کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو شهر ما قبلا فقط قاشق زنی رسم بوده پرش از آتش و چهار راه و کوزه و اینا رسم نبوده . ولی الان همه جا ترقه رسم شده . نمیدونیم چی داریم به روز فرهنگها مون میاریم. ترقه های چینی رسومات ما رو تحت الشعاع قرار داده. پنجاه سال دیگه نوه ام بپرسه چهارشنبه سوری چیه ؟! چی باید جواب بدیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام:shad: سلام سارا خانووم بدو بپر از رو آتیش تا این پسرا نیومدن نارنجک پرت کنن! 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مال من برگزار شد ،با دو تا بچه ( برادر زاده هام ) برای خودم روی پشت بام منزل اتیش روشن کردم ، ترقه بازی کردم ، ابشار . اون دو تام رفته بودن قایم شده بودن که مثلا اسیب نبینن ، خانوماشون گفته بودن ، منم این شکلی خوش گذشت ، فقط بابام شاهکارمو ببینه ، از 4 شنبه سوری هیجانش بیشتره:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سیلاملیک برا ما هم برگزار شد رو پشت بوم! مثلا نرفتیم تو خیابون که صدمه نبینیم شلوارم سوخت فک کنین اگه میرفتم بیرون الان زغال شده بودم! ولی کلی خوش گذشت شب همگی قشنگ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ تو خیابون ما که فقط میرقصیدن ترقه و اینا نبود 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سلام سارا خانووم بدو بپر از رو آتیش تا این پسرا نیومدن نارنجک پرت کنن! باشه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ جالبه همسایه های ما سالهای قبل آتیش روشن می کردن اما امسال اصلا خبری نبود.فقط هرچند دقیقه یه بار صدای بمب میاد 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ سیلام ....منم میخوام بیام چهار شنبه سوری 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ برید کنار اوری میخواد سیم بچرخونه 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به منم بدين:w821: تو كوچه ما هم هرسال آتيش روشن ميكردن امسال نكردن 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ افرین یوحنا.... من یه ابشاری دارم بذار بزنم کیفشو ببریم 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اوري بيا سيگارت بزنيم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ به منم بدين:w821: تو كوچه ما هم هرسال آتيش روشن ميكردن امسال نكردن بیا ستی از رو این میپری؟.... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ اوري بيا سيگارت بزنيم:4chsmu1: بزن افجی...نسوزی..... من میخوام منفجر کنم تاپیک و ....یه کم شلوغ بشه یه بمب دارم میخوام اونو بزنم 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها من کوچمونو ترکوندم 30 تا موتور گارد ویژه ریخت تو کوچمون فکر کردن چه عوامل فتنه ای اینجاست ولی خدایی موندم که چه جوری از کجا آمار می گیرن ها:w127: 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها من کوچمونو ترکوندم 30 تا موتور گارد ویژه ریخت تو کوچمون فکر کردن چه عوامل فتنه ای اینجاست ولی خدایی موندم که چه جوری از کجا آمار می گیرن ها:w127: الان که زنگ درتون زدن ازشون بپرس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده