goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اول اینو بخون فرض کن این عکس تو توی آفریقاست و تو با یه طناب به درخت وصل شدی و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی یه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه و یه شیر هم اون زیر واستاده تا تو بیفتی و شیره ناهارشو بخوره و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی ، کسی هم نیست که بهت کمک کنه تنها راه اینه که شیر رو متقاعد کنی که شمع رو خاموش کنه چه جوری تو این کار رو انجام می دی…؟! صبر کن ی ذره فک کن شاید جوابو خودت پیدا کردی ... ... خیلی ساده است ... ... ... آهنگ تولد … تولد … تولدت مبارک را بخوان، شیر بی اختیار میره شمعو فوت میکنه 9 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ عمــــــــــــــتتتته از تو بعیده آخه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ مسخره خوب بلد نیستی جواب بدی چرا توهین میکنی! لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ خوب بلد نیستی جواب بدی چرا توهین میکنی! نه جوابش سرکاری بود ببخشید به تو که نبودم به طراح اولیش بودم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ نه جوابش سرکاری بود ببخشید به تو که نبودم به طراح اولیش بودم:icon_pf (34): خواهش میکنم عزیزم :wubpink: لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ بی نمک:ws3: :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده