majhool 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سلام از شما در خواست كمك براي حل اين 4 تصوير (مجهول يابي) داشتم كسي مي تونه كمك كنه تا نماهاي مجهول اون را بكشيم و همچنين شكل ايزومتريك يا سه بعدي اين 4 تصوير را رسم كنيم؟ این تصویر کوچکتر شده است. برای مشاهده با سایز اصلی روی این نوار کلیک کنید. سایز تصویر اصلی 680x640و حجم فایل 36KB است کسی می تونه تا ساعت 2 جواب این سوال ها رو بزاره واقعا فوری هست؟ 1 لینک به دیدگاه
majhool 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سلام بر همه دوستان همشو حل کردم غیر از پایینی سمت چپ و بالایش یکم مشکل دارم کسی نیست این دو تا را برام بزاره؟ لینک به دیدگاه
majhool 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ البته یادم رفت بگم بالایی سمت چپ را نمای مجهول اون را در اوردم مشکلم روی سه بعدی اون هست. لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ سه بعدیشونو میخای؟؟؟؟ اینا هر کدوم جداس. نه؟؟؟؟؟ میخای برات میکشمش. تو اتوکد:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ زینب اگر زحمتشو بکشی ممنون میشم چون من الان از پادگان اومدم و حسابی خستم البته من هم سعی میکنم دستی بکشمش .راستی عنوان تاپیک باید عوض بشه .اون کمک فوری را حذفش کن حسین جان :w139: لینک به دیدگاه
majhool 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ بله سه بعدی اونایی که سمت چپ هستن دو تا سمت راست را رسم کردم. لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ این یه دونه رو حلش کردم. تا بعدی رو میفرستم:ws2: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ من الان با دوستم داشتیم رو اخریش کار میکردیم واقعا سخت بود :icon_pf (34): به جواب رسیدیم اما به شدت تابلو بود که اشتباس فکر نمی کردم این قدر مشکل باشه. زینب اگر اخری سمت چب را حل کنی 10 امتیاز هدیه میگیری 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۸ به نظر من که درسته چون برای تصویر سومش ما هم تقریبا به همین شکل رسیدیم البته ببخشید که تصویر جالب نیست چون کار عجله ایی هستش تصویر 3 بعدی زینب هم این هستش 1 لینک به دیدگاه
majhool 92 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ ممنون از شما دوستان تا کمکم کردین. ولی فکر کنم که در نمای بالا با توجه به تصویر سه بعدی خط ممتد درست تر باشه . 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ اره. یه کوچولو نمای بالاش ایراد داره. میتونی از رو سه بعدی اون یکی نماش هم در بیاری 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۸ نه من خودم اصلاحش نکردم نمی خواستم تقلبی کنم چون با توجه به تصویر 3 بعدی نصویر از بالاش دیگه مشخص هستش که چیه .اون ترسیم من هم یادگاری باشه :w139: راستی زینب جان 10 امتیاز هم به شما اضافه شد :ws2: لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ سلام این هم یه سوال که خودم هنوز وقت نکردم روش فکر کنم نمای سه بعدی تصویر زیر چیه . از هر دونمای روبرو وبالا شبیه به H است. فقط نبودن چند تا خط کار رو مشکل کرده - حتما عکس رو در اندازه واقعی ببینید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ سجاد جان .......دوتا تیغه و یه مکعب مستطیل مابین اونها .......فکر کنم جواب این باشه ..... لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ نه .جواب اشتباه . برای همین گفتم .حتما عکس ها رو ببین اگه اون حالتی باشه که شما می گین .باید چند تا خط به نما ها اضافه کنیم لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ من هم کار کردم و متوجه منظور سجاد شدم .راستی چند تا خط این وسط اضافه هستند :jawdrop: البته فکر کنم با کمی دقت حل بشه لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۸ دوستان حواستون باشه که اگه به این راحتی بود . شاید اصلا مطرحش نمی کردم ببنید .تجربه نشون داده بهم که اغلب این جور نما ها از چند جهت برش خوردن ( شیب دارن ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده