.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 سوژه چهل و سوم: این سوژه مربوط میشه به اطلاع رسانی که دیشب تو تلگرام داشتم به بچه ها در مورد میتینگ مجازی تو انجمن جمعه ساعت 8 شب. 2،3 تا از جوابای جالب رو میذارم. خیلیا فکر میکردن میتینگ عمومی بیرونه منم فک کردم میخواین شام بدین بهمون نویسنده اون متن با روح و روان همه بازی کرده 3
helma.b 3345 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2016 سوژه چهل و سوم: این سوژه مربوط میشه به اطلاع رسانی که دیشب تو تلگرام داشتم به بچه ها در مورد میتینگ مجازی تو انجمن جمعه ساعت 8 شب. 2،3 تا از جوابای جالب رو میذارم. خیلیا فکر میکردن میتینگ عمومی بیرونه :whistle: 4
Imaaan 17060 ارسال شده در 11 آذر، 2016 اینم سوژه سحر (Strelitzia) آمار و ارقام سايت انجمن نواندیشان موضوع ها109,032نوشته ها1,180,229کاربران492,286کاربران فعال2,168 به جدید ترین عضو انجمن, کچل خوش آمد میگوییم. کچل:ws28: 6
Mohammad Aref 120600 سازنده ارسال شده در 31 دی، 2017 سوژه چهل و چهارم: من نمیدونم نواندیشان کی تغییر ماهیت داده و تبدیل به بیوگرافی ملت شده من فقط میتونم معذرت خواهی کنم از این دوستمون که اطلاعاتی از زندگی گذشتشون نداشتیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 احتمالاً دستم خورده همراه با پریدن تشکرا، زندگی گذشته ایشونم پروندم 2
Essi Stanley 505 ارسال شده در 18 مرداد حوالی سال ۱۳۹۰ فرصت این فراهم شده بود که سه نسل با هم گفتگو کنند. آنزمان اغلب کاربران نواندیشان دهه شصتی بودند و درصد کمتری هم دهه هفتاد و پنجاه. تفاوت نگرش این دو دهه با دهه شصت کمک زیادی به اصلاح یکسری افکار کرد. امروز در اردیبهشت ۱۴۰۵ که یک نوجوان دهه نودی عضو نواندیشان شده است، شیوه معرفی علمی خود در "بخش گرایش" پروفایلش برایم جالب بود 😄 کاش فرصتی پیش میآمد که میتوانستیم نظرات دهه هشتادی ها و دهه نودی ها را هم پیرامون مسائل مختلف بدانیم. احساس میکنم این دو نسل کامل از نسلهای پیش جدا شدهاند و فرصت تعامل نسلها به آنها و ما داده نشده است. 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری