سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خب به قول خودتون مدیری ولی من مدیریتی در شما ندیدماینجا هم بحثش داره منحرف میشه خانوم مدیر شما به مدیریتون ادامه بدین من بجای شما فکر میکنم که چیکار کنم تالار بهتر شه چون مشغلم کمتره خیلی بی انصافی آتروس. ببین من عادت به کل کل و توهین ندارم. و فکر می کنم همین بی انصافی که بهت می گم جواب خیلی خوبی باشه. این که شما مدیریتی در شقایق ندیدی، عزیز جان مشکل خودته. ربطی به شقایق نداره. من به شخصه که توی این مدت باهاش همکاری داشتم و از نزدیک می دیدم که واقعا چه طور داره برای این جا زحمت می کشه. اسمش اینه خودش می گه نیست و سرش شلوغه. ولی تقریبا هنوز هم تمام کارهای این تالار رو دوش خودشه. قبل از این که حرف بزنیم گاهی فقط گاهی اگر یکم حرفا رو سبک سنگین بکنیم بد نیست. این تاپیک هم به هدف دیگه ای زده شده بود. لطفا بیشتر بحثش رو منحرف نکنیم. 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ من در پست اولم نوشتم به چه دلیل نظر نمیدم ودلیل جواب دادنم به تاپیک بخاطر اعتراضتون بود به کارم و وظیفم جواب دادن به اعتراضای کاربراست خوش باشی 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ نه خوب چرا زیاد باشه. هنوز سر یک موضوعی نتیجه گیری نشده،یک موضوع جدیدتر میاد،اکثر بحث ها نصفه نیمه و بی نتیجه رها شدن. چون آمار تاپیک ها خیلی بالا رفته. همچنین چون شما احتمال حذف تاپیکت را میدی،یک کم بیشتر رو مطالبت دقت میکنی و متن پخته تری ارائه میکنی. کلا حکایت این تالار مثل برگزاری همایش های مختلف در نظام فرابشری ماست. هیچ نتیجه ای نداره فقط همایشش خوبه و دست زدن ها و تشکرهاش..... ببین اسی مثلا من یک تاپیک زدم. بعدش واقعا یک سوال برایم پیش میاد که میخوام بپرسم که تاپیکی برایش نیست .چیکار کنم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خیلی بی انصافی آتروس. ببین من عادت به کل کل و توهین ندارم. و فکر می کنم همین بی انصافی که بهت می گم جواب خیلی خوبی باشه.این که شما مدیریتی در شقایق ندیدی، عزیز جان مشکل خودته. ربطی به شقایق نداره. من به شخصه که توی این مدت باهاش همکاری داشتم و از نزدیک می دیدم که واقعا چه طور داره برای این جا زحمت می کشه. اسمش اینه خودش می گه نیست و سرش شلوغه. ولی تقریبا هنوز هم تمام کارهای این تالار رو دوش خودشه. قبل از این که حرف بزنیم گاهی فقط گاهی اگر یکم حرفا رو سبک سنگین بکنیم بد نیست. این تاپیک هم به هدف دیگه ای زده شده بود. لطفا بیشتر بحثش رو منحرف نکنیم. ای بابا.....مگه من چی میگم خب چرا باید به یه نفر اینقدر فشار بیاد مگه زوری این سمت رو به ایشون دادن؟؟؟؟ شقایق جان در جواب بی انصافی چی بگم ؟؟؟؟ مریم خانوم شقایق خودشون on هستند و جواب بنده رو میتونن تایپ کنه مگه اینکه بچه بغلشون باشه که فکر کنم اون بچه شیطونشم خوابه منم همین رو زود تر از شما گفتم که داره زحمت میکشه دستشون درد نکنه واقعا خسته نباشن وتشکر کردم گفتم فقط مدیریت ندارن و فکر نمیکنم حرف بدی باشه؟؟؟؟؟ که در جوابش بگید بی انصافم؟ مدیریت یه سری فاکتور داره که من در شقایق جان نمی بینم همین مرده عاشقا و همکارهای سینه چاکتم... spow جان شرمنده الان میرم میفکرم دو سه تا پیشنهاد توپ پیدا میکنم بحث برگرده سر جاش:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا.....مگه من چی میگم خب چرا باید به یه نفر اینقدر فشار بیاد مگه زوری این سمت رو به ایشون دادن؟؟؟؟ شقایق جان در جواب بی انصافی چی بگم ؟؟؟؟ مریم خانوم شقایق خودشون on هستند و جواب بنده رو میتونن تایپ کنه مگه اینکه بچه بغلشون باشه که فکر کنم اون بچه شیطونشم خوابه منم همین رو زود تر از شما گفتم که داره زحمت میکشه دستشون درد نکنه واقعا خسته نباشن وتشکر کردم گفتم فقط مدیریت ندارن و فکر نمیکنم حرف بدی باشه؟؟؟؟؟ که در جوابش بگید بی انصافم؟ مدیریت یه سری فاکتور داره که من در شقایق جان نمی بینم همین مرده عاشقا و همکارهای سینه چاکتم... spow جان شرمنده الان میرم میفکرم دو سه تا پیشنهاد توپ پیدا میکنم بحث برگرده سر جاش:icon_gol: میتونم ازتون خواهش بکنم که این بحث را در این تاپیک ادامه ندید. کلا بحث داره عوض میشه. هدف این تاپیک چی بود.الان بحث تاپیک شده مدیریت شقایق . من اصلا با درست یا غلط بودنش کاری ندارم. ولی اینجا جاش نیست و از شما معذرت میخوام. شما فقط کافی هست برید تو تاپیک بهترین های سال 89 که ببینید اینقدر شقایق در عنوان بهترین مدیر رای اورده که قابل شمارش نیست 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ از نظرات و پیشنهاداتی که دوستان دادن خیلی ممنون. من فقط در مورد اجرایی بودن این نظرات صحبت می کنم. یه پیشنهادی هم داده شد درباره ایگنور کردن: من این هک رو ندیدم که کاربر ایگنور بشه و نتونه دیگه تو اون تاپیک پست بده. فقط هکی دیدم که دکمه ای به نشانه اعتراض هست. که خب این هک هم متأسفانه به مشکلات بیشتر دامن میزنه و باعث اختلافات بیشتر میشه. محمد جان ولی فک کنم یه هکی باشه به اسم Ban from Thread که برای همین کار نوشته شده. هر کاربری که در یه تاپیک خلاف کنه، میشه موقتا یا برای همیشه اونو نسبت به اون تاپیک بن کرد. اون وقت سرعت عمل مدیرها هم بالاتر بره و جلوی قسمت زیادی از این هرج ومرج ها که میگین گرفته میشه اینم لینکشه spow جان شما هم یه نیگا کن ببین جواب میده یا نه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون بابت معرفی این هک 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ عجب... تاپیک داشت خوب پیش میرفت مرسی سجاد جان موضوع خیلی خوبی پیش کشوندی امیدوارم که همه کاربران با دلسوزی برای حل مشکلات پیش اومده قدم بردارند و نه تصویه حساب شخصی 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ sorry...fonte farsi alan nadaram......ba nazare man mahdoodiate post bezarid....hamoontory ke bacha ha goftan...az ye tedad post be payin ba nazare modir bashe....zeshte karbaraye sabet ham shamele in ganoon beshan...in ganoon tafavoti ba diktatory nadare 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ عجب...تاپیک داشت خوب پیش میرفت مرسی سجاد جان موضوع خیلی خوبی پیش کشوندی امیدوارم که همه کاربران با دلسوزی برای حل مشکلات پیش اومده قدم بردارند و نه تصویه حساب شخصی نظر....نظر خاصی نداری اسمایل بابا؟ لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ از نظرات و پیشنهاداتی که دوستان دادن خیلی ممنون. من فقط در مورد اجرایی بودن این نظرات صحبت می کنم.یه پیشنهاد بود کاربر تا وقتی تعداد پستاش فرضاً به 20 پست نرسیده نتونه تاپیک بزنه: خب این کار رو فقط تو یه تالار خاص نمیشه انجام داد. با اعمال این محدودیت، اون کاربران تازه وارد با اون محدودیت تو کل انجمن مواجه میشن و فکر کنم تو این حالت لطمه بزرگی به تالارهای تخصصی بخوره که به دنبال جذب کاربران جدید و تازه وارد هستن. . راستش من خیلی به ابزار های انجمن ها و تفاوت اونها به طور تخصصی آشنایی ندارم ولی خیلی خوب یادمه که وقتی از مهندسان اخراج می شدم با یه آیدی جدید که می خواستم تو تالار اخبار پست سی یا چیز بزنم بهم می گفت که محدودیت پست داری تا 50 تا (نه تنها تاپیک که جواب هم نمی تونستم بدم) اما امکان زدن تاپیک یا ارسال جواب تو بخش های دیگه رو داشتم تو تالار آزاد می رفتم میشد بزنم 8 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ نظر....نظر خاصی نداری اسمایل بابا؟ نظرات رو در تالار مدیران ما گفتیم بچه ها هم یه سری پیشنهادات دادند.... فعلا فقط نظاره گر هستم امین 202 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ راستش من خیلی به ابزار های انجمن ها و تفاوت اونها به طور تخصصی آشنایی ندارم ولی خیلی خوب یادمه که وقتی از مهندسان اخراج می شدم با یه آیدی جدید که می خواستم تو تالار اخبار پست سی یا چیز بزنم بهم می گفت که محدودیت پست داری تا 50 تا (نه تنها تاپیک که جواب هم نمی تونستم بدم) اما امکان زدن تاپیک یا ارسال جواب تو بخش های دیگه رو داشتم تو تالار آزاد می رفتم میشد بزنم درسته. با تعریف گروه کاربری جدید این امکان هستش. البته این قضیه هم یعنی مشکلاتی که تو این تالار باعث شد قانون تأیید تاپیک اجرا بشه، به خاطر کاربران تازه وارد بود. ولی فکر کنم کاربران زیر 50تا پست فعالیت چندانی نداشتن. کار خوبیه که احتمال زیاد انجام بشه. هم این و هم هکی که آتروس معرفی کرد. ولی خب کامل نیست. تمام این مسائل وقتی کامل میشه که خود ما رعایت کنیم. من نوعی به عنوان یه کاربر قدیمی، شرایط و قوانین تالار و انجمن رو بدونم و بهشون احترام بذارم. 10 لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ یه راه حل هم برای کسانیکه یک پست باز میکنن و یک موضوع رو مطرح میکنن و بعد ولش میکنن به امان دیگران . همه توش نظر میدن و بحث میکنن بجز خودش . آخه یکی نیست به این عزیزان بگه ده تا پست باز کردی و به هیچ کدوم نمی رسی جواب بدی یااصلا اطلاعاتت پایینه و نمی تونی بحث رو جمعش کنی و اغلب پستها بدون نتیجه رها میشه. یه فکری برای این مسئله بکنید . 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ خب ازهمه دوستانی که تا حالا نظر دادن خیلی ممنونم ولی تو جمع بندی ایده ها وبا توجه به امکانات ودسترسی ها امتیاز منفی وبن کردن محدود ورای منفی اون طوری که میتونه تو روال کارتاثیرگذارباشه اثربخش نیست چه اولا باعث دلخوری دوستان ازهمدیگه وکاربران نسبت به مدیران میشه وچه اینکه ابزاری میشه برای تلافی ودسته بندی که بشدت با این مسئله مشکل دارم محدودیت پست برای تازه واردین هم مسئله امکانپذیری هست وبا توجه به نوع خاص اتفاقی که افتاده بود خب میتونست اونم عملی باشه واین همه حرف وحدیث بوجود نیاد ولی برای اون باید یک گروه کاربری تازه تعریف بشه واگر مشکل تالاروروال تالار کاربران تازه باشند این عمل انجام میشه ولی درحالت عمومی وبدون توجه به اون مسئله خاص بازم به نظر من مسئله اونقدرا حاد نیست!! میمونه خودمون که بقول وافن چقدر خودمون رعایت کنیم!! خیلیاتون شاید تجربه وبلاگ نویسی داشته باشین درنظر بگیرید برای وبلاگتون وپستهاشون چقدر وقت میزاشتید وبا چه وسواسی به کامنت های وبلاگتون پاسخ میدادید الانم هرتاپیک ازهرکدوم ازشما میتونه به منزله همون پست های وبلاگتون باشه به هرحال یک تعریف دوباره درروند کارمون گاها خیلی خوبه ممنون ازهمه دوستان 6 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ یک چیزی هست که شاید خیلی از کاربر ها ندونند. مثلا شاید من تاپیک هایی و پست هایی دادم که مناسب نبوده باشه.ولی چون خودم نمیدونم ادامه بدم. شما بیا اول دقیق و با مثال به کاربرها بفهمون که مشکلتون چه پست هایی هست. 