partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ درست گفتم ..........افسانه بگو درست گفتم من ارزو به دل نمونم:icon_razz: معلومه اشتباه گفتی ... کجاش شبیه امینه؟ همون پسر مشهدی که خودم گفتم ... :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ درست گفتم ..........افسانه بگو درست گفتم من ارزو به دل نمونم:icon_razz: نوچ...غلط بود. يكي هست كه فقط نام كاربريش حميد!!!! H a m i d نه اون نیست 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ معلومه اشتباه گفتی ... کجاش شبیه امینه؟ مگه امش امینه؟؟ خیلی شبیهشه .....دقت کن:persiana__hahaha: نوچ...غلط بود. الان داری منو گمراه میکنی.....خودشه:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مگه امش امینه؟؟خیلی شبیهشه .....دقت کن:persiana__hahaha: اره راس میگیا :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مگه امش امینه؟؟خیلی شبیهشه .....دقت کن:persiana__hahaha: هان؟ نخیرم ... افسانه یعنی تا یه هفته دیگه نمیگی کیهههههه؟ من از فردا میرم مسافرت ... خیلی کم می تونم بیام ... همین امشب بوگو ... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ هان؟ نخیرم ... افسانه یعنی تا یه هفته دیگه نمیگی کیهههههه؟ من از فردا میرم مسافرت ... خیلی کم می تونم بیام ... همین امشب بوگو ... ای جاااااااااااااااااان خوش بگذره :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ای جاااااااااااااااااانخوش بگذره :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسییییییی ... به شما هم نیز ... افسانه یکم راهنمایی کن ... تا آخر شب حدس دومم رو می گم ... 2 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ از اون الاغ ها مشخص كه دهه 60 تيه درسته فقط اينو بگو كه تو تالار گفتگو مياد يا كاربر فعال هست 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ شماره 14 ؟!! کیا قبلا شرکت کرده بودن؟ اون 13 نفر قبل رو بگو تا حدسام نسوزن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ از اون الاغ ها مشخص كه دهه 60 تيه درسته فقط اينو بگو كه تو تالار گفتگو مياد يا كاربر فعال هست :jawdrop::jawdrop: الاغ دهه شصتی چیه دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یه فرض غیر ممکن : Essi خوب منم یکی بپرونم :JC_thinking: . . . آریو برزن 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ یه فرض غیر ممکن :Essi به فرض خیلی ممکن Morta...... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ محمد .ا عع ... راست میگه ... خیلی شبیهشه ... خب دوستان ... mohammad.a بودن ... به نفر دوم جایزه نمیدید؟ :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ بعضی وقتها شیطون گولش میزنه بچه بدی میشه می شه بگی در چه مواقعی شیطون گولش زده؟:w127: منم با محمد ا موافخم:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ عع ... راست میگه ... خیلی شبیهشه ... خب دوستان ... mohammad.a بودن ... به نفر دوم جایزه نمیدید؟ :icon_pf (19): الان نفر اول کیه دوم کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ میخواستم بگم محمده ولی بر طبع این مدرک محمد نیست........... دانشجوی مهندسیه اما چه رشته ای نمیگم . . . فکر کنم ایمان امپراتور باشه................. این یه حدس یکی دیگشم بعد میام میگم................. 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مگه امش امینه؟؟خیلی شبیهشه .....دقت کن:persiana__hahaha: الان داری منو گمراه میکنی.....خودشه:icon_razz: شایدم باشه بچه کجاست؟ طرفای شمال کشور افسانه یعنی تا یه هفته دیگه نمیگی کیهههههه؟ من از فردا میرم مسافرت ... خیلی کم می تونم بیام ... همین امشب بوگو ... بستگی داره کسی حدس بزنه یا نه...یه هفته که زیاده فوقش مسابقه تا 3 روز باشه... افسانه یکم راهنمایی کن ... تا آخر شب حدس دومم رو می گم ... خب باشه یه عکس دیگه اش اضافه شد به پست اول...حالا ببین میتونی بگی کیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده