pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ من آخرین منورمم بزنم بعدش بریم قاشق زنی .....دیگه اتیش بازی بسه آره بریم:persiana__hahaha: من کلی شوکولات گرفتم....:ws3: 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ این قاشقو می خوای تو چش کی فرو کنی؟!! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ آره بریم:persiana__hahaha: من کلی شوکولات گرفتم....:ws3: بدو چادر گل گلیتو سر کن....منم برم سر کنم یه کاسه ام ور دارم بیام.... 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ این قاشقو می خوای تو چش کی فرو کنی؟!! داریم میریم قاشق زنی دیگهشما نمیای؟.....چادر اضافی هستا.... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ داریم میریم قاشق زنی دیگهشما نمیای؟.....چادر اضافی هستا.... نه قربونش....خواستید منم با ملاقه میام....ولی چادر بمونه تو جیبتون.... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه قربونش....خواستید منم با ملاقه میام....ولی چادر بمونه تو جیبتون.... پسرا هم واسه قاشق زنی باید چادر بپوشن.....باید تا پایینه صورتشونم بیارن نباید شناخته بشن ...قاشق زنی نرفتی تا حالا؟.... 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ پسرا هم واسه قاشق زنی باید چادر بپوشن.....باید تا پایینه صورتشونم بیارننباید شناخته بشن ...قاشق زنی نرفتی تا حالا؟.... نه والاّ....ما باقالا و آجیل 4شنبه میخوریم ..... قاشق چنگالو کارد قصابی تو کارمون نی.... حالا چرا چادر؟ نمیشه مانتو بپوشیم؟ خوب....بعدش....بعد میرید در خونه هارو میزنید چش همسایه هارو در میارید؟ اجي منم ميام نرو عمه گیزی....اینا خطر دارن...می خوان چش درآرن!!! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اگه میشه منم میخام بیام!! از وقتی اومدم تو خونه حولم سر رفته و تموم فکرم مونده بیرون! 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه والاّ....ما باقالا و آجیل 4شنبه میخوریم ..... قاشق چنگالو کارد قصابی تو کارمون نی....حالا چرا چادر؟ نمیشه مانتو بپوشیم؟ خوب....بعدش....بعد میرید در خونه هارو میزنید چش همسایه هارو در میارید؟ نرو عمه گیزی....اینا خطر دارن...می خوان چش درآرن!!! جسارتا میشه بپرسم چن سالته؟....چرا نرفتی تا حالا؟ :w00:نخیر مانتو نمیشه:w00: ستی جونم ...افجی بدو چادرتو سر کن بیا بریم 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ حالا اگه میشه منم میخام بیام!!از وقتی اومدم تو خونه حولم سر رفته و تموم فکرم مونده بیرون! خو برو بترکون دیگه....تا نیم ساهات دیگه تموم میشه ها! جسارتا میشه بپرسم چن سالته؟....چرا نرفتی تا حالا؟:w00:نخیر مانتو نمیشه:w00: ستی جونم ...افجی بدو چادرتو سر کن بیا بریم من؟ 22! خو ما تو تیبیز نداریم این رسمو....بوگو چیه شاید من شدم بنیان گذارش!:smiley (18): لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ نه والاّ....ما باقالا و آجیل 4شنبه میخوریم ..... قاشق چنگالو کارد قصابی تو کارمون نی....حالا چرا چادر؟ نمیشه مانتو بپوشیم؟ خوب....بعدش....بعد میرید در خونه هارو میزنید چش همسایه هارو در میارید؟ نرو عمه گیزی....اینا خطر دارن...می خوان چش درآرن!!! بريم خونه امين:4chsmu1: پروفت بازه يا قفله؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بريم خونه امين:4chsmu1: پروفت بازه يا قفله؟ هاه؟ بازه....پروف من کی قلف بوده؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ خو برو بترکون دیگه....تا نیم ساهات دیگه تموم میشه ها! من؟ 22! خو ما تو تیبیز نداریم این رسمو....بوگو چیه شاید من شدم بنیان گذارش!:smiley (18): ترکوندم تموم شده حالا میخام با بچه ها برم قاشق زنی...البته اگه با خودشون ببرن!! آخه تنهایی نمیچسبه!! 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ خو برو بترکون دیگه....تا نیم ساهات دیگه تموم میشه ها! من؟ 22! خو ما تو تیبیز نداریم این رسمو....بوگو چیه شاید من شدم بنیان گذارش!:smiley (18): اخه فک نکنم رسم یه شهر خاص باشه!!!همه اینکارو میکنن!!زیادم کوچیک نیستی به سنت میخوره قاشق زنی.... ببین این یه رسمیه که بعد از اتیش بازیه چهارشنبه سوری دخترا و پسرا همه چادر سر میکنن جوری که صورتاشون دیده نشه ...بعدش یه کاسه و یه قاشق بر میدارن میرن در خونه همسایه هاشون....انقدر قاشق و به کاسه میکوبن و زنگ میزنن تا صاحبخونه یه چیزی بهشون بده....آجیل....شیرینی...تخم مرغ رنگی...ازین قبیل....همین دیگه...بامزست بريم خونه امين:4chsmu1: پروفت بازه يا قفله؟ ستی گناه داره هاه؟بازه....فروف من کی قلف بوده؟ الن میفهمی که باید پروفت و قفل میکردی واسه غریبه ها 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ ترکوندم تموم شده حالا میخام با بچه ها برم قاشق زنی...البته اگه با خودشون ببرن!!آخه تنهایی نمیچسبه!! بدو بیا...میریم پروف امین 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اخه فک نکنم رسم یه شهر خاص باشه!!!همه اینکارو میکنن!!زیادم کوچیک نیستی به سنت میخوره قاشق زنی.... ببین این یه رسمیه که بعد از اتیش بازیه چهارشنبه سوری دخترا و پسرا همه چادر سر میکنن جوری که صورتاشون دیده نشه ...بعدش یه کاسه و یه قاشق بر میدارن میرن در خونه همسایه هاشون....انقدر قاشق و به کاسه میکوبن و زنگ میزنن تا صاحبخونه یه چیزی بهشون بده....آجیل....شیرینی...تخم مرغ رنگی...ازین قبیل....همین دیگه...بامزست ستی گناه داره الن میفهمی که باید پروفت و قفل میکردی واسه غریبه ها بدو بیا...میریم پروف امین از قدیم گفتن با کاربرای ویژه شوخی نکنید....بعداً میفهمید دلیلشو....:smiley (18): وقتی اومدید پروفم،به تعداد صفحاتشم توجه کنید....خوش اومدید! لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بدو بیا...میریم پروف امین اومدممممممممممم راستی این خاطره رم داشته باشین: سوم راهنمایی بودم شب چهارشنبه سوری 2 تا سرباز اومدن دمه خونمون (چادر رو از مافوقشون که خانوم بود گرفته بودن)موقع رفتن چادر گیر کرد به در و از سرشون افتاد واسه اینکه شناسایی نشن زودی در رفتن! فرداش فرماندشون اومد جلو درمون واسه پس گرفتن چادرا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده