NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ احساساتیم ولی ذاتاً درون گرام یعنی زیاد بروز نمیدم ولی اگه موقعیت غمگینی باشه نمیتونم جلو فیش فیش اشکمو بگیرم در موقع شادی هم بستگی به خیلی چیزا داره!!!به نظره من احساسات فقط ۲دسته نیست اوووووووههههه قسمتهای مختلف داره مثلا من میتونم به همهٔ گزینهها ری بدم چون در هر موقعیتی و شرایطی و.. میشه احساساته مختلفی بروز داد!!! احساساته من با منطقم فرقی نداره یعنی به نظره من جفتش یکیه! 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۸۹ من...نميدونم والا!از يه طرف خيلي شديد احساساتيم...سر چيزاي ساده ناخودآگاه اشكام سرازير ميشه! از يه طرفم يه جاهايي هركار مي كنم هيچ حسي ندارم! احساسات ديگران البته خيلي روم تاثير داره... دقیقا ! سعی میکنم منطقی باشم ها ولی منطقم خودش گاهی بهم میگه باید الان احساساتی باشی اون موقعست که به به بیا و ببین ........ خیلی هم احساساتی میشم .......... 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی احساساتی هستم... کوچیکترین اتفاق میتونه منو تحت تاثیر قرار بده و ناراحتم کنه... ولی همیشه از روی منطق تصمیم گیری میکنم نه احساس... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ من احساساتی هستم ...از مردنه مورچه ،کنده شدنه دم مارمولک ،مردنه ماهیا و خلاصه هر خبر ناراحت کننده ای به شدت ناراحت میشم و تحت تاثیر قرار میگیرم... ولی درمورده آدما معمولا منطقم به احساسم غلبه میکنه ...اگرم یه جاهایی از دستم در بره فورا کنترلش میکنم ... ممکنه از یه کاری یا یه تصمیمی ناراحت بشم یا غصه بخورم اما در نهایت سعی میکنم انتخاب عقلانی بکنم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ من فقط در برابر مادرم احساسیم در برابر بقیه نه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده