رفتن به مطلب

#####مـــــــــــــــــــــ

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

مردونگی یعنی اینکه وقتی حرف میزنی پاش وایستی

بازم بگم؟

ممنون . بذار بقیشو من بگم

مردونگی یعنی آدم از کسی بدش بیاد . اما از سقوطش ناراحت باشه..

مردونگی یعنی آدم بدیهای خودشو بیشتر از هر کسی دیگه ببینه ..

مردونگی یعنی آدم بگه ببخشید .

مردونگی یعنی آدم یک جانبه به قضیه نگاه نکنه . و از خوبی، هر جا که می خواد باشه تقدیر کنه

مردونگی یعنی وقتی قبل از ازدواج میگی دوست دارم .. بعد از ازدواج اگه هزار تا بدی هم دیدی بگی پات وایسادم.......( نگی من گول خوردم . ازت متنفرم)

• Like 8
لینک به دیدگاه

از این کلمه خوشم نمیاد روی شبهه فمنیستیمو میاره بالا:ws46: باور کن اینهایی که نوشتی‌ مردونگی نیست هر کدوم توصیفی داره این ویژگی‌‌ها میتونه تو زن‌ها هم باشه:banel_smiley_4: مردونگی معنا‌ی خاصی‌ نداره

• Like 5
لینک به دیدگاه
ممنون . بذار بقیشو من بگم

مردونگی یعنی آدم از کسی بدش بیاد . اما از سقوطش ناراحت باشه..

مردونگی یعنی آدم بدیهای خودشو بیشتر از هر کسی دیگه ببینه ..

مردونگی یعنی آدم بگه ببخشید .

مردونگی یعنی آدم یک جانبه به قضیه نگاه نکنه . و از خوبی، هر جا که می خواد باشه تقدیر کنه

مردونگی یعنی وقتی قبل از ازدواج میگی دوست دارم .. بعد از ازدواج اگه هزار تا بدی هم دیدی بگی پات وایسادم.......( نگی من گول خوردم . ازت متنفرم)

انقده خوب گفتی که فقط میتونم بگم:

جانا سخن از جانب ما میگویی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
از این کلمه خوشم نمیاد روی شبهه فمنیستیمو میاره بالا:ws46: باور کن اینهایی که نوشتی‌ مردونگی نیست هر کدوم توصیفی داره این ویژگی‌‌ها میتونه تو زن‌ها هم باشه:banel_smiley_4: مردونگی معنا‌ی خاصی‌ نداره

مردونگی ربطی به مرد و زن بودن که نداره:w16: خیلی از زنا از خیلی از مدرا مردترند:rose:مردونگی میتونه صفت هر آدمی بشه و ربطی به جنسیتش نداره:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ببین مردونگی فقط یه کلمه ست . و کلمه قراردادیه برای رساندن منظور .....

وقتی میگن فلانی خیلی مرده یعنی آن خصوصیات که مد نظر در آن کلمه هست رو دارا میباشد...

پس ربطی به مرد یا زن بودن نداره ...

اگه به جمله من که در پایین هم گذاشتم دقت بیشتری بکنی . متوجه می شی که منظور از مردونگی همون انسانیته

از این کلمه های مرد سالاری یا فمنیستی هم اصلا خوشم نمی یاد . فک کنم نمود کلمه ی مکرر """تحجر""" آقا Essi میشه:icon_gol:

اما این خودش موضوع یه تاپیکه با اجازه شما رفتم بزنم:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

این واژه رو اصلا دوست ندارم...

می دونم که تعریفش اصلا به مرد و زن بودن ربطی نداره اما دوست دارم یه واژه ی جایگزین براش پیدا کنم...

نمیدونم مثل "انسان بودن"...

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظرم مردونگی تعریف گسترده ای داره و نمیشه تو چند تا پست بهش پرداخت. ولی اگه بتونی یه محدوده براش تعریف کنی فکر کنم به نتیجه یهتری میرسی.

مثلا مردونگی یه دوست هم اطاقی یعنی چی؟ یا مردونگی یه مدیرعامل شرکت در چیه؟

ضمن اینکه نکته حائز اهمیت اینه که تعریف مردونگی به داشتن خصلت های فیزیکی مردونه ختم نمیشه و در همه عرصه ها میشه تعبیرهای مختلفی از مردونگی داشت.

