maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که یکی از بچههای سایت فکر میکردم دختره کلی هم عزیزم و جانم نثارش کردم الان فهمیدم پسره البته هنوز صد در صد مطمئن نیستم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که یکی از بچههای سایت فکر میکردم دخترهکلی هم عزیزم و جانم نثارش کردم الان فهمیدم پسره البته هنوز صد در صد مطمئن نیستم:icon_pf (34): من که یادم نمیاد عزیزم و جانم نثارم کرده باشید 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم از وقتی اواتار ادمین سایت رو گذاشتم خیلی ها منو با ادمین اشتباه میگیرن و در نتیجه لایک بیشتری بهم اشتباهی میدن 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ من که یادم نمیاد عزیزم و جانم نثارم کرده باشید آخه شما رو نگفتم 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آخه شما رو نگفتم تعجب کردم اش نخورده ودهن سوخته داشت میشد برام 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که اولین بار که sara068 رو با این آواتارش دیدم، تو خنده بازار بود که دیدم جک گذاشته و داشت چشام از تعجب میزد بیرون که آخه محمد ادمین که اهل جک گذاشتن نبود که:w58: بعد با خودم گفتم لابد خواسته یه تنوعی به جو انجمن بده 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم امروز نتونستم تحمل کنم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم کم آوردم تو همه چی... بزرگ شدن سخته.... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که حس میکنم احساسی توی وجودم نیست. دوست دارم مثل قبل پراز مهربونی باشم :( 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که حس میکنم احساسی توی وجودم نیست.دوست دارم مثل قبل پراز مهربونی باشم :( اره منم اعتراف میکنم همین حس رو در مورد بدون نام دارم 2 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم همیشه بعد از این که غذام تموم میشه یاد اون حدیثه میفتم که میگه هیچ وقت سر سفره سیر نخورید منتها دیگه دیره 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم با اینکه دوست داشتم و تصمیم داشتم هیچ وقت از کوره در نرم ولی در مقابل سبک سری و بلاحت بعضیا از کوره در رفتم متاسفانه 8 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اره منم اعتراف میکنم همین حس رو در مورد بدون نام دارم اعتراف میکنم دست بزن خوبی دارم 6 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم دست بزن خوبی دارم اعتراف میکنم کتک خورم خوبه 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ یه اعتراف سنگینی میخواستم کنم خوشحالم ک هرگز اعتراف نکردم 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم که من خیلی آدم خوبی هستم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ اعتراف میکنم اشتباه کردم اعتماد کردم .. 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ همیشه دوست داشتم سرطان بگیرم. خودم راه دیوونه خونه رو بلدم، لازم به راهنمایی نیس 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ دوست داشتم دکتر بشم. مغز و اعصاب و قلب رو دوست داشتم ولی خوب اینم رفت توی کلکسیون آرزوهای دست نیافته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده