رفتن به مطلب

تمامي امامزادگان در لحظه‌ي تحويل سال برنامه دارند

spow

ارسال های توصیه شده

غلامي درادامه‌ي اين نشست با بيان اين‌كه تاكنون 10 هزار و 615 امامزاده در 8 هزار و 51 نقطه به عنوان بقعه با تلاش‌هاي سازمان اوقاف در سراسر كشور شناسايي و ثبت شده است، افزود: در سطح كشور 35 پيامبر از پيامبران الهي در 33 مكان مدفون هستند. هم‌چنين 8 هزار و 664 امامزاده آقا و هزار و 323 تن از آنها خانم هستند كه در همراهي آن بزرگواران بودند.

معاون بقاع و اماكن متبركه سازمان اوقاف و امور خيريه با اشاره به اين‌كه با اين ارقام بالاي 90 درصد امامزادگان كشور شناسايي شده‌اند، گفت: از نظر آمايشي و موقعيت استقرار، بالاترين تعداد امامزادگان در استان‌هاي فارس، مازندران و گيلان قرار گرفته و كمترين آنها با 7 امامزاده به استان سيستان و بلوچستان تعلق دارد. وي يادآور شد: از نظر موقعيت استقراري، 37 درصد امامزادگان در مناطق روستايي و نزديك به روستاها، 23 درصد در مناطق شهري و مجاورت شهرها، 18 درصد در موقعيت‌هاي كوهستاني، 8 درصد در موقعيت‌هاي بين جاده‌اي، 7 درصد در موقعيت بيابان‌هاي دوردست، 6 درصد در موقعيت‌هاي زيبايي تفرجگاهي و جنگلي و يك درصد در موقعيت‌هاي كويري دوردست قرار گرفته‌اند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

من یخورده ریاضیاتم ضعیفه!:banel_smiley_4:

• Like 19
لینک به دیدگاه

میگن جدیدا هم یک رسمی باب کرده اند که خیلی ها هم آنرا انجام میدهند.

اینکه صبح روز اول عید اگر بروی و با دست بر سردر سه امامزاده بکوبی و سریع دور شوی،آن سال به حاجتت میرسی...

واقعا فکر میکنم،مملکت ما مرکز توجه خداست،که اینهمه نعمت معنوی در آن ریخته.......

.

.

.

.

فقط فکر کنم وقتی میخواستند از خاک آدم درست کنند،ذره ای مواد توهم زا در خاک ریخته شد و آدم هایی که از این خاک پدید آمدند،بسیاریشان در منطقه خاورمیانه و مخصوصا اینجا،قرار گرفتند.....

• Like 14
لینک به دیدگاه

اینم یه جمله کوتاه بود که با ایمیلی با موضوع سیزده هزار امامزاده درایران(گفتم ازمراجع رسمی بزارم امار دستکاری شده نباشه!!) برام اومده بود

خواهر من، برادر من، هم وطن من این را بدان تا تو از خود شروع نکنی، نمی توانی از دیگران انتظار داشته باشی و در امید فردای بهتری باشی.

:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه

جالب اينكه هر سال كشف جديدي مي شه كسي دنبال كشف مناطق باستاني نيست ولي تو روستا هاي دور افتاده مشالاه مردم بومي هر چند وقت يه امام زاده تحويل جامعه ميدن

• Like 7
لینک به دیدگاه

:w58:ماشالا...خدا بده برکت

همدان خیلی امامزاده داره و پدرمم بازنشسته اداره اوقافِ و میگفت هیچ کدوم ازین امامزاده ها تایید نشدن فقط سه تاش تایید شده و اون بقیه همشون قلابین فقط مردم قبولشون دارن

• Like 7
لینک به دیدگاه
چه خبر بوده کلی زحمت کشیدند عرب کشتن و مقدس کردند.......

سفید برفی جان احساس کردم منظور خاصی داشتی که کلمه عرب را نوشتی. امیدوارم اشتباه کرده باشم. میخوام سوای هر دین و مذهبی نگاه کنیم. آیا عرب یا عجم بودن برتری یا پستی به همراه می آورد؟ خوب یا بدی در هیچ آئینی به نژاد نیست. فکرکنم یه اصول اخلاقی است که غالب مردم جهان قبول دارند که میتوان گفت برتری افراد به همونه. اسلام هم همینو گفته. خون و نژاد هیچ جیزی را مشخص نمیکنه.

هیچ جای اسلام نمیتونی پیدا کنی که خون و نژاد برتری ایجاد کرده باشه. تقدس را برای آدمای خیلی خوب باید درنظر گرفت. حالا بماند که گروهی برای منافعی از این تقدسها بهره میبردند.

عزیز خواهش میکنم اسلام رو با حکومتها و پیروانش یا چیزایی که این افراد میگن نسنج. اسلام حقیقی را بیاب و سپس در موردش قضاوت کن.

حالا حرفی که اینا میزنن که حجت نیست و لزومی ندارد که حق باشد.

کمی از نسل پدر و مادر من عرب هست و منم سیدم دلیل بر برتری من نیست. تنها تفاوتی که سیدا با غیر سیدا دارن اینه که مسئولیتشون سنگینتره. چون از خاندانی هستن که افراد مقدسی توش بوده باید خیلی خیلی مراقب رفتار گفتار و کردارشون باشن که نیک باشد خیر باشد نه شر.

یا حق:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

تو محله مامان بزرگم اینا چن تا رفتگر هستش که دم دمای عید داد میزنن عیدی عیدی !

اما تعداد مردمی که بشون عیدی میدن خیلی کمه اونم به زور اما همین که یه نفر با بلندگو میاد چن تا مرثیه و ابوالفضل و سکینه و زینب می خونه فوری نمیدونن چه جوری جیباشو پر پول می کنن

تا ملت چیزند رندان چیز سواری می کنن:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
8 هزار و 664 امامزاده آقا و هزار و 323 تن از آنها خانم

اعداد جور نیستن !

انتظار داشتم حداقل تعداد برابر باشه !

یه جای کار اشتباه شده !

• Like 3
لینک به دیدگاه

عزیز خواهش میکنم اسلام رو با حکومتها و پیروانش یا چیزایی که این افراد میگن نسنج. اسلام حقیقی را بیاب و سپس در موردش قضاوت کن.

همیشه از بچگی به دنبال یک انسان زنده بودم که مجری اسلام حقیقی باشد.

اما همه میگویند این اسلام حقیقی نیست،اسلام حقیقی را باید در کتاب ها و هزاران سال پیش جُست.....

• Like 10
لینک به دیدگاه
همیشه از بچگی به دنبال یک انسان زنده بودم که مجری اسلام حقیقی باشد.

اما همه میگویند این اسلام حقیقی نیست،اسلام حقیقی را باید در کتاب ها و هزاران سال پیش جُست.....

:icon_pf (34):

آره اسی متاسفانه یه جورایی راست میگن.

اما معدود آدمایی هست که اسلام حقیقی رو تقریبا اجرا میکنن.

• Like 7
لینک به دیدگاه
:icon_pf (34):

آره اسی متاسفانه یه جورایی راست میگن.

اما معدود آدمایی هست که اسلام حقیقی رو تقریبا اجرا میکنن.

اگه به من معرفیشون کنی،فقط یک نفرو ممنون میشم. :icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اگه به من معرفیشون کنی،فقط یک نفرو ممنون میشم. :icon_gol:

ایت الله سیستانی که از ایشون تقلید میکنم و تا آنجا که تحقیق کردم در موردشون بد نیافتم. و همچنین آیت الله محمد صادق شیرازی بخصوص در مورد فتوای بسیار محکم و خاص ایشون در سالیان قبل.

اگر بحثی بود خصوصی پیگیری میکنیم.:ws31:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ایت الله سیستانی که از ایشون تقلید میکنم و تا آنجا که تحقیق کردم در موردشون بد نیافتم. و همچنین آیت الله محمد صادق شیرازی بخصوص در مورد فتوای بسیار محکم و خاص ایشون در سالیان قبل.

اگر بحثی بود خصوصی پیگیری میکنیم.:ws31:

این شکلکی که گذاشتین،زیادی قاطعانه بود... :167:

اما پس متوجه شدم شما به چه کسی میگین مسلمان واقعی،به کسی که اهل نماز و روزه باشه و خمسش رو بگیره. :ws37:

اگه مردم تو ایران کشته شدند صداش در نیاد،اما اگر تو بحرین کسی کشته شد،اعلامیه پشت اعلامیه !!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
این شکلکی که گذاشتین،زیادی قاطعانه بود... :167:

اما پس متوجه شدم شما به چه کسی میگین مسلمان واقعی،به کسی که اهل نماز و روزه باشه و خمسش رو بگیره. :ws37:

اگه مردم تو ایران کشته شدند صداش در نیاد،اما اگر تو بحرین کسی کشته شد،اعلامیه پشت اعلامیه !!!!!

حق داری چنین فکر کنی چون خودم هم چنین فکری میکردم تا جایی که میخواستم مرجعم رو عوض کنم اما پس از صحبت با نماینده ایشون در قم متوجه شدم اشتباه میکردم.

اسی جان نمیشه حرفایی که با نماینده ایشون زدم رو اینجا بگم. شاید توی یه فرصت مناسب برات گفتم یه جای دیگه وقتی شرایط خوب بود.

این حرفی که میزنی که در مورد نفر دوم که اصلا صدق نمیکنه. گویا متوجه نشدی از کدوم فتوای ایشون حرف میزدم.

ببخشید اسی جان خیلی جیزا رو نمیشه اینجا گفت. فکر میکنم بهتره بیش از این در این مورد فعلا حرفی زده نشه. به امید خدا یه جای دیگه و توی یه شرایط بهتر با هم صحبت میکنیم.

یاحق

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...