Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز سفارش خرید Asha 309 دادم.فردا عصر میرسه فکر نکنم چیز بدی باشه بین گوشی های ارزون قیمت قابل تحمل تر از بقیه بود سفارش دادن برا خرید گوشی قابل اطمینانه؟ حالا چرا این ؟ اون سونی که گذاشتید بهتر نبود به نسبت نوکیا؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سفارش دادن برا خرید گوشی قابل اطمینانه؟حالا چرا این ؟ اون سونی که گذاشتید بهتر نبود به نسبت نوکیا؟ اینترنتی سفارش ندادم. پیش دوستم سفارش دادم. اون سونی گفته بود که سرعت منوها خیلی کمه و اینکه کیفیت صداش نسبت به اینکه واکمن هست، ضعیفه. اینو میخوام برای یه مدت کوتاه. بعدش گوشی میخرم. 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینترنتی سفارش ندادم.پیش دوستم سفارش دادم. اون سونی گفته بود که سرعت منوها خیلی کمه و اینکه کیفیت صداش نسبت به اینکه واکمن هست، ضعیفه. اینو میخوام برای یه مدت کوتاه. بعدش گوشی میخرم. آها همون تعجب کردم من یکی که اصلا اعتماد نمیکنم اینطوری موبایل بخرم پیشاپیش مبارکتون باشه بسلامتی و با دلی خوش 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها همون تعجب کردممن یکی که اصلا اعتماد نمیکنم اینطوری موبایل بخرم پیشاپیش مبارکتون باشه بسلامتی و با دلی خوش سونی امکاناتش بهتره ها در کل.نوکیا دیگه کمی از رده خارج شده 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها همون تعجب کردممن یکی که اصلا اعتماد نمیکنم اینطوری موبایل بخرم پیشاپیش مبارکتون باشه بسلامتی و با دلی خوش البته این سایت دیجی کالا خیلی معتبره من سابقه داشته که تا 1 تومن هم خرید کنم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ البته این سایت دیجی کالا خیلی معتبرهمن سابقه داشته که تا 1 تومن هم خرید کنم خوب شما خیلی پولداری 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز سفارش خرید Asha 309 دادم.فردا عصر میرسه فکر نکنم چیز بدی باشه بین گوشی های ارزون قیمت قابل تحمل تر از بقیه بود مبارکهمایه داریه دیگه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارکهمایه داریه دیگه مسخره میکنی حالا؟ تغییرش دادم 311 میخرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان نظر کلیتون راجع به این گوشی چیه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با افزایش ارتقا سیستم گوشی اندروید 4.1 چه مشکلاتی پیش میاد شنیدم باطریش جوابدهی مناسبی نمیده و با نرم افزار حل میشه، چیکار باید کرد ؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوستاننظر کلیتون راجع به این گوشی چیه ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با افزایش ارتقا سیستم گوشی اندروید 4.1 چه مشکلاتی پیش میاد شنیدم باطریش جوابدهی مناسبی نمیده و با نرم افزار حل میشه، چیکار باید کرد ؟ Cha cha شارژ رو خوب نگه میداره.... ی مدل دیگه هست ک از نظر ظاهر مشابه این مدل است؛ HTC-status این مدل مشکل شارژ داره. 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ Cha cha شارژ رو خوب نگه میداره.... ی مدل دیگه هست ک از نظر ظاهر مشابه این مدل است؛ HTC-status این مدل مشکل شارژ داره. شنیدم با نصب نرم افزار مشکل حل میشه این توضیحات رو از خودت و تجربه گفتی یه از سایتا ؟ HTC-status رو هم دیدم خوب حالا تفاوتا رو برام بیان میکنی و شباهتا رو؟ یه لینک از status نمیدی؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ شنیدم با نصب نرم افزار مشکل حل میشهاین توضیحات رو از خودت و تجربه گفتی یه از سایتا ؟ HTC-status رو هم دیدم خوب حالا تفاوتا رو برام بیان میکنی و شباهتا رو؟ یه لینک از status نمیدی؟ یکی از همکلاسیهام میخواد بخره ک ازم خواست اطلاعات راجع بهش بگیرم. منم مجبور به تحقیقات میدانی شدم . من هم مجموعه اطلاعات 5 نفر شخص مطلع رو واسش جمع آوری کردم:(87): ک یا خودشون داشتن یا تو کار خرید و فروش گوشی بودن. یعنی اطلاعاتم حاصل پرس و جو بود. وقتی پستت رو دیدم جالب بود واسم این تلاقی.... واس همین نظریدم . اما خب احتمالا پیشنهاد میدم نخره.. آخه این گوشی بیشتر ب عنوان ی گوشی دخترونه شناخته شده. 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یکی از همکلاسیهام میخواد بخره ک ازم خواست اطلاعات راجع بهش بگیرم. منم مجبور به تحقیقات میدانی شدم . من هم مجموعه اطلاعات 5 نفر شخص مطلع رو واسش جمع آوری کردم:(87): ک یا خودشون داشتن یا تو کار خرید و فروش گوشی بودن. یعنی اطلاعاتم حاصل پرس و جو بود. وقتی پستت رو دیدم جالب بود واسم این تلاقی.... واس همین نظریدم . اما خب احتمالا پیشنهاد میدم نخره.. آخه این گوشی بیشتر ب عنوان ی گوشی دخترونه شناخته شده. پس برم برا استاتوس! کجاش دخترونه س, سیاه رنگش رو ببین چقدر مردونه و شیک هست گوشی شیکی هست, مخصوصن کیبورد خوبی داره 2 لینک به دیدگاه
لیلیان میم 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ کسی میدونه فرق سیستم عامل جیلی بین اندروید با Ice Cream Sandwich چیه ؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ کسی میدونه فرق سیستم عامل جیلی بین اندروید با Ice Cream Sandwich چیه ؟ Ice Cream Sandwich خودش android 4 عه! به version 4.1 va 4.2 میگن جلی بین! منظورتو از فرقشون متوجه نشدم دقیقا فرقِ چی با چی عزیزم؟ 3 لینک به دیدگاه
لیلیان میم 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ Ice Cream Sandwich خودش android 4 عه! به version 4.1 va 4.2 میگن جلی بین! منظورتو از فرقشون متوجه نشدم دقیقا فرقِ چی با چی عزیزم؟ چه فرقی با هم دارن دیگه!؟ یعنی این چه ویژگی خاصی داره که اون یکی نداره!؟ 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ چه فرقی با هم دارن دیگه!؟ یعنی این چه ویژگی خاصی داره که اون یکی نداره!؟ چی چه فرقی با چی داره؟ منظورت فرق اندروید 3 با 4 عه یعنی؟:| فرق اندروید 2.1 و 2.2 با 4 مثل فرق ویندوز xp با ویندوز 7 هستش و فرق اندروید 2.3 با 4 مثل فرق ویندوز 7 با 8 و به همین شکل پیش خواهد رفت... به این صورت که : - در هر ورژن بالاتر علاوه بر تغییرات ظاهری رابط کاربری یا محیط سیستم عامل ،مسلما امکانات بیشتری ارائه میشه و ویژگی های بهتری خواهد داشت. - در سرعت سیستم عامل بهبود حاصل میشه. - برنامه نویسی پیشرفته تر ، قویتر ، کامل و بدون نقص تر خواهد بود. - قدرت پردازش سیستم عامل بهبود پیدا میکنه. - نرم افزار های پیشرفته تر و کاملتری مطابق با ورژن های بالاتر ارائه میشه - سیستم عامل با سخت افزار های قوی تر مطابقت بیشتری نشون میده - روی سیستم عامل بیشتر کار میشه تا بتونه با زبان های برنامه نویسی سازگاری بیشتری داشته باشه. - سیستم عامل با تکنولوژی های روز سخت افزاری مثل nfc ، lte و انواع سنسور های سخت افزاری روی گوشی مطابقت بهتر و بیشتری پیدا خواهد کرد. - غیره... و هر چه این روند ادامه داشته باشه مشخصا شاهد پیشرفت های ظاهری و کاربردی بیشتری در سیستم عامل اندروید خواهیم بود 5 لینک به دیدگاه
elnaz.s 101 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به نظرشما گوشی htc one xlبهتره یاsumsong galaxy s2plus؟فروشنده ها هیچ توضیحی درباره گوشی نمی دن.من رشتم معماریه و به همین دلیل باگوشی زیادعکس میگیرم میخوام یه گوشی بگیرم که دوربینش قوی باشه ولی می خوام بقیه امکاناتشم خوب باشه.یکی گفت اگه میخوای وقتی عکسو زوم میکنی تصویر تار نشه بایدگوشی که میخری صفحه اش ledباشه که فقط گوشی های galaxyاینطوریه.ولی من شنیدم کیفیت دوربین htcبهترازsumsongهست.میگن وقتیhtc خراب میشه قطعاتش پیدانمیشه.حالاشماهم نظرتونوبگین که کدوم خوبه و کیفیت بالایی داره؟حالا بایدچی کارکنم؟ویه سوال مهم اینکه آیااین دو گوشی منوفارسی دارن؟ 1 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به نظرشما گوشی htc one xlبهتره یاsumsong galaxy s2plus؟فروشنده ها هیچ توضیحی درباره گوشی نمی دن.من رشتم معماریه و به همین دلیل باگوشی زیادعکس میگیرم میخوام یه گوشی بگیرم که دوربینش قوی باشه ولی می خوام بقیه امکاناتشم خوب باشه.یکی گفت اگه میخوای وقتی عکسو زوم میکنی تصویر تار نشه بایدگوشی که میخری صفحه اش ledباشه که فقط گوشی های galaxyاینطوریه.ولی من شنیدم کیفیت دوربین htcبهترازsumsongهست.میگن وقتیhtc خراب میشه قطعاتش پیدانمیشه.حالاشماهم نظرتونوبگین که کدوم خوبه و کیفیت بالایی داره؟حالا بایدچی کارکنم؟ سلام دوربین اصلیه سامسونگ بهتر از HTC هست به نظرم، شما برای مقایسه دوربین ها باید عکس های گرفته شده رو تو یک مانیتور یا صفحه نمایش مقایسه کنین! با مقایسه ای که من کردم سامسونگ بهتر بود تو لینک زیر میتونین خودتونم مقایسه کنین (دوربین HTC ONE X با ONE XL یکیه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این چند نمونه از مقایسه ها: از لحاظ صفحه کیفیت نمایش HTC بالاتره (312 پیکسل در اینچ در مقابل 217) تکنولوژی استفاده شده توی صفحه نمایش Samsung بهتره، که همینم توی مصرف باتریش تاثیر میذاره، مصرف باتری HTC بیشتره، صفحه سامسونگ LED هست و HTC صفحه LCD (از طرفی هم باتری اچ تی سی 1800 میلی آمپر ساعته در برابر سامسونگ که 1650 میلی آمپر ساعته) صفحه HTC ضد خش هست، از تکنولوژی Corning Gorilla Glass توش استفاده شده حافظه داخلی HTC 32 گیگه که یکم قیمتش رو میبره بالا، و مموری هم نمیخوره که به نظر من این یه نقطه ضعفه! اما حافظه داخلی سامسونگ 8 گیگه و مموری میخوره CPU اچ تی سی هم قوی تر از سامسونگه و همینطور (فکر میکنم) گرافیکشم باز بهتره از نظر خرابی زیاد اطلاع ندارم اما از لحاظ اطمینان و گارانتی سامسونگ خیلی بیشتر از HTC تو ایران جا افتاده و معتبر تره در کل من توی انتخاب بین این دو مدل HTC One XL رو انتخاب میکردم. 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام کسی میدونه گلکسی 4 سامسونگ الان قیمتش چنده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده