رفتن به مطلب

سربازی افتادم شهید بهشتی شیروان.چطور جایی هست؟کسی رفت؟؟

danielo

ارسال های توصیه شده

در مورد پادگان و سربازی تو شیروان نمی دونم

جای بدی نیست من رفتم ولی مثل هر جای دیگه باید آداب برخورد با مردمشو بلد باشی تا اذیت نشی

شیروان رفتی حتما کره گوسفندیشو بگیر فصل کره بهاره خوب موقعی داری میری چیزه خیلی محشریه من بچگیام خالی می خوردم

• Like 1
لینک به دیدگاه
در مورد پادگان و سربازی تو شیروان نمی دونم

جای بدی نیست من رفتم ولی مثل هر جای دیگه باید آداب برخورد با مردمشو بلد باشی تا اذیت نشی

شیروان رفتی حتما کره گوسفندیشو بگیر فصل کره بهاره خوب موقعی داری میری چیزه خیلی محشریه من بچگیام خالی می خوردم

با عرض معذرت

ایش :ws3:

من از این چیز ها نمیخورم.

مثلا عمرا اگر غذای محلی بخورم

• Like 2
لینک به دیدگاه
با عرض معذرت

ایش :ws3:

من از این چیز ها نمیخورم.

مثلا عمرا اگر غذای محلی بخورم

تا حالا ندیدی کاکو برا همین می گی

غذای محلی منم کم پیش اومده بخورم ولی این فرق داره طعمش خیلی خوبه و اگه تازه باشه یه مزه عجیب میده اصلا شبیه لبنیات محلی دیگه ای که من تا امروز خوردم نیست

البته خود دانی من توصیه ام رو نومودم:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

والا داداشام که سربازی رفتن همه از سپاه راضی بودند اصولا خیلی سخت گیر نیستند مثل ارتش

اگر خیلی ازش بترسی بهت سخت میگذره ولی وقتی درس خونده باشی وضعیتت فرق میکنه مخصوصا بتونند ارت استفاده هم کنند از علمت

موفق باشی مرد بشی برگردی در هرحال مواظب خودت باش

اینم یه دوره از زندگیت که میگذره پس یکاری کن به خوشی بگذره

• Like 1
لینک به دیدگاه
1:ایا مدت خدمت سربازی عوض میشه و از 18 به 24 ماه افزایش پیدا میکنه بعد از سال 90

2:ایا امکان تغییر مکانش با پارتی بازی از این به بعد وجود داره.یا دیگه امکان پارتی بازی هم نیست؟؟

:a030:من كه نميدونم شيروان كجاست ولي از من به شما نصيحت دوران سربازي بهترين دوران زندگي هست اگه به خودت سخت بگيري سخت ميگذره من 13سال پيش رفتم خدمت نه پارتي داشتم نه دوست منم مثل شما خيلي نگران بودم اوفتادم سيرجان اصلا نميدونستم كجاست يكم اولش سخت بود گرماي كوير تو روز سرماي شديد شبهاش كه آب رو ميخواستي بريزي زمين رو هوا يخ ميزد بهترين دوستام رو اون دوران پيدا كردم و با بعضي هاشون رفت وآمد خونوادگي دارم و خيلي دوست دارم با همون بچه ها دوباره بريم خدمت سربازي تازه من اونموقع با مدرك ديپلم رفتم سربازي الان كه اونهايي كه با مدرك فوق ديپلم ويا ليسانس ميرن سربازي خيلي بهشون راحت ميگيرن كلا به خودت سخت نگير و موفق باشي موقعي كه خدمت سربازي تموم ميشه تازه تمام دردهاو مشكلات به سراغ آدم ميآد چرا كه وارد دنياي ديگه ميشي بايد دنبال كار و اين كه آيندتو چگونه بسازي به هر حال موفق باشي:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه دوست داشتم شیروانی بود.

یه بار اومد خوشحال داد میزد : دوم شدیم! دوم شدیم!

گفتم چی شده؟ کجا دوم شدید؟

گفت شهرمون دوم شده! شهرمون دوم شده!

گفتم تو چی دوم شدید؟

گفت تو امار جرم و جنایت توی سال 1386 بعد از کرج توی کشور دوم شدیم! :ws3:

شرمنده دیگه!

تنها چیزیه که از شیروان میدونستم + تار!

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه دوست داشتم شیروانی بود.

یه بار اومد خوشحال داد میزد : دوم شدیم! دوم شدیم!

گفتم چی شده؟ کجا دوم شدید؟

گفت شهرمون دوم شده! شهرمون دوم شده!

گفتم تو چی دوم شدید؟

گفت تو امار جرم و جنایت توی سال 1386 بعد از کرج توی کشور دوم شدیم! :ws3:

شرمنده دیگه!

تنها چیزیه که از شیروان میدونستم + تار!

اگر کسی دنبال جنس قاچاق و مواد مخدر هست از این به بعد به من پ خ بده

:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
  • اضافه کردن...