هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ تا به حال به معنی اسم های عربی که ما ایرانی ها روی فرزندانمان میگذاریم اندیشیده اید؟ خوب است که قبل از انتخاب اسم معنی آنرا بفهمیم طبق آمار ثبت احوال ایران سالانه هزاران کودک غلامرضا- غلام عباس- غلامحسن -غلامعلی و غلامحسین نامیده میشوند هرگز یک عرب را نمی بینید که اورا غلام بنامند! اعراب معنی غلام را می دانند.غلام از ریشه غلم می آید که به معنای بهره وری جنسی است! و غلام به پسربچه هایی می گفتند که اعراب از آنها استفاده جنسی می نموده اند! بغلط به ما گفته بودند که غلام یعنی نوکر. درصورتیکه درزبان عربی نوکر را خادم می گویند غلام وکنیز همطرازند!! از کنیزان و غلام بچه ها بهره جنسی می برده اند نامهای دیگری چون کلبعلی، کلبحسین و غیره نیز رایج است کلب یعنی سگ و کلب علی یعنی سگ علی و سگ حسین و غیره معنی برخی دیگر از اسامی عربی کلثوم: زن خیکی خدیجه: سقط جنین شتر بتول: زن دوشیزه که از مردان رغبت و حاجت خود بریده باشد رقیه: بندگی کردن و غلامی نمودن عذرا:زنی که همیشه باکره بماند جعفر: جوی کوچک ذبیح: چارپایی که گلویش را ببرند. گلو بریده عثمان: بچه مار صغری:حقیر اصغر نیز از همین خانواده و ازریشه صغرا است، به معنای کوچکتر مقایسه کنید با معنی اسمهای ایرانی منوچهر : کسي که چهره بهشتي دارد دلارام : مایه آرامش دل بهرام : پيروز سهیلا: نورانی ترین ستاره بهروز : خوشبخت پروين :ستارگان درخشان پوران : یادگار روشن: نور مهرداد: خورشید عدالت مرجان : جان من - گلی دریایی مینو : بهشت سپهر: آفتاب یا جهان پریسا : همچون پری خلق را تقلیدشان بر باد داد ای دو صد لعنت بر این تقلید باد 16 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ منم واقعا موندم اهل منزل تو معنی شیما چ قشنگی ای دیدن لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ منم واقعا موندم اهل منزل تو معنی شیما چ قشنگی ای دیدن شیما(ریشه عربی) در فارسی به معنی دختر خالدار است.خال در زبان ادبیات فارسی به معنای نشان است و زمانی که به فرد نسبت داده شود نشانهدار معنی میشود. شیما اسم خواهر رضاعی محمد پیامبر میباشد و تلفظ صحیح آن sheima است. شیما اسم قشنگیه ولی حیف که عربیه:icon_pf (34): اسم خودم هادی هم عربیه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا این اسمهای عربی بعضی هاشون فقط توهینه معنیش ولی چه کنیم بعضی ها افتخار میکنند بهشون....... منکه اسمم از دختره شاه میاد حالا چه عربی یا پارسی راضیم ازش....... خدارو شکر اسمم و خوب گذاشتند...مرسی بابایی لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ متاسفانه بیشتر نامهای ما ایرانیا عربیه.حتی فامیلهامون..جای ناراحتیه بسیاره که ج.ا در حرکت بسیار حساب شده ای نامهای یرانی را برای آدمهای بد یا بازیگران مسخره طنز صدا و سیما انتخاب میکنه که نمونه بارزش میتونه در برنامه های طنز شبکه 3 باشه..... و مثبتا همشون اسمای عربی دارن... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا این اسمهای عربی بعضی هاشون فقط توهینه معنیش ولی چه کنیم بعضی ها افتخار میکنند بهشون.......منکه اسمم از دختره شاه میاد حالا چه عربی یا پارسی راضیم ازش....... خدارو شکر اسمم و خوب گذاشتند...مرسی بابایی خوبه که از اسمت راضی هستی متاسفانه بیشتر نامهای ما ایرانیا عربیه.حتی فامیلهامون..جای ناراحتیه بسیاره که ج.ا در حرکت بسیار حساب شده ای نامهای یرانی را برای آدمهای بد یا بازیگران مسخره طنز صدا و سیما انتخاب میکنه که نمونه بارزش میتونه در برنامه های طنز شبکه 3 باشه..... و مثبتا همشون اسمای عربی دارن... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ منم موندم خونوادم چه قشنگیی تو اسم فائزه دیدن که روی من گذاشتن ولی از معنیش خیلییییییییی خوشم میاد،یعنی دختر رستگار و رها شده لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ اسم من عربيه يا فارسي؟؟:JC_thinking: دوسش ميدارم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ منم موندم خونوادم چه قشنگیی تو اسم فائزه دیدن که روی من گذاشتنولی از معنیش خیلییییییییی خوشم میاد،یعنی دختر رستگار و رها شده یکی از حق هایی که پدر و مادرمون برگردنمون دارن انتخاب اسم نیکو برای فرزندانشون هست این همه اسم های زیبای پارسی داریم من نمی دونم چه کاریه عربی انتخاب می کنن:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ اسم من عربيه يا فارسي؟؟:jc_thinking: دوسش ميدارم اسم شما عربی هست الهام جان اسم زیبایی هست الهام وحي، تلقين كردن، لینک به دیدگاه
کلافه 597 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ اسم شما عربی هست الهام جان اسم زیبایی هست الهام وحي، تلقين كردن، آخرش نفهمیدیم اسمهای عربی خوبه یا بد؟!!!!!!!!!!!!!! تقلید به خودی خود بد نیست ، بستگی داره از یه چیز خوب تقلید کنی یا از یه چیز بد. مثلا تقلید از یک اسم ایرانی خوبه یا بد ؟ بعضی از این اسمهایی که نام بردی ما ایرانیا ساختیم نه اینکه تقلید از عربها کنیم. توی هر زبانی هم اسم خوب است هم اسم بد . مهم اینه که موقع انتخاب به معنیش هم توجه کنیم. لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ آخرش نفهمیدیم اسمهای عربی خوبه یا بد؟!!!!!!!!!!!!!!تقلید به خودی خود بد نیست ، بستگی داره از یه چیز خوب تقلید کنی یا از یه چیز بد. مثلا تقلید از یک اسم ایرانی خوبه یا بد ؟ بعضی از این اسمهایی که نام بردی ما ایرانیا ساختیم نه اینکه تقلید از عربها کنیم. توی هر زبانی هم اسم خوب است هم اسم بد . مهم اینه که موقع انتخاب به معنیش هم توجه کنیم. دقیقا موافقم لینک به دیدگاه
navud2009 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون ولي خيلي ازين اسامي كه گفتي خود عربها هم استفاده ميكنن مثل خديجه و رقيه و.. پس شايد شايد معنيهاي خوب هم داشته باشن كسي چه ميدونه؟ به هر حال من كه ظاهرا اسمم ايرانيه(نويد):w14: مخلصيم داداش هادي لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون ولي خيلي ازين اسامي كه گفتي خود عربها هم استفاده ميكنن مثل خديجه و رقيه و.. پس شايدشايد معنيهاي خوب هم داشته باشن كسي چه ميدونه؟ به هر حال من كه ظاهرا اسمم ايرانيه(نويد):w14: مخلصيم داداش هادي نه فکر نکنم نوید جان معنی دیگه ای هم داشته باشه این اسامی بر اساس معانیش روی اشخاص اسم میگذارند دیگه:ws2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده