شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ وای این عکس دومیه مثل امیر حسین منه غافل میشم میپره رو کیبورد 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ برادر زادم 8 ماهشه لپتابمو ميبينه بيشتر ذوق ميكنه تا منو:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ وای این عکس دومیه مثل امیر حسین منه غافل میشم میپره رو کیبورد چی کار کنه بچه خب؟.... مامان باباشو الگو قرار داده هیچ ناراحت نباش بچههای ما هم همینجوری میشن 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ چرا که نه؟ الان تو سه سالگیش براحتی پسوورد کامپیوترو وارد میکنه بازی مورد علاقشو انتخاب میکنه شروع میکنه به بازی دست من دیگه از کامپیوتر کوتاه شده :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ چرا که نه الان تو سه سالگیش براحتی پسوورد کامپیوترو وارد میکنه بازی مورد علاقشو انتخاب میکنه شروع میکنه به بازی دست من دیگه از کامپیوتر کوتاه شده :icon_pf (34): :ws28: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چرا که نه؟ الان تو سه سالگیش براحتی پسوورد کامپیوترو وارد میکنه بازی مورد علاقشو انتخاب میکنه شروع میکنه به بازی دست من دیگه از کامپیوتر کوتاه شده :icon_pf (34): خدا براتون حفظش کنه:Ghelyon::w165: 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ چی دیده انقد تعجب کرده؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا براتون حفظش کنه:Ghelyon::w165: خدا یه شیطون ترشو بهت بده :ws2: چی دیده انقد تعجب کرده؟؟؟؟؟؟؟ اون وقتا به چیزایی که براش جالب بود با دقت نگاه میکرد لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم برادرزادهم دوسالشه خودش سیستمو روشن میکنه سی دی کارتونشو میذاره بعد که تموم میشه درش میاره خاموششم میکنه ................ قبلا نها میرفت یه بازی بود از صداش خوشش می اومد بازش میکرد گوش میداد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده