بهت حق رای و حق درس خوندن هم میدن،اونموقع که زنانشان فقط باید تو خانه نان میپختند !!!

البته تقصیری ندارید،قصه های قشنگ از گذشته براتون تعریف کردن،فکر میکنین اونها مردانی رویایی بودن. :ws37:

شما یه مرد کامل به من نشون بده من دومیشو نشونت میدم :ws37:

مشکل اینجاست که الان 1400 سال از اون موقع میگذره و من میگم اونا در زمان خودشون بهترین مردایی بودن که زنای عرب میتونستن گیر بیارن

ایران برای هیچ کس الان نمیتونه بهشت باشه جز........

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...