رفتن به مطلب

سوژه های نواندیشانی

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

تو کی‌ای مگه ؟؟ :ws28:

خیلی خوب بود:ws28:

خدا جزاتو بده عارف :ws3:

• Like 5
ارسال شده در
سوژه چهل و سوم:

این سوژه مربوط میشه به اطلاع رسانی که دیشب تو تلگرام داشتم به بچه ها در مورد میتینگ مجازی تو انجمن جمعه ساعت 8 شب. 2،3 تا از جوابای جالب رو میذارم. :ws3: خیلیا فکر میکردن میتینگ عمومی بیرونه :ws28:

منم فک کردم میخواین شام بدین بهمون:w000:

نویسنده اون متن با روح و روان همه بازی کرده:w000:

• Like 3
ارسال شده در
سوژه چهل و سوم:

این سوژه مربوط میشه به اطلاع رسانی که دیشب تو تلگرام داشتم به بچه ها در مورد میتینگ مجازی تو انجمن جمعه ساعت 8 شب. 2،3 تا از جوابای جالب رو میذارم. :ws3: خیلیا فکر میکردن میتینگ عمومی بیرونه :ws28:

:whistle::whistle::whistle::ws3:

• Like 4
  • 7 ماه بعد...
ارسال شده در

اینم سوژه سحر (Strelitzia):ws3:

w58.gif

forum_stats.png
آمار و ارقام سايت انجمن نواندیشان

موضوع ها109,032نوشته ها1,180,229کاربران492,286کاربران فعال2,168 به جدید ترین عضو انجمن,
کچل
خوش آمد میگوییم.

کچل
:ws28:

• Like 6
  • 1 سال بعد...
ارسال شده در

سوژه چهل و چهارم:

من نمیدونم نواندیشان کی تغییر ماهیت داده و تبدیل به بیوگرافی ملت شده :w58::ws52: من فقط میتونم معذرت خواهی کنم از این دوستمون که اطلاعاتی از زندگی گذشتشون نداشتیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :whistle: احتمالاً دستم خورده همراه با پریدن تشکرا، زندگی گذشته ایشونم پروندم :ws3:

1l8nw53srygyrwa72ytp.jpg

• Like 2
  • 8 سال بعد...
ارسال شده در

حوالی سال ۱۳۹۰ فرصت این فراهم شده بود که سه نسل با هم گفتگو کنند. آن‌زمان اغلب کاربران نواندیشان دهه شصتی بودند و  درصد کمتری هم دهه هفتاد و پنجاه. تفاوت نگرش این دو دهه با دهه شصت کمک زیادی به اصلاح یکسری افکار کرد.

امروز در اردیبهشت ۱۴۰۵ که یک نوجوان دهه نودی عضو نواندیشان شده است، شیوه معرفی علمی خود در "بخش گرایش" پروفایلش برایم جالب بود 😄 کاش فرصتی پیش می‌آمد که می‌توانستیم نظرات دهه هشتادی ها و دهه نودی ها را هم پیرامون مسائل مختلف بدانیم. احساس می‌کنم این دو نسل کامل از نسل‌های پیش جدا شده‌اند و فرصت تعامل نسل‌ها به آنها و ما داده نشده است.

Screenshot_20260518-191109.jpg

• Like 4

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...