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ چقدر خوب میشه همیشه قبل از اینکه یه تصمیم بزرگ بخواد برای انجمن صورت بگیره مثل کار زیبای spow به نظر کاربرها احترام گذاشته بشه ولی حیف که بعضی تصمیمات سریع باید گرفته شه ... spow جان جدا از هر نتیجه ای که در این تاپیک بدست بیاد من یکی به شخصه از حس زیبایی که ایجاد میکنی تا اعضای این فروم رو کنار هم نگه داری تشکر میکنم واقعا کارت جای تقدیر داره 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۹ یک چیزی هست که شاید خیلی از کاربر ها ندونند.مثلا شاید من تاپیک هایی و پست هایی دادم که مناسب نبوده باشه.ولی چون خودم نمیدونم ادامه بدم. شما بیا اول دقیق و با مثال به کاربرها بفهمون که مشکلتون چه پست هایی هست. دانیلو جان همون مسائلی که تو قوانین انجمن ذکر شده که شامل اون ماده 21 قوانین جرایم رایانه ای هم میشه. اما مهمتریناش: عدم توهین و بی احترامی به قومیت ها عدم توهین و بی احترامی به اشخاص عدم توهین و بی احترامی به اعتقادات (چه اعتقاد مذهبی چه اعتقاد سیاسی) هرگونه بحث سیاسی (چه بی احترامی باشه چه نباشه. چه چپ باشه چه راست باشه. چه مستقیم باشه چه غیرمستقیم باشه) 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ دانیلو جان همون مسائلی که تو قوانین انجمن ذکر شده که شامل اون ماده 21 قوانین جرایم رایانه ای هم میشه.اما مهمتریناش: عدم توهین و بی احترامی به قومیت ها عدم توهین و بی احترامی به اشخاص عدم توهین و بی احترامی به اعتقادات (چه اعتقاد مذهبی چه اعتقاد سیاسی) هرگونه بحث سیاسی (چه بی احترامی باشه چه نباشه. چه چپ باشه چه راست باشه. چه مستقیم باشه چه غیرمستقیم باشه) فکر کنم بیشتر دغدغه مدیران تاپیک سیاسی باشه. درسته؟؟ ببینید این انجمن مخصوصا کاربران گفتگوی ازاد اون قدر زیاد نیستند که غیر قابل کنترل باشه. یعنی من 95 درصد کاربرها را میشناسم و برایم جدید نیستند. خود من یادم نمیاد حداقل در این چند ماه اخیر تاپیک سیاسی زده باشم. فکر نکنم اینقدر تاپیک های سیاسی زیاد زده شده باشه در گفتگوی ازاد قابل کنترل نباشه. غیر از اینه؟؟ یعنی از شما میخوام نام 10 کاربر یا تاپیکی که سیاسی بوده و در یک ماه اخیر زده شده را تو همین تاپیک بیارید. فکر نکنم به 10 کاربر برسه. غیر از اینه؟؟ بهترین چیز هم سیاست تذکر هست. یعنی یک نفر تاپیک اجتماعی میزنه .در دید مدیران سیاسی دیده نمیشه. باور کنید یک تذکر دوستانه خیلی بیشتر موثر میتونه باشه تا دادن اخطار واخراج . 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۸۹ فکر کنم بیشتر دغدغه مدیران تاپیک سیاسی باشه.درسته؟؟ ببینید این انجمن مخصوصا کاربران گفتگوی ازاد اون قدر زیاد نیستند که غیر قابل کنترل باشه. یعنی من 95 درصد کاربرها را میشناسم و برایم جدید نیستند. خود من یادم نمیاد حداقل در این چند ماه اخیر تاپیک سیاسی زده باشم. فکر نکنم اینقدر تاپیک های سیاسی زیاد زده شده باشه در گفتگوی ازاد قابل کنترل نباشه. غیر از اینه؟؟ یعنی از شما میخوام نام 10 کاربر یا تاپیکی که سیاسی بوده و در یک ماه اخیر زده شده را تو همین تاپیک بیارید. فکر نکنم به 10 کاربر برسه. غیر از اینه؟؟ بهترین چیز هم سیاست تذکر هست. یعنی یک نفر تاپیک اجتماعی میزنه .در دید مدیران سیاسی دیده نمیشه. باور کنید یک تذکر دوستانه خیلی بیشتر موثر میتونه باشه تا دادن اخطار واخراج . نه دغدغه اصلی توهین یا بی احترامی هستش :icon_pf (34): تا جایی هم که میدونم کمتر شده به خاطر تاپیک سیاسی اخطار داده شده باشه، معمولاً تذکر یا حذف تاپیک بوده. ولی توهین و بی احترامی به شخص یا اعتقادات یا قومیت یا هر چیز دیگه واقعاً خیلی زشت هستش و معمولاً واسه این قضیه ها اخطار داده شده. ایشالا به زودی تصمیم گیری لازم رو هم انجام میدیم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده