keyvan64 3123 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر شما تا چه حد میان استفاده از اینترنت و دنیای مجازی، با تنهایی کاربران آن، رابطه ی مستقیم وجود دارد؟! 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ رابطه خیلی زیاد....... مخصوصا یک هم صحبت خوب در آن لحظه تنهایی نبود یک سنگ صبور امید به دوری از دردهای واقعی و.... 15 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر شما تا چه حد میان استفاده از اینترنت و دنیای مجازی، با تنهایی کاربران آن، رابطه ی مستقیم وجود دارد؟! با تنهایی نمی دونم. ولی با اعتیاد کاربران رابطه مسقیم داره. 14 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ رابطه مستقیم.... چون اگر در دنیای واقعی مشغله زیاد داشته باشی....هم صحبت داشته باشی....برای مناسبت هات برنامه داشته باشی...شب یلدا و چهارشنبه سوری عید وتولد و غیره رو تو دنیای مجازی نمیگیری...وقتی چیزای مهم تری داشته باشی که وقتتو باهاش پر کنی دیگه به نت پناه نمیاری یا حد اقل کمتر براش وقت میذاری.... البته این یه رابطه دو طرفه هم هست...وقتی تنهایی به نت پناه میاری بعدش معتادش میشی اونوقت دیگه خودتم نمیخوای که از تنهایی در بیای چون محیط مجازیت و دوست داری ! 14 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر شما تا چه حد میان استفاده از اینترنت و دنیای مجازی، با تنهایی کاربران آن، رابطه ی مستقیم وجود دارد؟! خیلی زیاد........کسایی که یه حفره هایی تو زندگی واقعی شون دارن....واسه پر کردن این کمبودها و فرار از دنیای واقعی...به اینجا پناه میارن.....همه یه ضعفهایی داریم....اما به نظرم کسای که خیلی زیاد وقتشون رو تو فروم ها میگذرونن این قضیه توشون شدت بیشتری داره......اینجا جاییه که فراموش میکنی که چی نداری....یا تو زندگیت چه مشکلاتی هست...یا چقدر تنهایی نت جایی خوبی برای فرار از زندگی حقیقی و تنهایی ه.... 9 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ به شدت رابطه داره من قبلنا خیلی میگشتم مهمونی نبود که نرم یا اگه جایی نمیرفتم حتما مهمون داشتم ولی الان حدودا ی سال حوصله مهمونو مهمونی رفتنو ندارم همش دلم میخواد با کامپیوترم تنها باشم فک کنم معتاد شدم 7 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر شما تا چه حد میان استفاده از اینترنت و دنیای مجازی، با تنهایی کاربران آن، رابطه ی مستقیم وجود دارد؟! من هي ميام پاي نت كه هركس صدام كرد بش بگم كار دارم نميرسم بيام 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ الوین تافلر! موج سوم! عرصه ی عمومی! دنیای مجازی! Wall-E... تنهایی؟ fuck modernism 11 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من كه چون سرگرمي ديگه اي نداشتم زياد ميومدم نت تا اينكه بهش معتاد شدم همين نت اومدنم هم باعث شده تو دنياي مجازي دوستاي زيادي پيدا كنم و يه زندگي جديد بسازم ولي از دوستاي واقعيم و زندگيه واقعيم دور شدم فكر ميكنم دارم تو دنياي مجازيم غرق ميشم 9 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ انشالا کنگر ی کشتی بخوره به اون کابل اصلی اینترنت ایران تا ی ماه هم درست نشه شاید من یکی بتونم ترک کنم 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ انشالا کنگر ی کشتی بخوره به اون کابل اصلی اینترنت ایران تا ی ماه هم درست نشه شاید من یکی بتونم ترک کنم چرا ميزني كابل رو داغون ميكني؟ :w00: پي سي رو از پنجره بنداز بيرون تا چشمت بش نيوفته 3 لینک به دیدگاه
keyvan64 3123 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ الوین تافلر!موج سوم! عرصه ی عمومی! دنیای مجازی! Wall-E... تنهایی؟ fuck modernism سقوط آدمی؟! :thumbsdownsmiley: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من كه چون سرگرمي ديگه اي نداشتم زياد ميومدم نت تا اينكه بهش معتاد شدم همين نت اومدنم هم باعث شده تو دنياي مجازي دوستاي زيادي پيدا كنم و يه زندگي جديد بسازم ولي از دوستاي واقعيم و زندگيه واقعيم دور شدم فكر ميكنم دارم تو دنياي مجازيم غرق ميشم دقيقا منم وضعم همينه!! قبلا وقتايي كه بيكار بودم و سرگرمي نداشتم ميومدم...الان ديگه كلا تو نتم! دنياي واقعي ديگه خيلي واسم جذابيت نداره 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ سقوط آدمی؟! :thumbsdownsmiley: و آغاز عصر جدید با ظهور انسان چاق! 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من وقتی سرگرمی دیگه ای ندارم میام نت واسه اینکه زمان بگذره.البته در این خلال با مطالب جدید هم آشنا بشم. آسانترین و کم هزینه ترین گزینه بنظرم،همین هست. 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من قبلا فکر می کردم از رو تنهایی میام نت اما حالا که دور وبرم کلی مسئله جالب و ادمای جالب هست که می تونم وقتمو با اونا پر کنم ولی بازم میام نت به نظرم این اعتیاده 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ من وقتی سرگرمی دیگه ای ندارم میام نت واسه اینکه زمان بگذره.البته در این خلال با مطالب جدید هم آشنا بشم.آسانترین و کم هزینه ترین گزینه بنظرم،همین هست. نكن اينكارو با خودت...اين جمع معتاد كه ميبيني اينجا همه از همينجا شروع كردن!! 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ منم کم کم دارم به نت معتاد میشم حقیقتش اینکه من فکر می کنم از این دنیای مجازی بیزارم اما چه کنم که آدمهای دور و برم (که همشون رو دوست دارم واز بودن باهاشون لذت می برم) همشون سرشون شلوغه درس دارن، کار دارن ، حوصله ندارن و ... به همین خاطر من به اجبار و برای فرار از تنهایی میام اینجا البته من فکر می کنم آدمها سختگیر شدن و زندگی رو خیلی جدی می گیرن و با این کار علاوه بر خودشون به اطرافیانشون هم دارن صدمه میزنن من تا به امروز برای درس و کار از تفریحم نزدم یعنی هیچ وقت انقدر درگیر نبودم که مجبور بشم چیزی رو حذف کنم کاش بقیه هم اینجور بودن... 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ ما هم اولاش تفننی میومدیم. ولی لامصب وقتی گرفتارش میشی دیگه خونه زندگیتو به آتیش میکشه. بخاطرش با بابا مامانتم دعوات میشه. اولش دوستام منو کشوندن تو این راه.با دادن کارت اینترنت مجانی و معرفی سایت و ... ولی من به هیچکس توصیه نمیکنم. 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ همش تقصیر این استادها هست که پروژه میخواهند و تحقیق آدمو میکشند توی دنیای مجازی بعدشم این انجمن که هرچی سرچ میزنی میرسی بهش خوب دیگه همینه معتاد میشی بعدش ولی خوبه برای وقتهایی که خیلی تنهایی و بی حوصله ولی کاشکی بذاره درسمونم بخونیم در کنارش:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده