ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ بعد از میلاد رفتیم پیش فروغ جون و فروغم به قول خودش قابلممونو پر کرد حسابی که بریم حالشو ببریم ..... لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ ooraman گفته است: ستی منم فک میکردم کله پاچست ولی انگار یه چیزی مثل خوراک مرغه.... به هر حال زشته ما همه رو خودمون بخریم این و بده بچه ها بخورن! كله پاچه مرغه:4chsmu1: اون گردنه مرغرو ببين من اينو نميخورم اگه كسي نميخوره بديم به همون گربه كه دندونارو خورد لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ Mohammad.A گفته است: :w888: :w589:خسیس....تو برو مواظب آجیل شیرینیات باش :w00: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ ما كه از دست و دلوازي مديرا خسته شده بوديم رفتيم سراغ همسايه جديد رفتيم رسم رو بجا بياريم اقاي REZA111 هم وقتي مارو تو خونشون ديد اولش ترسيد فك كرد دزد اومده بعد از اينكه رسم رو اجي جونم براش توضيح داد اونم قابلمه رو پر كرد اينجوري: كاش يكم محمد ادمينيان ياد ميگرفت لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ خلاصه ساهت 3 شد و ديگه همسايه اي نبود ما هم رفتيم خوابيديم:4chsmu1: پيشاپيش عيد همگي مبارك لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ اخیییییییی....چقد قشنگ:dancegirl2: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ Atre Baroon گفته است: اخیییییییی....چقد قشنگ:dancegirl2: اگه بودي خونه شما هم ميومديم:4chsmu1: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ setiya گفته است: اگه بودي خونه شما هم ميومديم:4chsmu1: خوب شد نبودما...خدا بهم رحم کرد :-" :دی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ من چون میدونستم بچه ها زیاد بهتون رسیدن، دیگه گفتم زیاد بخورین مریض میشین. آخرشم میمونه خراب میشه میریزین جلوی اون گربه. واسه همین نشستم تنهایی خودم خوردم ایشالا سال بعد جبران میشه لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ Atre Baroon گفته است: خوب شد نبودما...خدا بهم رحم کرد :-" :دی :w00: تو هم با محمد گشتي خسيس شدي :4chsmu1: Mohammad.A گفته است: من چون میدونستم بچه ها زیاد بهتون رسیدن، دیگه گفتم زیاد بخورین مریض میشین. آخرشم میمونه خراب میشه میریزین جلوی اون گربه. واسه همین نشستم تنهایی خودم خوردم ایشالا سال بعد جبران میشه وعده سر خرمن ميدي؟؟؟؟؟ مهلوم نيس پول بازنشستگيتو چيكارش كردي لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ setiya گفته است: اين نميدونم چيه كله پاچس يا چيز ديگه؟؟؟ هرچي كه هست اينو ميلاد داده براي صبحونه منم چون خيلي دوستون دارم اينو ميزارم واسه صبحونه شما:ws2: من با فرض اینکه این کله پاچس دادم شمام اینطوری فرض کنین لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ میلاد گفته است: من با فرض اینکه این کله پاچس دادمشمام اینطوری فرض کنین :banel_smiley_52: بااااااشه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ setiya گفته است: :banel_smiley_52: بااااااشه :4chsmu1: جذبمو خودم حال کردم. لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ میلاد گفته است: من با فرض اینکه این کله پاچس دادمشمام اینطوری فرض کنین کاملا مشخصه که این مرغ اب پزه:167: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ ممنون از دخترای شیطون سایت ستی واوری دی: خوبه اسممون نرفت تو لیست خسیسا اینم تقدیم به همه بچه های گل انجمن لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ Atre Baroon گفته است: خوب شد نبودما...خدا بهم رحم کرد :-" :دی توئم؟......... Mohammad.A گفته است: من چون میدونستم بچه ها زیاد بهتون رسیدن، دیگه گفتم زیاد بخورین مریض میشین. آخرشم میمونه خراب میشه میریزین جلوی اون گربه. واسه همین نشستم تنهایی خودم خوردم ایشالا سال بعد جبران میشه اونایی که خوردی که گوشت نمیشه به تنت که ...حالا ببین... میلاد گفته است: من با فرض اینکه این کله پاچس دادمشمام اینطوری فرض کنین کله پاچه مرغ بود میلاد...دیشب هممون خابمون میومد هیچ کس نفهمیده صب اومدیم بخوریمش دیدیم ای بابا....سرمون کلا رفته spow گفته است: ممنون از دخترای شیطون سایت ستی واوری دی: خوبه اسممون نرفت تو لیست خسیسا اینم تقدیم به همه بچه های گل انجمن خواش میشه.... ای خدا این مدیر ارشدمون چقد گل آخه.....:w155: محمد ...بیا یاد بگیر یه ذره :4chsmu1: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ كاش يكم از خون مدير ارشد تو رگاي آدمين بازنشسته خسيس بود:ws2: محمد اصالتا كجااااييه؟؟؟!!! ديگه زده رو دست اصفهانيا:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ اسفند، ۱۳۸۹ setiya گفته است: كاش يكم از خون مدير ارشد تو رگاي آدمين بازنشسته خسيس بود:ws2: محمد اصالتا كجااااييه؟؟؟!!! ديگه زده رو دست اصفهانيا:4chsmu1: اره والا...مرتا هم یه عالم پسته بهمون داد....این محمد نداد لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اسفند، ۱۳۸۹ خب مثل اينكه محمد حسين پيدا شده:4chsmu1: اسمش رو از ليست مديرهاي خسيس خط ميزنيم و تو ليست دسو دل بازا اضافه ميكنيم:ws2: كاش محمد ادمينيان ياد ميگرفت با اينكه وضع مالي افتضاحي داشت باز هم قابلمه مارو پر كردن فخط شانس اورديم اجيلامونو خالي كرديم وگرنه ديگه قافل استفاده نبودن:4chsmu1: اينم از طرف محمد حسين مجلاتي نقل قول بوفرما... فقط ببخشید که چیز قابل داری نیست. لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: مامانی و خاله زود باشین از چیزهایی که گرفتین به من هم بدین:w00: مامان مگه تو نمیدونی من آجیل دوس دارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده