mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ کجان بچه های قدیمی... 13 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ من معتاد بودم...روزی چند ساعت اونجا بودم...با این همه آدم سر و کله زدم بخوام همشو بگم یه کتاب میشه تابستون بود...خواستم بشینم درس بخونم...رفتم گوگل...سرچ کردم دانلود جزوه ریاضی 2 ...همین:icon_pf (34):ناخواسته وارد یه دوره ی جدید از زندگیم شدم ایششش کلی نوشتم بعد پاکش کردم..تاپیک به بیراهه میره بخوام بنویسم:confused: جالبه..منم تازه اون موقعا تو شركت نفت مشغول شدم.يه سري مطلب ميخواستم درباره نفت و اكتشاف...گوگل منو برد به مهندسان و يكي دو تا فروم ديگه....اولش بيشتر تو فروماي ديگه بودم...اما ***** شدن.بعد تو مهندسان هم بيشتر تو تالارهاي علميش بودم اون اوائل.....به قول تو دوره جديدي از زندگيم شروع شد..... 11 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ سپاس از همه دوستای گل که خاطراتو زنده کردن.....:w155: از خیلی از دوستان اسم بردن...از دوستای خوب تاپیک راه سبز امید.... یادش بخیر....از همون موقع که عضو شدم اکثر آواتارارهارو سیو میکردم...دو سه هزارتایی میشن!!!:4chsmu1:دیدن هرکدومشون بخصوص اونایی که مال دوستامه رو خیلی دوست دارم...صفحه هایی از تاپیک عزیز و دوست داشتنیمون....بچه های باصفاش.... بازم خوبه اکثر بچه ها اومدن اینجا و هنوز هستن...اما خدایی اون روزا تکرار نشدنیه....:w821::w821: اینجا هم با دوستا گل جدیدی آشنا شدم که برام خیلی ارزش داره...:rose: راسی به قول وافن این تاپیک خیلی غم انگیزه...آدم غصش میشه.... 18 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یادتونه یکی اومده بود میگفت 400 میلیون پول قرض بدید بم؟؟؟ کمترین مقدار 1 میلیون 16 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یادتونه یکی اومده بود میگفت 400 میلیون پول قرض بدید بم؟؟؟ کمترین مقدار 1 میلیون آره می گفت هر کی می خواد کمک کنه خصوصی بگه شماره حساب بدم :ws28: 9 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چه جالبه که شما این همه خاطره دارین باهم... بهتون حسودیم شد... 11 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ منم خیلی چیزا یادم میاد..... ولی بیشترین چیزی که تازگیا واسم جلب توجه میکنه اینه که اون موقع که تازه رفتم مهندسان اکثرا از من بزرگتر بودن....ولی الان اکثرا ازم کوچیکترن:mornincoffee: 13 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چه جالبه که شما این همه خاطره دارین باهم...بهتون حسودیم شد... الهییییییی........:icon_pf (17): منم خیلی چیزا یادم میاد.....ولی بیشترین چیزی که تازگیا واسم جلب توجه میکنه اینه که اون موقع که تازه رفتم مهندسان اکثرا از من بزرگتر بودن....ولی الان اکثرا ازم کوچیکترن:mornincoffee: ولی من ازت بزرگترم :mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ چرا دیگه کسی خاطره نمی گه پس.؟؟؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ الهییییییی........:icon_pf (17): :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۸۹ یادتونه یکی اومده بود میگفت 400 میلیون پول قرض بدید بم؟؟؟ کمترین مقدار 1 میلیون اوهوم...اسمشم مهسا جونور بود ماشالا چقدم قانع بود 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ .......... این الان تهدید بود نه؟ ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ یاد همه اون روزای خوب بخیر...:girl_in_dreams: منم مثل بقیه خیلی از بهترین دوستای زندگیم رو توی باشگاه مهندسان پیدا کردم... اولین بار که اومدم توی تاپیک راه سبز امید یه خانواده مهربون پیدا کردم :girl_blush2:... جد بزرگ امید ،مامان فروغ، بابا سجاد، داداش اسماعیل، داداش ابراهیم ،داداش حمید کوشولو، آبجی آمی، عمو پژمان، عمو محمد ،عمه ملیسا و ... یاد تالار اخبار و تاپیکایی که قفل میشدن ... یاد همه کاربرای سبز اخراجی...یاد امضاهامون بخیر که آخرش اسم اخراجیها رو میبردیم....... ممنون از تاپیک زیباتون بابا سجاد :rose: 19 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ ...و تو ای همسایه کاش ما سایه هم می بودیم کاش این پنجره ها رو به هم وا می شد و در آن اوج خیال عطش لبهایم شده از دور کمی کم می شد کاش می فهمیدی که تو را میخواهم و در این خلوت شب من تو را می خوانم 16 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ این الان تهدید بود نه؟ ؟؟ نه بابا....یه چیزی تو مایه های شکرو این حرفا بود..... لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ يادتونه پيرجو اخراج شده بود ؟! :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ يادتونه پيرجو اخراج شده بود ؟! :4chsmu1: واقعا؟ 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا؟ آره با اينكه چند روز بود و يه جورايي فرماليته بود، ولي فاز داد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده