سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ رفتم دستکش هام رو عوض کنم، نمیدونم تا برگردم چه بلایی سر خودش آورد که اینطوری گریه میکرد! پرسیدم آخه کجات درد میکنه کوچولو؟... بدون وقفه میگفت: تقی.....تقی! پرستار رو صدا زدم، ولی اونم نتونست متوجه بشه که این بچه چش شده ...بچه هم که ول کن نبود و دائم تقی تقی میکرد! گفتم تقی جان آروم باش! تو ديگه مرد شدي! مرد که گریه نمیکنه!! پرستار گفت اسمش که تقی نیست آقای دکتر! تو پرونده اش نوشته رامتین! گفتم خب شاید تو خونه تقی صداش میکنند!!...اونم زد زیر خنده! ازش خواهش کردم مادر بچه رو صدا کنه، تا بخش رو روی سرمون خراب نکرده !!مادرش که اومد ، یه چسب زخم خواست و چسبوند رو "انگشت شست" اش، بعد هم دلداری اش داد و آرومش کرد گیج شده بودم! پرسیدم قضیه چی بود؟... مشخص شد تو مهدکودک ، اسم امام ها رو به ترتیب انگشت های دست، به این ها یاد میدن،... این بچه هم که انگشت شست اش مونده بود لای دسته صندلی و درد گرفته بود، برای همین هم وقتی ازش می پرسیدیم کجات درد میکنه ، همش میگفت: تقی 21 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ هرجوری حساب کنی انگشت شصت تقی نمیشه! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چرا دیگه اگه از شصت شروع کنی (کف دستت به سمت صورتت ) میرسی به تقی امام دهم لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ چرا دیگه اگه از شصت شروع کنی (کف دستت به سمت صورتت ) میرسی به تقی امام دهم امام محمد تقی امام دهم میشه!؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ امام محمد تقی امام دهم میشه!؟ نمیشه؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ امام نهم میشه! :w00: عجب ولی اون که نقی بود نهم لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ عجبولی اون که نقی بود نهم نقی دهم بود لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نهم محمد تقی دهم علی نقی بقیه شم بگم؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ جدی باید برم پیش اغام ازش بپرسم دچار گمراهی شدم مثل اینکه لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ بچه درستم یاد نگرفته بوده ، نهم ، دهم رو قاطی کرده بوده لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ خيلي باحال بود :ws47: حالا چه فرقي ميكنه؟ شايد ميگفته نقي نقي.... اشتباه تايپيه لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ مهم امام چهاردهمه بقیه رو ولش کنید لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ نهم محمد تقیدهم علی نقی بقیه شم بگم؟ دمت گرم بگو بگو يالا بگو بگو بگو يالا بگو:banel_smiley_52::jawdrop: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ مهم امام چهاردهمه بقیه رو ولش کنید كجاي كاري پانزدهميش در راهه... . . . . . . . . . . . . . . . . . البته پديده شانديز لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ فکر می کردم فقط خودم اسم امامارو بلد نیستم شما که از من بدترین... لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ اول امام علی دوم امام حسن سوم امام حسین چهارم زین العابدین پنجم محمدباقر ششم جعفر صادق هفتم موسی کاظم هشتم امام رضا نهم محمدتقی دهم علی نقی یازدهم عسگری دوازدهم غایب است پیش همه حاضر است لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده