Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فكر نكنم كسي بيشتر از شيخ الشيوخنا آماج حملات ددمنشانه [:دي] قرار گرفته باشه، صبرش واقعا مثال زدنيه و من الله توفيق بيست و دوم برج ثور سنه هزار و سيصد و نود هجري شمسي، پس فرداي مولود فرخنده اش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادمه یکی در وصف مولایم آغا اینچنین شعری خواند...... ایشان میفرمودند: آفرین،آفرین. نگو منظورش به شما بوده،هی میگفته آفرین. 9 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دست به صورتـــــــم نزن! می ترسم بیوفتد نقابِ خندانــــی که بر چهره دارم! و بعــــ ــــ ـد .. سیل ِ اشک هایــــــ ــــ ـم تو را با خود ببرد!! باز من بمانـــــمُ و تنهایــــ ـــ ـی ... 13 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ توقع زیادی نیست خواستن کمی امنیت در آغوش تو و عشقی که زیر خط کمربندت نباشد ... 9 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ مـــرا از لای آجرهای خسته دیوارهای این خانه بیرون بکش خاطراتت درعمق دیوارهای این خانه ته نشین شده من و درز دیوارهای این خانه هر روز به یک بهانه آشنا می خندیم تنهایی بر شانه هر دوی ما سنگینی می کند من و دیوارهای خانه هم قسم شدیم که زیر این بار سنگین شانه خالی نکنیم اما... او که هر روز لبخندش بزرگتر و بزرگتر می شود و من هم بلندتر و بلندتر از دیروز می خندم... 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ رایتی هنوز میلاد یوزا تو انجمن هست؟؟ نه نیست. چی کارش داری؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ نه نیست. چی کارش داری؟ میخواد بخورتش! لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ بعدها يه معجزه خفن در حد شق القمر ازش ديدم و رسماً بهش ايمان آوردم! هنوزم هيچ دليل منطقي براي اون خرق عادت فروتنانه پيدا نكردم هيشكيم نميپرسه چه معجزه اي!! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ هيشكيم نميپرسه چه معجزه اي!! من میپرسم الان 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من میپرسم الان بگم؟ بگم؟ بگـــــــم؟ بعدا نشون ميدم بهت؛ بايد برم پيداش كنم ببينم هنوز آثارش هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ بگم؟ بگم؟ بگـــــــم؟ بعدا نشون ميدم بهت؛ بايد برم پيداش كنم ببينم هنوز آثارش هست؟ باید بگی ها...منتظرم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ هيشكيم نميپرسه چه معجزه اي!! چه معجزه ای؟ 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ چه معجزه ای؟ ميترسم اسي راضي نباشه خسر الدنيا و الآخره بشم به قول شاعر او را خود التفاتي نبودي به صيد من 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ ميترسم اسي راضي نباشه خسر الدنيا و الآخره بشم به قول شاعر او را خود التفاتي نبودي به صيد من حالا خود معجزه چی هست دخترخاله؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ حالا خود معجزه چی هست دخترخاله؟ مثلا اگه من الان يه كاري كنم كه فقط با وجود ابزار مديريتي ميشه اون كارو كرد، اسمش چيه؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ مثلا اگه من الان يه كاري كنم كه فقط با وجود ابزار مديريتي ميشه اون كارو كرد، اسمش چيه؟ اسمش هست هک یا فعال کردن ابزار مدیریتی بدون بولد کردن اسم کاربری! 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ مثلا اگه من الان يه كاري كنم كه فقط با وجود ابزار مديريتي ميشه اون كارو كرد، اسمش چيه؟ خرق عادت 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بزرگ که می شوی غصه هایت زودتر از خودت قد می کشند دردهایت نیز غافل از آنکه لبخندهایت را در آلبوم کودکیت جا گذاشته ای شاید بزرگ شدن اتفاق خوبی نباشد... 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ گاهی دلت از تنهایی می گيرد ميخواهی كودك باشی کودکی كه به هر بهانه اي به آغوشی پناه مي برد و آسوده اشك می ريزد تنها كه باشی بايد بغض هاي زيادي را بي صدا دفن كنی..... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده