vahik 514 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 سلام به همه دوستان نمیدونم چرا ، ولی لازم دونستم این مسأله رو با شما هم در میون بذارم به نظر شما ما میتونیم هر کسی رو به انجمن دعوت کنیم؟ با شرایط موجود بر انجمن و بچه هایی با هر سطح اطلاعاتی که دارن و تو مباحث شرکت میکنن ، آیا بهتر نیست کسانی به انجمن دعوت بشن که به غنای مباحث بیافزایند؟ این تاپیک بیشتر جنبه هشدار رو داره لطفا به کسی بر نخوره 18
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 هر کی دم دست بود بگو بیاد بابا فقیر و غنی فرق نداره بابا میلاد جون انجمن بچه بازی میشه اینجوری 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 مگه به دعوت ماست؟ خیلی ها همینطوری میان،اما ما باید با همه کنار بیاییم. مملکت ما یک کشور عوام زده است،پیروزی ما زمانیست که عوام را همراه خود داشته باشیم. 13
میلاد 24047 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 بابا میلاد جونانجمن بچه بازی میشه اینجوری خوب بشه....شما به بچه هاش کار نداشته باش با بزرگا بپر اونا هم دل دارند خوب....تو اینجا نمیتونی با همه کنار بیای و دوست داری طرف مقابلت گاچین شده باشه پس فردا تو جامعه چه میخوای بکنی؟اونجا که نمیتونی گلچین کنی 7
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 مگه به دعوت ماست؟ خیلی ها همینطوری میان،اما ما باید با همه کنار بیاییم. مملکت ما یک کشور عوام زده است،پیروزی ما زمانیست که عوام را همراه خود داشته باشیم. درسته آخه عوام مملکت ما به دنبال عوام زادگان میگردن هر بحثی اگه در مخیله اون فرد نگنجه ، با اطمینان فرار میکنه 2
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 خوب بشه....شما به بچه هاش کار نداشته باش با بزرگا بپر اونا هم دل دارند خوب....تو اینجا نمیتونی با همه کنار بیای و دوست داری طرف مقابلت گاچین شده باشه پس فردا تو جامعه چه میخوای بکنی؟اونجا که نمیتونی گلچین کنی تو جامعه مجبوریم اینجا کی مارو مجبور کرده؟ پست اسی رو بخون ، در همین رابطه است 1
میلاد 24047 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 تو جامعه مجبوریماینجا کی مارو مجبور کرده؟ پست اسی رو بخون ، در همین رابطه است اینجا هم مکان عمومیه دیگه پست منم همون پست اسی بود مفهومش 2
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 اینجا هم مکان عمومیه دیگه پست منم همون پست اسی بود مفهومش تو جامعه بعضی وقتا مجبوریم با یه کسی که دوست نداریم ارتباط برقرار کنیم اما اینجا میتونیم انتخاب کنیم اگه گزینه های دوست داشتنی در اینجا برای انتخاب بیشتر باشن ، بهتر نیست؟
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 درسته آخه عوام مملکت ما به دنبال عوام زادگان میگردنهر بحثی اگه در مخیله اون فرد نگنجه ، با اطمینان فرار میکنه خوب دیگه. ما هم سعی میکنیم یه چیزی بگیم که عوام بفهمند. برای همین هرگز لغات قُلمبه سُلمبه استفاده نمیکینم. 5
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 خوب دیگه. ما هم سعی میکنیم یه چیزی بگیم که عوام بفهمند. برای همین هرگز لغات قُلمبه سُلمبه استفاده نمیکینم. آخه بعضی جاها ( بعضی انجمن ها ) من دیدم که زیاد چرند میبافن میخواستم یه دفه اینجا اونجوری نشه
میلاد 24047 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 تو جامعه بعضی وقتا مجبوریم با یه کسی که دوست نداریم ارتباط برقرار کنیماما اینجا میتونیم انتخاب کنیم اگه گزینه های دوست داشتنی در اینجا برای انتخاب بیشتر باشن ، بهتر نیست؟ بهتره یعنی میگی یه سری که خوشمون نمی آد ازشون رو بریزند بیرون تا همه اونایی باشند که ما دوست داریم 1
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 از مدیرانی با حس انتقاد پذیریه بالا همچون شقایق بفور دعوت کنیم .... از کاربرانی قانون گریز همچون من دعوت نکنیم..... از بچها بدون ولی دعوت نکنیم...... از افراد غیر مستقیم گو همچون essi استقبال کنیم.... منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم 4
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 بهتره یعنی میگی یه سری که خوشمون نمی آد ازشون رو بریزند بیرون تا همه اونایی باشند که ما دوست داریم خب ما به سهم خودمون به وظیفه خودمون عمل میکنیم اطمینان داشته باش که این انجمن به شکل تصادفی به پست خیلی ها میخوره 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 از افراد غیر مستقیم گو همچون essi استقبال کنیم.... منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم :banel_smiley_4: به اسی بدبخت چیکار دارین؟ 4
میلاد 24047 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم چهارمین باره که داری میگی اگه واسه کسی مهم بود تا حالا فهمیده بود. خداحافظی کردن از جایی یعنی رفتن از اونجا..نه که بمونی هی توهین کنی 1 ساعتی میشه خداحافظی کردی...هنوز اینجایی 2
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 :banel_smiley_4: به اسی بدبخت چیکار دارین؟ اسی چی میگی بابا تو رو دوستت داریم این تحویل بازار بود
terajedi21 2134 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 من متوجه نشدم الان من باید برم یا این که بمونم!یه حسی میگه توطئه ای در پیشه دوران اصلاحات است و بسیجی بیدار منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم التماس دعا!تو چندتا تاپیک دیدم دارین میرین:w00: 2
vahik 514 مالک ارسال شده در 9 خرداد، 2011 چهارمین باره که داری میگیاگه واسه کسی مهم بود تا حالا فهمیده بود. خداحافظی کردن از جایی یعنی رفتن از اونجا..نه که بمونی هی توهین کنی 1 ساعتی میشه خداحافظی کردی...هنوز اینجایی چکارش داری؟ بذار حال کنه 1
میلاد 24047 ارسال شده در 9 خرداد، 2011 خب ما به سهم خودمون به وظیفه خودمون عمل میکنیماطمینان داشته باش که این انجمن به شکل تصادفی به پست خیلی ها میخوره من که آخر نفهمیدم چه میخوای بکنی مثلا 4 تا دوست داری....3 تاشونو دعوت میکنی اون یکی که بچس رو دعوت نمیکنی؟ خوب اونم دعوت کن بیاد واسه خودش اینجا بچرخه هر کی یه جور از اینجا استفاده میکنه 1
ارسال های توصیه شده