• Like 3
لینک به دیدگاه
مردونگی ربطی به مرد و زن بودن که نداره:w16: خیلی از زنا از خیلی از مدرا مردترند:rose:مردونگی میتونه صفت هر آدمی بشه و ربطی به جنسیتش نداره:icon_gol:

ببین میدونم منظوره خوبی‌ داری اما اصلا درست نیست بگی‌ خیلی‌ زن‌ها از خیلی‌ مرد‌ها مرد ترند مرد مرده زن زن وقتی‌ بگی‌ مردونگی یعنی‌ ویژگی‌ مردانه بگی‌ زنونگی یعنی‌ ویژگی‌ زنانه یه زن اگه این خوصوصیاتی که نام برده شد رو داشته باشه نباید گفت مردونگی داره چون تعبیرش این میشه که مردونگی از زنانگی برتره! این خوصوصیاتی که دوستمون نام برد اسمش مردونگی نیست ویژگی‌‌های خوبیه که اسم‌های خودشو داره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ببین مردونگی فقط یه کلمه ست . و کلمه قراردادیه برای رساندن منظور .....

وقتی میگن فلانی خیلی مرده یعنی آن خصوصیات که مد نظر در آن کلمه هست رو دارا میباشد...

پس ربطی به مرد یا زن بودن نداره ...

اگه به جمله من که در پایین هم گذاشتم دقت بیشتری بکنی . متوجه می شی که منظور از مردونگی همون انسانیته

از این کلمه های مرد سالاری یا فمنیستی هم اصلا خوشم نمی یاد . فک کنم نمود کلمه ی مکرر """تحجر""" آقا essi میشه:icon_gol:

اما این خودش موضوع یه تاپیکه با اجازه شما رفتم بزنم:w16:

جوابه شما هم همین بالاییه امیدوارم منظورمو رسونده باشم
  • Like 2
لینک به دیدگاه
این واژه رو اصلا دوست ندارم...

می دونم که تعریفش اصلا به مرد و زن بودن ربطی نداره اما دوست دارم یه واژه ی جایگزین براش پیدا کنم...

نمیدونم مثل "انسان بودن"...

باهاتون موافقم.

من هم این جمله را درک نمیکنم که مردانگی هیچ ربطی به کلمه مرد نداره

• Like 3
لینک به دیدگاه

(خسته شدم از این تریپ روشنفکریا!)

مردونگی یعنی سیبیل! 145fs63704.gif

یعنی بوی پیاز!

بوی جوراب!

مردونگی یعنی موی زیربغل!

یعنی ناموس و وطن!

یعنی بچه محل!

یعنی دستمال یزدی!

یعنی کفشی ته خوابیده!

یعنی کت رو دوش انداخته شده!

یعنی خط ریش کلفت!

یعنی تسبیحی مه میگردونیش!

یعنی زنجیر، پنجه بکس!

یعنی زورخونه!

آره داآآآش!

63izs7n.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
(خسته شدم از این تریپ روشنفکریا!)

مردونگی یعنی سیبیل! 145fs63704.gif

یعنی بوی پیاز!

بوی جوراب!

مردونگی یعنی موی زیربغل!

یعنی ناموس و وطن!

یعنی بچه محل!

یعنی دستمال یزدی!

یعنی کفشی ته خوابیده!

یعنی کت رو دوش انداخته شده!

یعنی خط ریش کلفت!

یعنی تسبیحی مه میگردونیش!

یعنی زنجیر، پنجه بکس!

یعنی زورخونه!

آره داآآآش!

63izs7n.gif

اینا دقیقا همون چیزاییه که بعد از شنیدن و دیدن این کلمه به ذهنم خطور می کنه...واسه همینم دوسش ندارم...

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینا دقیقا همون چیزاییه که بعد از شنیدن و دیدن این کلمه به ذهنم خطور می کنه...واسه همینم دوسش ندارم...

خب بعضیا چیزای خوبی هم گفتن ... چرا به اونا نگاه نمی کنی ؟:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اون چیزای خوبی که گفتن انسانیت بود نه مردونگی مردونگی همون چیزای چندش آوره

من نمی دونم چرا اینقد یه کلمه ی مردونگی حساسیت دارین شما ....

کاش مرد تو این زمونه پیدا بشه ....

اما این فقط یک کلمه است که در برگیرنده خصوصات انسانیه

اصلا می خواین به جای کلمه ی مردونگی بگیم کوکب خانوم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...