S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ این هم عکس جواب سوالات این جوری زیاد هست ولی خوب طالب نیستین . 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ دوست عزيز ميشه دوباره سوال رو بذارين؟؟ آخه فايل سوال واسه من باز نشد مرسي لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ نه سجاد جان ادامه بده !!! من نقشه کشی زیاد کار نکردم چون طراحی جامدات نقشه کشی 1 اجباریه و 2 اختیاری .اینجا مکان خوبی تا بهتر یاد بگیریم .من که به شخصه همیشه پیگیر هستم .از دوستان هم می خوام جواب بدن حتی اگر جواب اشتباه باشه .مهم اینه که یاد بگیریم . لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۸ این صورت سوال . از دو نمای روبرو و جانبی هین عکس دیده می شه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب یه راه دیگه ارائه بدید برای رسم این قطعه . لینک به دیدگاه
ehsan1972 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ سلام کسی هست نمای جانبی و شکل 3 بعدی این جسم رو واسم پیدا کنه؟ خیلی مهمه ممنون میشم از کمکتون 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ سلامکسی هست نمای جانبی و شکل 3 بعدی این جسم رو واسم پیدا کنه؟ خیلی مهمه ممنون میشم از کمکتون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده