قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ تو کیای مگه ؟؟ خیلی خوب بود خدا جزاتو بده عارف 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سوژه چهل و سوم: این سوژه مربوط میشه به اطلاع رسانی که دیشب تو تلگرام داشتم به بچه ها در مورد میتینگ مجازی تو انجمن جمعه ساعت 8 شب. 2،3 تا از جوابای جالب رو میذارم. خیلیا فکر میکردن میتینگ عمومی بیرونه منم فک کردم میخواین شام بدین بهمون نویسنده اون متن با روح و روان همه بازی کرده 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سوژه چهل و سوم: این سوژه مربوط میشه به اطلاع رسانی که دیشب تو تلگرام داشتم به بچه ها در مورد میتینگ مجازی تو انجمن جمعه ساعت 8 شب. 2،3 تا از جوابای جالب رو میذارم. خیلیا فکر میکردن میتینگ عمومی بیرونه :whistle: 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۵ اینم سوژه سحر (Strelitzia) آمار و ارقام سايت انجمن نواندیشان موضوع ها109,032نوشته ها1,180,229کاربران492,286کاربران فعال2,168 به جدید ترین عضو انجمن, کچل خوش آمد میگوییم. کچل:ws28: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ سوژه چهل و چهارم: من نمیدونم نواندیشان کی تغییر ماهیت داده و تبدیل به بیوگرافی ملت شده من فقط میتونم معذرت خواهی کنم از این دوستمون که اطلاعاتی از زندگی گذشتشون نداشتیم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 احتمالاً دستم خورده همراه با پریدن تشکرا، زندگی گذشته ایشونم پروندم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده