Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ممنونم از سجاد عزیز به خاطر این تاپیک زیباش. من سال 2008 عضو مهندسان شدم. یه مدت قبلش هم به صورت مهمان از انجمن ها دیدن میکردم. تا مدت زیادی پست نمیدادم. فقط بحث ها رو تماشا میکردم و اغلب جبهه فکری خودمو پیروز میدیدم. تا اینکه قطره ها زیاد شدن و همفکرانم مهندسان رو ترک کردن. با خیلی هاشون درگیری های جدی پیدا کردم. اهانت های زیادی بهم شد ولی خوشحالم از اینکه کوچکترین توهینی به شخصی نکردم. با اون متال گارد خیلی جنگیدم. فرسوده شدم ولی نتونستم چیزی رو در مغزش فرو کنم. با شهیدی 721 با رضا 4 فاکتوریل. با بیتاب. یه روز سوفیا یه تاپیک استارت کرد راجع به رهبری. ما هم چند تا انتقاد تند انجام دادیم. ساعت 8 شب دیدم حدود 30 تا یوزر جدید تو اون تاپیک بنده رو تحت آماج حملات خودشون قرار دادن و در لوای ولایت مداری چه ها که بار من نکردن. کربلایی حسام و رز سیاه از قلم افتادن. فقط جا داره از تنها قطره اون باشگاه که دوست صمیمی من بود یادی بکنم. اونم محممد آقا بود. مودب ترین قطره ای که دیدم. خانم سیمین زارع رو خیلی دوست داشتم. سجاد گل هم همینطور. دختر شاه پریون هم دوست صمیمی من بود. و خیلی از دوستان گل دیگه که الان خاطرم نیست ولی دلم برای همشون تنگ شده. باز هم به این تاپیک میام. :ws2: 18 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ گاهي وقتا غرور ادم اجازه نميده بگه كي ديوارشو خط خطي كرده ...اشكال داره ؟! 8 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ بهار درمن جارياست وبادها درسراپردهي دلم ميوزند.... زمين خيس است و چشم نيز. دلت را بازکن من آنجا گل مي دهم..... ! sepid عزیز یاد خیلیا رو دوباره برام زنده کردی :icon_gol: ابوالفضل عزیزم اون اسامی که اشاره کردی فقط چند تا ایدی پوچ و مریض ذهنی بودن که خودشونم نمیدونستن دارن چیکار میکنن خانواده سبزی بودیم به وسغت 400 نفر ولی کرم و حشره زد به درخت سبزمون ... 13 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ به به سلام به مهندس سجاد گل....... خوبی؟ سلام به همه و همگی خسته نباشید و خدا قوت و آرزوی بهترین ها واستون...... هیییییییییی منم که همه میشناسند..... یه عالمه پسر بدی بودم و هستم..... اولش اومدم یکی از آجی ها رو یه عالمهههههههههه ناراحت کردم بعدش هفت هشت ده تا داداشی خفن یه عالمه دوست داشتنی پیدا کردم.... بعدش هم یه عالمه آجی و داداشی..... خیری که واسه کسی نداشتم.... فقط یه گلی، یه سلام و یه دعای خیر که برآورده به خیر بشه ان شاء الله...... تمام کسانی که توی لیست دوستانم هستند رو خیلی بهشون ارادت و علاقه دارم و همچنین همه بچه های گل و نواندیشان..... همیشه برای همشون بهترین ها رو آرزو دارم........ فکر کنم دل خیلی ها رو شکستم احتمالاًو با آتشی بودنم ناراحتشون کردم... یه عالمه معذرت خواهی کما اینکه: کوه ناهموار را هموار کردن سخت نیست. حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است ولی ببخشید بچه ها..... کسی هم روی دیوارم خط خطی نکرده. همش لطف و محبت بوده ولو بدم اومده باشه..... شکر از اینکه اینجا بهترین دوستها رو دارم و ان شاءالله داشته باشم........ اگه روزی اینجا نیومدم بچه ها ازم راضی باشید........ 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ به به سلام به مهندس سجاد گل....... خوبی؟ سلام به همه و همگی خسته نباشید و خدا قوت و آرزوی بهترین ها واستون...... هیییییییییی منم که همه میشناسند..... یه عالمه پسر بدی بودم و هستم..... اولش اومدم یکی از آجی ها رو یه عالمهههههههههه ناراحت کردم بعدش هفت هشت ده تا داداشی خفن یه عالمه دوست داشتنی پیدا کردم.... بعدش هم یه عالمه آجی و داداشی..... خیری که واسه کسی نداشتم.... فقط یه گلی، یه سلام و یه دعای خیر که برآورده به خیر بشه ان شاء الله...... تمام کسانی که توی لیست دوستانم هستند رو خیلی بهشون ارادت و علاقه دارم و همچنین همه بچه های گل و نواندیشان..... همیشه برای همشون بهترین ها رو آرزو دارم........ فکر کنم دل خیلی ها رو شکستم احتمالاًو با آتشی بودنم ناراحتشون کردم... یه عالمه معذرت خواهی کما اینکه: کوه ناهموار را هموار کردن سخت نیست. حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است ولی ببخشید بچه ها..... کسی هم روی دیوارم خط خطی نکرده. همش لطف و محبت بوده ولو بدم اومده باشه..... شکر از اینکه اینجا بهترین دوستها رو دارم و ان شاءالله داشته باشم........ اگه روزی اینجا نیومدم بچه ها ازم راضی باشید........ چاکر داش رضای گل خوبی؟؟؟ این حرفا چیه؟؟ من از وقتی شما را میشناسم، به نیکی میشناسم... بی آزار... با هر سطح فکر و توقع سازگار هستید... انشاالله که همیشه سالم و سرزنده باشی...:wubpink: 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ گفت مرا بیاموز حرفی تا غم وشادی دنیا برایم سهل باشد گفت: این نیز بگذرد ما سروقامتان تاریخ خواهیم ماند وریشه هایمان را با جوی باریکی هم شده گر از اگاهی سیراب خواهیم کرد فردا ازان ماست... 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تابستان/ پرستويی تشنه بود/ که سراب ها او را کشتند پاييز/ فصل غم انگيز کتابی بود/ که من آن را تا به آخر خواندم اينک اما، يا از اين گستره بی خون بايد گذشت / و سراغ داس های تنبل را گرفت يا دستکش سياه به دست کرد/ و زمستان را / قدری گرما ارزانی داشت 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ من دلم برای میلاد تنگ شده............یادش بخیر...پارسال این موقع چقدر خوش میگذشت 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون از تايپيكت سجاد عزيز.. روی دیوارشما چه کسی نقاشی میکرد؟ من دوره ي فروم گردي و تاثيرات پذيري از ديگران به سه قسمت تقسيم ميكنم.. دوره اولش كه مربوط به باشگاه مهندسان قبل از انتخابات بود..طرفاي سال 86-87.. "كافر خداپرست"،"فلق"،"اسپارو"،"عراقي" (كه هميشه برايم محترم است)،"كارو"،"فيدل"،"پرشين كابي-كورش"،"مريم ارچي"،"نوش آفرين" ،"ندا اس اچ"،"بيگ مسعود"،سيمين زارع و... فك كنم اين افراد اولين افرادي بودند كه از نوع بحث كردنشان خوشم ميومد.. به خصوص دكتر عراقي كه واقعا اطلاعات وسيعي داشتند و يك آدم منطقي و خونسرد بودند.. دوره ي دوم مربوط به رفتن به سايت "فرهيختگان" و داشتن طيف وسيع دوستان بود.. به جز برخي از افراد بالا، اشخاصي مثل "حميدال"(تو سايت هستن)،"بيستون"،"ماتريكس"،"محمد يوسفي"،"محسن يعقوبي"،"شروين"،"اميرگشتاسب"،"افرين"و..ديگر عزيزاني كه الان حضور ندارم.. اون زمان كه حلقه ي "فرهيختگان" بيشتر صميمي ميشد، بحث انتخابات پيش اومد كه باز موجب شد دوباره به "مهندسان" سر بزنم كه دوستان بسيار تاثيرگذار ديگري ديدم.. "سجاد (خودت)"،"ايحان (با اون همه اذيت كردناش)"،"دانيلو"،"ميلاد"،"وافن"،"مهرشاد"،"اسي"،"آرش يا همون خيبر"،"بيتاب"، و ديگر دوستان بودند...("مصطفي نخوديان"هم كه به خاطر يك دنده روي اش هميشه در خاطرم هست) البته اينها رو بر اساس اينكه نوع ديدگاه جالب و تحليل جالبي نسبت به مسائل داشتند رو توي ذهنم به عنوان تاثيرگذار ميدونم(شكل دهي انديشه)..و گرنه خيلي از دوستان هستند كه هميشه برايم عزيز بودند و خواهند بودند حال نه از لحاظ شكل دهي انديشه بلكه از لحاظ ديگر... 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من مطلبم را در این تاپیک در آخرین روز فعالیتم در دنیای مجازی خواهم نوشت..... کم کم هم شروع کردم به نوشتن، از حرف آ تا ی تمامی کاربرها اعم از دوستان و دشمنان،برای همشون یک خط مفهومی مینویسم. شک ندارم تا آخر عمر اون یک خط من در ذهنشون خواهد ماند،چون خطی است تاریخی...... 9 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ [h=6]مهم این نیست که چه شکلیه، مهم این نیست که قیافه نداره، مهم اینه که همیشه دستشو بگیری و تو هر تیپ و قیافه ای با افتخار به همه نشونش بدی و بگی این تموم زندگیه منه...[/h] 14 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ یه کاربری بود به نام soleyman که افکار قشنگی داشت. کاش دوباره برگرده. 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ayhan هی... پریروز بود فکر کنم سر زدم دیدم هنوز داره سر همون داستانا کل کل میکنه با چند تا تازه وارد. 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ یاد مهندسان واقعاً بخیر من از همون جا معتاد شدم البته معتاد اینترنت:yes: بعدشم یاد همه کسی که الان اونجا هستن اینجا نیستن .....یا اینجا هستن اونجا نیستن و یا به کل به رحمت ایزدی پیوستن یادشون بخیر و روحش شاد.....البته برای همشون آرزوی موفقیت دارم.... اونجا سهیل و سجاد رفیقامون بودن حالا اینجا اصلاً حالی ازمون نمیپرسن:viannen_38: ولی اونجا من سر این بحث ها ب:viannen_38: پیرجو خیلی درگیر میشدم... کلاً یادش بخیر 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ayhan هی... پریروز بود فکر کنم سر زدم دیدم هنوز داره سر همون داستانا کل کل میکنه با چند تا تازه وارد. یادش بخیر اون بحثاشو نبینین پسر خیلی باحالیه من یه مدت نبودم تازه برگشته بودم اونجا ایهان هم تازه عضو شده بود(یه کاربری بود Copputer-eng ) با اون دمخور شده بودن وبحث هایی که هییی منم نمیشناخت اصلا تو یه تاپیکی بحثمون شد بعد داستانهایی پیش اومد که بعدها مایه خنده جفتمون بود درکل پسر خیلی خوبیه والبته بحثایی که با ارخا داشت وکفر من عجول همیشه درمیومد 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ روی دیوار من خیلیا نقاشی کردن...رو دیوار ذهن من.بعضیاشون دیگه حتی یه دوست عادی هم نیستند ...ماهی یه بار هم حال آدمو نمی پرسن...ولی نقاشی هاشونو از ذهنم پاک نکردم با چه عشقی تاریخ تولدارو یادداشت کرده بودم یادم نره !! امشب پیداش کردم.... 14 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ روی دیوار من خیلیا نقاشی کردن...رو دیوار ذهن من.بعضیاشون دیگه حتی یه دوست عادی هم نیستند ...ماهی یه بار هم حال آدمو نمی پرسن...ولی نقاشی هاشونو از ذهنم پاک نکردم با چه عشقی تاریخ تولدارو یادداشت کرده بودم یادم نره !! امشب پیداش کردم.... چه کارت جالب بوده سارا.... شیدا کو؟ زنده است ایشالله؟! 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ روی دیوار من خیلیا نقاشی کردن...رو دیوار ذهن من.بعضیاشون دیگه حتی یه دوست عادی هم نیستند ...ماهی یه بار هم حال آدمو نمی پرسن...ولی نقاشی هاشونو از ذهنم پاک نکردم :yes: با چه عشقی تاریخ تولدارو یادداشت کرده بودم یادم نره !! امشب پیداش کردم.... ما رو فراموش کردی ؟ تاریخ تولدمون رو بنویسی:yes: 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ چه کارت جالب بوده سارا.... شیدا کو؟ زنده است ایشالله؟! نمی دونم فروغ.....خیــــــــــــــــــــــــلی وقته خبرشو ندارم...بی جواب گذاشتن نمی دونم دلیلش چیه. ما رو فراموش کردی ؟تاریخ تولدمون رو بنویسی:yes: اون موقع آخه اسم کساییکه خیلی باهاشون صمیمی بودم نوشتم.شما بگین من آخر لیست اضافه می کنم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده