vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان نمیدونم چرا ، ولی لازم دونستم این مسأله رو با شما هم در میون بذارم به نظر شما ما میتونیم هر کسی رو به انجمن دعوت کنیم؟ با شرایط موجود بر انجمن و بچه هایی با هر سطح اطلاعاتی که دارن و تو مباحث شرکت میکنن ، آیا بهتر نیست کسانی به انجمن دعوت بشن که به غنای مباحث بیافزایند؟ این تاپیک بیشتر جنبه هشدار رو داره لطفا به کسی بر نخوره 18 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ هر کی دم دست بود بگو بیاد بابا فقیر و غنی فرق نداره 6 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ هر کی دم دست بود بگو بیاد بابا فقیر و غنی فرق نداره بابا میلاد جون انجمن بچه بازی میشه اینجوری 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مگه به دعوت ماست؟ خیلی ها همینطوری میان،اما ما باید با همه کنار بیاییم. مملکت ما یک کشور عوام زده است،پیروزی ما زمانیست که عوام را همراه خود داشته باشیم. 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ بابا میلاد جونانجمن بچه بازی میشه اینجوری خوب بشه....شما به بچه هاش کار نداشته باش با بزرگا بپر اونا هم دل دارند خوب....تو اینجا نمیتونی با همه کنار بیای و دوست داری طرف مقابلت گاچین شده باشه پس فردا تو جامعه چه میخوای بکنی؟اونجا که نمیتونی گلچین کنی 7 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مگه به دعوت ماست؟ خیلی ها همینطوری میان،اما ما باید با همه کنار بیاییم. مملکت ما یک کشور عوام زده است،پیروزی ما زمانیست که عوام را همراه خود داشته باشیم. درسته آخه عوام مملکت ما به دنبال عوام زادگان میگردن هر بحثی اگه در مخیله اون فرد نگنجه ، با اطمینان فرار میکنه 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خوب بشه....شما به بچه هاش کار نداشته باش با بزرگا بپر اونا هم دل دارند خوب....تو اینجا نمیتونی با همه کنار بیای و دوست داری طرف مقابلت گاچین شده باشه پس فردا تو جامعه چه میخوای بکنی؟اونجا که نمیتونی گلچین کنی تو جامعه مجبوریم اینجا کی مارو مجبور کرده؟ پست اسی رو بخون ، در همین رابطه است 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ تو جامعه مجبوریماینجا کی مارو مجبور کرده؟ پست اسی رو بخون ، در همین رابطه است اینجا هم مکان عمومیه دیگه پست منم همون پست اسی بود مفهومش 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا هم مکان عمومیه دیگه پست منم همون پست اسی بود مفهومش تو جامعه بعضی وقتا مجبوریم با یه کسی که دوست نداریم ارتباط برقرار کنیم اما اینجا میتونیم انتخاب کنیم اگه گزینه های دوست داشتنی در اینجا برای انتخاب بیشتر باشن ، بهتر نیست؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ درسته آخه عوام مملکت ما به دنبال عوام زادگان میگردنهر بحثی اگه در مخیله اون فرد نگنجه ، با اطمینان فرار میکنه خوب دیگه. ما هم سعی میکنیم یه چیزی بگیم که عوام بفهمند. برای همین هرگز لغات قُلمبه سُلمبه استفاده نمیکینم. 5 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خوب دیگه. ما هم سعی میکنیم یه چیزی بگیم که عوام بفهمند. برای همین هرگز لغات قُلمبه سُلمبه استفاده نمیکینم. آخه بعضی جاها ( بعضی انجمن ها ) من دیدم که زیاد چرند میبافن میخواستم یه دفه اینجا اونجوری نشه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ تو جامعه بعضی وقتا مجبوریم با یه کسی که دوست نداریم ارتباط برقرار کنیماما اینجا میتونیم انتخاب کنیم اگه گزینه های دوست داشتنی در اینجا برای انتخاب بیشتر باشن ، بهتر نیست؟ بهتره یعنی میگی یه سری که خوشمون نمی آد ازشون رو بریزند بیرون تا همه اونایی باشند که ما دوست داریم 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ از مدیرانی با حس انتقاد پذیریه بالا همچون شقایق بفور دعوت کنیم .... از کاربرانی قانون گریز همچون من دعوت نکنیم..... از بچها بدون ولی دعوت نکنیم...... از افراد غیر مستقیم گو همچون essi استقبال کنیم.... منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم 4 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ بهتره یعنی میگی یه سری که خوشمون نمی آد ازشون رو بریزند بیرون تا همه اونایی باشند که ما دوست داریم خب ما به سهم خودمون به وظیفه خودمون عمل میکنیم اطمینان داشته باش که این انجمن به شکل تصادفی به پست خیلی ها میخوره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ از افراد غیر مستقیم گو همچون essi استقبال کنیم.... منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم :banel_smiley_4: به اسی بدبخت چیکار دارین؟ 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم چهارمین باره که داری میگی اگه واسه کسی مهم بود تا حالا فهمیده بود. خداحافظی کردن از جایی یعنی رفتن از اونجا..نه که بمونی هی توهین کنی 1 ساعتی میشه خداحافظی کردی...هنوز اینجایی 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: به اسی بدبخت چیکار دارین؟ اسی چی میگی بابا تو رو دوستت داریم این تحویل بازار بود لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ من متوجه نشدم الان من باید برم یا این که بمونم!یه حسی میگه توطئه ای در پیشه دوران اصلاحات است و بسیجی بیدار منم که دارم کم کم میرم دنبال چمدونم التماس دعا!تو چندتا تاپیک دیدم دارین میرین:w00: 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ چهارمین باره که داری میگیاگه واسه کسی مهم بود تا حالا فهمیده بود. خداحافظی کردن از جایی یعنی رفتن از اونجا..نه که بمونی هی توهین کنی 1 ساعتی میشه خداحافظی کردی...هنوز اینجایی چکارش داری؟ بذار حال کنه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ خب ما به سهم خودمون به وظیفه خودمون عمل میکنیماطمینان داشته باش که این انجمن به شکل تصادفی به پست خیلی ها میخوره من که آخر نفهمیدم چه میخوای بکنی مثلا 4 تا دوست داری....3 تاشونو دعوت میکنی اون یکی که بچس رو دعوت نمیکنی؟ خوب اونم دعوت کن بیاد واسه خودش اینجا بچرخه هر کی یه جور از اینجا استفاده میکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده