Ehsan 112346 ارسال شده در 12 مرداد، 2011 فكر نكنم كسي بيشتر از شيخ الشيوخنا آماج حملات ددمنشانه [:دي] قرار گرفته باشه، صبرش واقعا مثال زدنيه و من الله توفيق بيست و دوم برج ثور سنه هزار و سيصد و نود هجري شمسي، پس فرداي مولود فرخنده اش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادمه یکی در وصف مولایم آغا اینچنین شعری خواند...... ایشان میفرمودند: آفرین،آفرین. نگو منظورش به شما بوده،هی میگفته آفرین. 9
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 دست به صورتـــــــم نزن! می ترسم بیوفتد نقابِ خندانــــی که بر چهره دارم! و بعــــ ــــ ـد .. سیل ِ اشک هایــــــ ــــ ـم تو را با خود ببرد!! باز من بمانـــــمُ و تنهایــــ ـــ ـی ... 13
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 توقع زیادی نیست خواستن کمی امنیت در آغوش تو و عشقی که زیر خط کمربندت نباشد ... 9
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 مـــرا از لای آجرهای خسته دیوارهای این خانه بیرون بکش خاطراتت درعمق دیوارهای این خانه ته نشین شده من و درز دیوارهای این خانه هر روز به یک بهانه آشنا می خندیم تنهایی بر شانه هر دوی ما سنگینی می کند من و دیوارهای خانه هم قسم شدیم که زیر این بار سنگین شانه خالی نکنیم اما... او که هر روز لبخندش بزرگتر و بزرگتر می شود و من هم بلندتر و بلندتر از دیروز می خندم... 5
AFARIN 7196 ارسال شده در 8 مهر، 2011 بعدها يه معجزه خفن در حد شق القمر ازش ديدم و رسماً بهش ايمان آوردم! هنوزم هيچ دليل منطقي براي اون خرق عادت فروتنانه پيدا نكردم هيشكيم نميپرسه چه معجزه اي!! 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 8 مهر، 2011 من میپرسم الان بگم؟ بگم؟ بگـــــــم؟ بعدا نشون ميدم بهت؛ بايد برم پيداش كنم ببينم هنوز آثارش هست؟ 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 مهر، 2011 بگم؟ بگم؟ بگـــــــم؟ بعدا نشون ميدم بهت؛ بايد برم پيداش كنم ببينم هنوز آثارش هست؟ باید بگی ها...منتظرم 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 8 مهر، 2011 چه معجزه ای؟ ميترسم اسي راضي نباشه خسر الدنيا و الآخره بشم به قول شاعر او را خود التفاتي نبودي به صيد من 4
spow 44198 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 ميترسم اسي راضي نباشه خسر الدنيا و الآخره بشم به قول شاعر او را خود التفاتي نبودي به صيد من حالا خود معجزه چی هست دخترخاله؟ 2
AFARIN 7196 ارسال شده در 8 مهر، 2011 حالا خود معجزه چی هست دخترخاله؟ مثلا اگه من الان يه كاري كنم كه فقط با وجود ابزار مديريتي ميشه اون كارو كرد، اسمش چيه؟ 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 مثلا اگه من الان يه كاري كنم كه فقط با وجود ابزار مديريتي ميشه اون كارو كرد، اسمش چيه؟ اسمش هست هک یا فعال کردن ابزار مدیریتی بدون بولد کردن اسم کاربری! 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 مهر، 2011 مثلا اگه من الان يه كاري كنم كه فقط با وجود ابزار مديريتي ميشه اون كارو كرد، اسمش چيه؟ خرق عادت 2
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 9 مهر، 2011 بزرگ که می شوی غصه هایت زودتر از خودت قد می کشند دردهایت نیز غافل از آنکه لبخندهایت را در آلبوم کودکیت جا گذاشته ای شاید بزرگ شدن اتفاق خوبی نباشد... 8
mohammad 87 سبز 2382 ارسال شده در 14 مهر، 2011 گاهی دلت از تنهایی می گيرد ميخواهی كودك باشی کودکی كه به هر بهانه اي به آغوشی پناه مي برد و آسوده اشك می ريزد تنها كه باشی بايد بغض هاي زيادي را بي صدا دفن كنی..... 11
ارسال های توصیه شده