ooraman 22216 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 چيز مهمي نيست اينجا موزه لوور ايران است مركز نگهداري يك مشت تاريخ بی ارزش چند هزار ساله !! 15
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2011 دوستی میگفت:"متاسفانه من خود شاهد نگهداری مضحک این اشیا در موزه ایران باستان بوده ام. مجسمه کوچک ازدواج مقدس شاهکار با ارزش را برای تحقیقی دانشگاهی با هزار منت به من نشان دادند . آن را از میان جعبه کارتن و مقداری پنبه بیرون آوردند.( کتابخانه موزه آبگینه کتاب عکس این اثر را امانت نمی دهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) از ترس حاضر نشدم آنرا در دست بگیرم و مسئول آن با بی تفاوتی آنرا روز میز گذاشت تا از آن عکس بگیرم محل نگهداری در کمد قسمت اداری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" 15
AFARIN 7196 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 بايد خدا رو شكر كنيم كه خيلي از آثار باستاني تو ايران نيستن و غارت شدن وقتي رئيس مهم ترين موزه ايران، يه خانوم جوون بي تجربه -بي هيچ تجربه اي- با ليسانس ميكرب شناسي باشه، چه توقعي ميشه داشت يه چيزايي رو هم نميشه گفت متأسفانه ســيا30 ميشه... 6
الهام. 8079 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 وقتي جلوي چشم همه تيكه هاي تخت جمشيد با اون عظمتو بردن ديگه چه انتظاري ميشه داشت؟؟؟ 6
b4gher 442 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 چقدر زیباست این موزه.به نظر من که موزه لوور واقعا جلوی این کم میاره .آدرس این موزه رو بدین استفاده کنیم. 3
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2011 اینجوریه که آدم ترجیح میده اموال مملکتشو ببرن حداقل سالم نگه دارن!:hanghead: 5
vahid88 9651 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 خوب اگه اینجوری نبود که ماتلاش نمی کردیم آثار باستانیمون رو از کشورهای دیگه پس بگیریم ما استاد نگهداری از چنین آثاری هستیم. اگه اینجوری نباشه که اونا نابود میشن و همه میرن روشون یادگاری می نویسن. 4
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2011 خوب اگه اینجوری نبود که ماتلاش نمی کردیم آثار باستانیمون رو از کشورهای دیگه پس بگیریمما استاد نگهداری از چنین آثاری هستیم. اگه اینجوری نباشه که اونا نابود میشن و همه میرن روشون یادگاری می نویسن. من به چه امید و اعتماد به نفسی ارشد مرمت شرکت کردم آخه!!!!!! :icon_pf (34): اینارو میبینم پاک نا امید میشم! 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 چقدر زیباست این موزه.به نظر من که موزه لوور واقعا جلوی این کم میاره .آدرس این موزه رو بدین استفاده کنیم. خيابان امام خميني - ابتداي خيابان 30 تير پيشنهاد ميكنم تا وقتي منشور كورش اونجاست، تشريف ببريد ببينيد.. 1
vahid88 9651 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 اینکه خوبه چون درد دل ماهارو دیدی وشنیدی میری اونجا حسابشون رو میرسی و به همه اونا سرو سامان میدی البته اگه گردن کلفتا اجازه خود نمایی بهت بدن.:there: 1
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2011 اینکه خوبه چون درد دل ماهارو دیدی وشنیدی میری اونجا حسابشون رو میرسی و به همه اونا سرو سامان میدی البته اگه گردن کلفتا اجازه خود نمایی بهت بدن.:there: چی بگم والا! یه بار خودم با چشمای خودم وقتی که رفته بودم موزه ملک یه کتاب خطی اونجا دیدم که با خودکار آبی با دستخط یه بچه دوم دبستانی اشعارش مرمت شده بود!!!!!! فک میکنی اینارو دادن دست کارشناس؟!:shame: 1
vahid88 9651 ارسال شده در 12 خرداد، 2011 خوب به قول دوستمون که گفته بود مسئولیت بزرگترین موزه رو به یه نفر که مدرک میکروب شناسی یا همچین چیزی داره دادن نباید انتظاری بیش از این داشت انشا الله قبول میشی و به خواسته هات میرسی هم یه دستی به سر این آثار با ارزش میکشی هم یه دعایی واسه ما می کنی که دیگه همچین چیزایی رو نبینیم 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 13 خرداد، 2011 حالا بگن چرا بیشتر اشیای قدیمی ایران تو خود ایران نگهداری نمی شن 1
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 26 خرداد، 2011 حالا بگن چرا بیشتر اشیای قدیمی ایران تو خود ایران نگهداری نمی شن از پاسارگادم که به زودی چیزی نمیمونه
ارسال های توصیه شده