M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ دوست عزیز ! یه بحث درون خانواده ای نیست که! بحث روی جامعه است! روی یه مملکت! روی بیکاری! شغل! ازدواج! ترافیک! اکسیژن! چقدر موضوع حاد شد:imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر موضوع حاد شد:imoksmiley: شب عیدی چرا اوقات خودتونو تلخ میکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ اره.اینو به شدت قبول دارم ولی این انتظارات بخاطر نوع تربیتشونهپدر و مادرهای امروز که خودشون طعم محرومیت رو چشیدن میخوان واسه بچههاشون سنگ تموم بزارن بچه هم که بدش نمیاد خوش باشه آخه این چه نوع تربیتیه:icon_pf (34):اینا دارن از اونوری میوفتن.جدیدا که بچه های پیش فعال مد شدن.اصلا نمیشه کنترلشون کرد:w00: 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ کلا نسل سوخته ایم دیگه نسل سوخته ای که آتشش زیر خاکستر روشن است 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ شب عیدی چرا اوقات خودتونو تلخ میکنین؟ بله......مثلا فردا شب عیده.پس چرا هیچکی شاد نیست؟تاپیک های شاد انجمن رو ببینید.چند تاست؟ 6 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ نسل سوخته ای که آتشش زیر خاکستر روشن است همینه باید جنبه مثبتشو ببینیم 6 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ بله......مثلا فردا شب عیده.پس چرا هیچکی شاد نیست؟تاپیک های شاد انجمن رو ببینید.چند تاست؟ برو تو طنز میبینی چندتاست وعده ی ما بخش طنز هر کی زودتر رفت 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ شب عیدی چرا اوقات خودتونو تلخ میکنین؟ برو تو طنز میبینی چندتاست وعده ی ما بخش طنز هر کی زودتر رفت کجاش تلخه؟ اینا همش عادته! عدات هم همیشه خنثی است! 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ عمر گران مي گذرد خواهي نخواهي اگر پداران ما مي گويند كه ضربه خورديم خيلي برام جاي تعجب داره پس ما چي تك تك روزهاي دهه 60 جز سياهي چيزه ديگري نبود حالا به دهه90 خورديم كه كله جواني مان سياه شد .حداقل ذهه40 يا50 خيلي راحت وطن و ترك كردن و در خوشي تمام وطن وطن مي كنند 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خانواده من هم همین جوانب رو در نظر گرفتن و همیشه میگن،ولی من همیشه دوست داشتم خانوادمون خیلی پر جمعیت بود خوب شما جنگ برای بدست آوردن اتاق شخصی نداشتی این یکی از بزرگترین مشکلات من بعنوان یه دهه شصتی 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی برام تصورش سخته که وسط دهه ی 90، رفتم تو دهه ی 30 زندگیم! حتی تصورش برام مشکله که از جوونیم دارم میرم تو میانسالی! نمیدونم چرا دوست ندارم بزرگ بشم. عجب وضعیه! چرا سال جدید داره منو میترسونه؟! اسمش خیلی ابهت داره! 1390 انگار قراره یه اتفاق بزگی بیافته! 90 همیشه برام امتیاز بالایی بوده! نمیدونم. از امسال میترسم! 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ بيايم يه خورده بهتر فكر كنيم....همه اون چيزايي كه دهه 60 داشتيم و الان نداريم موهبتيه براي خودش و دهه نود هم ميتونه سالهاي خوبي برامون باشه از اين حيث كه ديگه مشكلاتي كه الان داريم رو نداشته باشيم. 3 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ دوست عزیز به مطالب خیلی زیبایی اشاره کردی از متنی که نوشته بودی خیلی خوشم اومد خدایا به داد این جوونا خودت برس 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ :smiley (18): یعنی آخر این دهه با یه موج جمعیتی وحشتناک روبرو میشیم؟؟؟؟؟؟ یعنی ایران صد میلیونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ بهتره اون خاكسترهاي رو آتيش رو كنار بزنيم و به جاي اين حرفها ي تكوني به خودمون بديم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ خواستیم پول درآریم، گفتن شده امسال سال جهاد اقتصادی، باید جهاد کنید! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ ما 64 ی ها خیلی زجر کشیدیم دوره ما کنکور کارشناسی رکورد زده بود . الان هم ارشد و دکتری همه دنبال کار میگردن .. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده