setiya 12666 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 اونارو براي اوري گذاشتي؟؟؟؟ من هرچي تو پروفم بود گذاشتم:4chsmu1:
Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 حالا هرچی دیشب جمع کردین بیاین نصف نصف نصف من نصف شما دوتا
Ehsan 112349 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 منم بعد دندون مصنوعي هاشو گذاشتم دم در گربه ها بخورن:4chsmu1: :w00::w00: وای بدبخت شدم،من امشب خواستگاری یک پیرزن دعوتم،بدون دندون چه جوری برم خدا !!!!!
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 خب حالا وقتشه اسم يه مدير خسيس ديگه رو بياريم فكر ميكنيد كيه؟؟؟ اون كسي نيست جز مدير محترم مجله اقا محمد حسينEng.MHSN ايشون هم چراغ پروفش روشن بود ولي احتمالا خواب بودن هنوز هم نيومده :4chsmu1: از يابنده خواهش منديم از اقاي محمد حسين خوراكيه مارو بگيره:4chsmu1: به قیافش نمیومد خسیس باشه ستی.... حالا شاید بعدا بیاد احساس ندامت کنه
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 حالا هرچی دیشب جمع کردین بیاین نصف نصف نصف من نصف شما دوتا با شه دندون مصنوعیای اسی و میدیم تو :w00::w00: وای بدبخت شدم،من امشب خواستگاری یک پیرزن دعوتم،بدون دندون چه جوری برم خدا !!!!! خواستگاری مگه دعوتیه؟.... حالا بی دندون با یه چشه چلاق برو تا یاد بگیری خسیس بازی در نیاری.... بگو دندونامو گربه برد (ستی جونم اون چششم من زدما... اون و زدم نون و عسل داد ....وگرنه نمیخواست بده)
Ehsan 112349 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 خواستگاری مگه دعوتیه؟.... بله دعوتیه.....:w00: اما واسه پیرمردهایی که خاطرخواه زیاد دارن،وقتی صدای عصای من در خیابان بلند میشه،پیرزن ها از همه طرف غش میکنند !!!!
setiya 12666 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 حالا هرچی دیشب جمع کردین بیاین نصف نصف نصف من نصف شما دوتا :w00: :4chsmu1: :w00::w00: وای بدبخت شدم،من امشب خواستگاری یک پیرزن دعوتم،بدون دندون چه جوری برم خدا !!!!! با پيرزنه مشاركتن دندوناشو استفاده كن اون موقع كه جيك جيك مستونت بود فكر زمستونت بود؟؟؟:4chsmu1: تو كه ميدونستي خواستگاري دهوتي نميدادي:2525s:
کهربا 18091 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 احیای سنت ایرانی؟ آبروی منو می خواستید ببرید اینم جز سنت ایرانیه؟!!
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 خب دوستان هنوز ماجرای پر فراز و نشیب قاشق زنیه اوری و ستی تموم نشده .... بعد از همساده هایی که گفتیم که یکیشم کهربا خانم بود رفتیم سراغ سفید برفی که مشروح واقعه رو آفجیم توضیح میده کهربا هم که جز کسانی بود که داشت میرفت قاطی خسیس خسسا،در یک حرکت به جا آبروی خودشو خرید و امروز سهم قاشق زنیه مارو شخصا پرداخت کرد هرچند که تکراری بود ولی بشقیدیمش چون مریضه گناه داره دیگه
setiya 12666 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 احیای سنت ایرانی؟ آبروی منو می خواستید ببرید اینم جز سنت ایرانیه؟!! ما ابروي مديراي خسيس رو ميبريم:4chsmu1: شما كه شصتت درد نكنه قابلممونو پر كردي
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 بله دعوتیه.....:w00: اما واسه پیرمردهایی که خاطرخواه زیاد دارن،وقتی صدای عصای من در خیابان بلند میشه،پیرزن ها از همه طرف غش میکنند !!!! الان با اون چشت دائم الچشمکم شدی دیگه فک کنم همینجوری تلفات بدی احیای سنت ایرانی؟ آبروی منو می خواستید ببرید اینم جز سنت ایرانیه؟!! آره دیگه....یه سنتیم بوده آبروی ادمای خسیس و میبردن که این رذیلت اخلاقی زشت و کنار بذارن:4chsmu1:
setiya 12666 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 خب نفر بعدي كه در خونشون قفل بود كسي نيس جز سفيد برفي عزيز:4chsmu1: آبجي اوريم جزو دوستاش بود ولي من نبودم هرچي در زدم درو باز نميكرد قابلمه هم دست من بود اجيم رفت تو گفت قابلمه دست ستي جونه درو باز كن پا درميوني كرد خلاصه در باز شد و گل امد (يعني من:4chsmu1:) رفتم تو سفيد برفي هم اون گله كه رو موهاشه گذاشت تو قابلمه آجي اوري زود گل رو گذاشت تو گلدون:4chsmu1: بعدش دوباره قابلمه خالي شد سفيد برفي هم اجيلاشو با صليخه خانومانه خودش خوشجل كرد و بهمون داد آجیلم دادم بهت برو بخور تپل شی :4chsmu1:
کهربا 18091 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 آره دیگه....یه سنتیم بوده آبروی ادمای خسیس و میبردن که این رذیلت اخلاقی زشت و کنار بذارن:4chsmu1: بله ما که خسیس نیستیم
setiya 12666 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 yasi * m هم يكي از كسايي بود كه رفتيم خونشون ولي چون تاريخ آخرين فعاليتش بيشتر از 15 دخيخه بود سرو صدا نكرديم:4chsmu1:
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 بعد از سفیدی جون رفتیم پروف یوزا (ره) یا همون میلاد .... اولش یه کم اینجوری بود.... یه کم طول کشید تا بالاخره از شوک درومد و چه جورم درومد.... البته ما قبلش اعلام کردیم که تورو خدا آجیل ماجیل نده که دیگه از آجیل غنی شدیماااااااااااااااا اونم شام شبشون که زیاد مونده بود ریخت تو قابلمه البته از خدا پنهون نیست از شوما چه پنهون که صبونه فردامونم داد که ستیلی جونم شرح ما وقع رو میگه
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 بله ما که خسیس نیستیم نه بابا شما خوفین....فعلا خسیس دو تا داریم یکیش محمد ادمینیان...اون یکیم کد پلاس گرافیکیانه
setiya 12666 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 اين نميدونم چيه كله پاچس يا چيز ديگه؟؟؟ هرچي كه هست اينو ميلاد داده براي صبحونه منم چون خيلي دوستون دارم اينو ميزارم واسه صبحونه شما:ws2:
Mohammad Aref 120569 ارسال شده در 16 خرداد، 2011 ما ابروي مديراي خسيس رو ميبريم:4chsmu1: شما كه شصتت درد نكنه قابلممونو پر كردي نه بابا شما خوفین....فعلا خسیس دو تا داریم یکیش محمد ادمینیان...اون یکیم کد پلاس گرافیکیانه :w888:
ooraman 22216 سازنده ارسال شده در 16 خرداد، 2011 ستی منم فک میکردم کله پاچست ولی انگار یه چیزی مثل خوراک مرغه.... به هر حال زشته ما همه رو خودمون بخریم این و بده بچه ها بخورن!
ارسالهای توصیه شده