رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

سلام

از شما در خواست كمك براي حل اين 4 تصوير (مجهول يابي) داشتم كسي مي تونه كمك كنه تا نماهاي مجهول اون را بكشيم و همچنين شكل ايزومتريك يا سه بعدي اين 4 تصوير را رسم كنيم؟

wol_error.gifاین تصویر کوچکتر شده است. برای مشاهده با سایز اصلی روی این نوار کلیک کنید. سایز تصویر اصلی 680x640و حجم فایل 36KB است9875.JPG

کسی می تونه تا ساعت 2 جواب این سوال ها رو بزاره واقعا فوری هست؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 45
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زینب اگر زحمتشو بکشی ممنون میشم :w16: چون من الان از پادگان اومدم و حسابی خستم البته من هم سعی میکنم دستی بکشمش .راستی عنوان تاپیک باید عوض بشه .اون کمک فوری را حذفش کن حسین جان :w139:

لینک به دیدگاه

من الان با دوستم داشتیم رو اخریش کار میکردیم واقعا سخت بود :icon_pf (34): به جواب رسیدیم اما به شدت تابلو بود که اشتباس :ws28: فکر نمی کردم این قدر مشکل باشه.

زینب اگر اخری سمت چب را حل کنی 10 امتیاز هدیه میگیری :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

به نظر من که درسته چون برای تصویر سومش ما هم تقریبا به همین شکل رسیدیم

amin_11.jpg

البته ببخشید که تصویر جالب نیست چون کار عجله ایی هستش :ws52:

تصویر 3 بعدی زینب هم این هستش

271d1262006295-01-jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه

ممنون از شما دوستان تا کمکم کردین. ولی فکر کنم که در نمای بالا با توجه به تصویر سه بعدی خط ممتد درست تر باشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه من خودم اصلاحش نکردم نمی خواستم تقلبی کنم :w16: چون با توجه به تصویر 3 بعدی نصویر از بالاش دیگه مشخص هستش که چیه .اون ترسیم من هم یادگاری باشه :w139:

راستی زینب جان 10 امتیاز هم به شما اضافه شد :ws2:

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

سلام این هم یه سوال که خودم هنوز وقت نکردم روش فکر کنم

نمای سه بعدی تصویر زیر چیه . از هر دونمای روبرو وبالا شبیه به H است. فقط نبودن چند تا خط کار رو مشکل کرده - حتما عکس رو در اندازه واقعی ببینید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

نه .جواب اشتباه . برای همین گفتم .حتما عکس ها رو ببین

اگه اون حالتی باشه که شما می گین .باید چند تا خط به نما ها اضافه کنیم

لینک به دیدگاه

من هم کار کردم و متوجه منظور سجاد شدم .راستی چند تا خط این وسط اضافه هستند :jawdrop:

3nama.jpg

4_30.jpg

البته فکر کنم با کمی دقت حل بشه

لینک به دیدگاه

دوستان حواستون باشه که اگه به این راحتی بود . شاید اصلا مطرحش نمی کردم

ببنید .تجربه نشون داده بهم که اغلب این جور نما ها از چند جهت برش خوردن ( شیب دارن )

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...