sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بالاخره علت علمی فاحشگی پیدا شد 17 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: کاملا علمی توضیح داده.... 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ متوجه شدید کاملا همگی ؟ بععععععععععععععععععععععععععععععععععععععله 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ ولی امان از تجربه............. تمام متن پراز تجربه های نانوشته هست :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ ولی امان از تجربه.............تمام متن پراز تجربه های نانوشته هست :banel_smiley_52: شاهدشون کی بوده؟ شاهده کی کی بوده؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ شاهده کی کی بوده؟ شاهد کسی که در هنگام بسته شدن نطفش اینها رو دیدند دیگه 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ شاهد کسی که در هنگام بسته شدن نطفش اینها رو دیدند دیگه آهاااااااااااا هر وقت جناب ملا اسماعیل سبزه واری رو دیدم ازشون میرسم بلاخره مطلب علمیه دیگهههه باید از استاد پرسید 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ آهااااااااااااهر وقت جناب ملا اسماعیل سبزه واری رو دیدم ازشون میرسم بلاخره مطلب علمیه دیگهههه باید از استاد پرسید لطف میکنی حتما بپرس آخه من هرچیزی رو فقط با شاهد عینی قبول میکنم ولا غیر 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ این جوری نصف ملت دنیاا ، اره :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ لطف میکنی حتما بپرس آخه من هرچیزی رو فقط با شاهد عینی قبول میکنم ولا غیر بابا حتما یه چیزی این ملا دیده دیگه وگرنه کتاب مکه نمینوشت 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ بابا حتما یه چیزی این ملا دیده دیگه وگرنه کتاب مکه نمینوشت نکنه خودش؟:icon_pf (34):بوده............ 3 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ حالا این ملااسماعیل سبزواری کی هست و این حدیثو از کجا آورده؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی آموزنده بود. خدا سایه این علما را از سر ما کم نکن. واقعا اگه اینها نبودن،من هنوز بابصیرت بودم...... 6 لینک به دیدگاه
mahshad 2236 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ هههه!!! این کجاش علم اون وقت دقیقا؟؟؟ نه که زیاد علمی پاسخ داده بود هنگ کردم!!! 3 لینک به دیدگاه
Sabehat 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ کسی نمیخواد بگه این ملااسماعیل سبزواری کی هست و این حدیثو از کجا آورده؟ 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ من که اصلا نفهمیدم چی گفته:icon_pf (34):کی چی کار میکنه که چی میشهشیطان دستم داره مگه؟؟؟باباش چی کار کرده؟؟؟ چقدر سخته:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده