vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من متوجه نشدم الان من باید برم یا این که بمونم!یه حسی میگه توطئه ای در پیشه دوران اصلاحات است و بسیجی بیدار التماس دعا!تو چندتا تاپیک دیدم دارین میرین:w00: توطئه ای در راه نیست بابا سیاسیش نکن 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من که آخر نفهمیدم چه میخوای بکنیمثلا 4 تا دوست داری....3 تاشونو دعوت میکنی اون یکی که بچس رو دعوت نمیکنی؟ خوب اونم دعوت کن بیاد واسه خودش اینجا بچرخه هر کی یه جور از اینجا استفاده میکنه نه آخه با اینجا خیلی حال کردم نمیخوام جو حاکم بر اینجا خراب بشه 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ نظر بنده به نظر جناب آقای میلاد نزدیک میباشد 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ نظر بنده به نظر جناب آقای میلاد نزدیک میباشد خب نظر تو هم قابل احترامه منم مخالفتی ندارم آخه یه سری ها دنبال جایی برای مسخره بازی میگردن به جان خودم انجمنو نابود میکنن من میگم بهتره اگه کسی میاد ما روش تأثیر بذاریم نه اون 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خب نظر تو هم قابل احترامهمنم مخالفتی ندارم آخه یه سری ها دنبال جایی برای مسخره بازی میگردن به جان خودم انجمنو نابود میکنن من میگم بهتره اگه کسی میاد ما روش تأثیر بذاریم نه اون یعنی چجوری؟؟؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ چهارمین باره که داری میگیاگه واسه کسی مهم بود تا حالا فهمیده بود. خداحافظی کردن از جایی یعنی رفتن از اونجا..نه که بمونی هی توهین کنی 1 ساعتی میشه خداحافظی کردی...هنوز اینجایی ببین اولین نفری که یادم رفت دعوت شه تویی چون دستمالم واسه مدیرا لازمه وکیل وصی شما دور پنکت بچرخ من نمیرم تا هر روز بیام بخندم بهت خوب شد حالا به این میگن توهین عمو جون الان سر به سر من نزار خب یه کلفت بهت میگم به جای پنکه دور خودت بچرخی دستمال 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ یعنی چجوری؟؟؟:jc_thinking: خب شما خودت اگه بری یه جایی ببینی همه دارن چرند میگن ، و توشون آدم به دردبخوری نیست که کمکی بکنه ، تحت تأثیر محیط چه رفتاری نشون میدی؟ راستشو بگو خداییش 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ببین اولین نفری که یادم رفت دعوت شه توییچون دستمالم واسه مدیرا لازمه وکیل وصی شما دور پنکت بچرخ من نمیرم تا هر روز بیام بخندم بهت خوب شد حالا به این میگن توهین عمو جون الان سر به سر من نزار خب یه کلفت بهت میگم به جای پنکه دور خودت بچرخی دستمال چرا دعوا میکنین بابا حالگیریه دعوا نکنین لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خب شما خودت اگه بری یه جایی ببینی همه دارن چرند میگن ، و توشون آدم به دردبخوری نیست که کمکی بکنه ، تحت تأثیر محیط چه رفتاری نشون میدی؟راستشو بگو خداییش من دیگه اصلا اونجا نمیرم و دو تا فروم عضوم که اینجوریه و خیلی بهشون کم سر میزنم اونم بخاطر دوستام 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من دیگه اصلا اونجا نمیرم و دو تا فروم عضوم که اینجوریه و خیلی بهشون کم سر میزنم اونم بخاطر دوستام من همینو میخواستم بگم چون خلقیات تو با اونا جور نبوده میگم باید شرایطیو حاکم بکنیم که اگه یه چرند باف یه موقع اتفاقی به اینجا سر زد ، نتونه اینجا رو به گند بکشه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ ببین اولین نفری که یادم رفت دعوت شه توییچون دستمالم واسه مدیرا لازمه وکیل وصی شما دور پنکت بچرخ من نمیرم تا هر روز بیام بخندم بهت خوب شد حالا به این میگن توهین عمو جون الان سر به سر من نزار خب یه کلفت بهت میگم به جای پنکه دور خودت بچرخی دستمال باشه بمون..واس ما هم خوبه...شاد میشیم لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اینترنت و فوروم های اینترنتی یه عرصه ی عمومی هستش. یعنی هر کسی اجازه داره بهش دسترسیی داشته باشه. و متاسفانه این جا تنها جایی در کشور ما (و نه در کشور ما) هست که عرصه عمومی است! حالا این هم بیایم محدود کنیم؟ هیچ وقت راه حل یه مسئله حذف اون مسئله نیست. 4 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اینترنت و فوروم های اینترنتی یه عرصه ی عمومی هستش. یعنی هر کسی اجازه داره بهش دسترسیی داشته باشه. و متاسفانه این جا تنها جایی در کشور ما (و نه در کشور ما) هست که عرصه عمومی است! حالا این هم بیایم محدود کنیم؟ هیچ وقت راه حل یه مسئله حذف اون مسئله نیست. خوشبختانه از این دست فروم ها زیاده و همه حق دارن انتخاب کنن من خودم تو چند تا فروم عضوم ولی تنها با اینجا دارم حال میکنم پس حق انتخاب داشتم وانتخاب کردم هر کسی میتونه با توجه به شرایط روحی واخلاقی خودش به سراغ فروم هایی بره که مناسب اونه به نظر من فکر نمیکنم محدودیتی در این رابطه باشه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تو این انجمن که هر چی ادیب و انیشتین و نیوتن و فیلسوف و منطق دان و... ریخته چه به دعوت ماشالا هر کدوم علم از هر انگشتشون میباره همین الان از هر کدوم سوال کنی علامه اند باور نمیکنی؟ امتحان کن ...هزار قلهو الله از تک انگشت هر کدوم یه هنر میباره مغز نیس که کامپیوتره آی کیو هر کدومو بگیری 45 به بالاست جزو خارق العاده ها محسوب میشن ...بد؟بد اصلا نداریم اینجا همه فرشته بهشتی یه پارچه آقااااااا یه پارچه خانوووووووم دسته گل محمدین هر کدوم به به آدم کیف میکنه همین شاپرکان دیگه آینده سازان کوچک مملکتند نمیبینی چه مملکتی داریم چشم آمریکایی ها بترکه که نمیتونن این قند و نباتای مارو ببینن کلام شیواس که از سر زبون هر کدومشون میریزه فوش؟فوش بلد نیستن اصلا نمیدونن فوشو چطوری مینویسن همه چی بلدن اصلا هر کدوم یدونه اند ولی ام پی تیری اند با این اوصاف فک کنم بی سوادترینشون من باشم باور کن 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تو این انجمن که هر چی ادیب و انیشتین و نیوتن و فیلسوف و منطق دان و... ریخته چه به دعوت ماشالا هر کدوم علم از هر انگشتشون میباره همین الان از هر کدوم سوال کنی علامه اند باور نمیکنی؟ امتحان کن ...هزار قلهو الله از تک انگشت هر کدوم یه هنر میباره مغز نیس که کامپیوتره آی کیو هر کدومو بگیری 45 به بالاست جزو خارق العاده ها محسوب میشن ...بد؟بد اصلا نداریم اینجا همه فرشته بهشتی یه پارچه آقااااااا یه پارچه خانوووووووم دسته گل محمدین هر کدوم به به آدم کیف میکنه همین شاپرکان دیگه آینده سازان کوچک مملکتند نمیبینی چه مملکتی داریم چشم آمریکایی ها بترکه که نمیتونن این قند و نباتای مارو ببینن کلام شیواس که از سر زبون هر کدومشون میریزه فوش؟فوش بلد نیستن اصلا نمیدونن فوشو چطوری مینویسن همه چی بلدن اصلا هر کدوم یدونه اند ولی ام پی تیری اند با این اوصاف فک کنم بی سوادترینشون من باشم باور کن مطمئنی این به موضوع ربط داشت ؟ در ضمن یکم هم بوی نفرت میداد... 6 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مطمئنی این به موضوع ربط داشت ؟ در ضمن یکم هم بوی نفرت میداد... وافن جان اشکال نداره دلش پره دیگه داره خالیش میکنه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ خب نظر تو هم قابل احترامهمنم مخالفتی ندارم آخه یه سری ها دنبال جایی برای مسخره بازی میگردن به جان خودم انجمنو نابود میکنن من میگم بهتره اگه کسی میاد ما روش تأثیر بذاریم نه اون به نظرم جو اینجا خراب نمیشه مگر اینکه مدیرا کوتاه بیان... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تو این انجمن که هر چی ادیب و انیشتین و نیوتن و فیلسوف و منطق دان و... ریخته چه به دعوت ماشالا هر کدوم علم از هر انگشتشون میباره همین الان از هر کدوم سوال کنی علامه اند باور نمیکنی؟ امتحان کن ...هزار قلهو الله از تک انگشت هر کدوم یه هنر میباره مغز نیس که کامپیوتره آی کیو هر کدومو بگیری 45 به بالاست جزو خارق العاده ها محسوب میشن ...بد؟بد اصلا نداریم اینجا همه فرشته بهشتی یه پارچه آقااااااا یه پارچه خانوووووووم دسته گل محمدین هر کدوم به به آدم کیف میکنه همین شاپرکان دیگه آینده سازان کوچک مملکتند نمیبینی چه مملکتی داریم چشم آمریکایی ها بترکه که نمیتونن این قند و نباتای مارو ببینن کلام شیواس که از سر زبون هر کدومشون میریزه فوش؟فوش بلد نیستن اصلا نمیدونن فوشو چطوری مینویسن همه چی بلدن اصلا هر کدوم یدونه اند ولی ام پی تیری اند با این اوصاف فک کنم بی سوادترینشون من باشم باور کن چرا انقد دلت پره ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرم جو اینجا خراب نمیشه مگر اینکه مدیرا کوتاه بیان... پس باید دست به دامن مدیرا شد لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ مطمئنی این به موضوع ربط داشت ؟ در ضمن یکم هم بوی نفرت میداد... ربطش به سیم رابطش بود گفت از چه کسایی دعوت کنیم گفتم لازم به دعوت نیس وقتی این همه فیلسوف داریم ماشالا شامتونم خوب کار میکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده