ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عمیق تر می بینم نبودنهایت را … دلم تنگ است بیا 4 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ صدای پای تو که میروی صدای پای مرگ می آید.... دیگر چیزی نمی شنوم!! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ قلک بغض هایم را که بشکنم باز… ناز ترا خواهم خرید و یک بسته مداد رنگی و با هر رنگش باز… ناز ترا خواهم کشید. 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ غم بی تو ماندن آنچنان سنگین است که به هر آیینه ای که می نگرم می شکند! 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نوشتن زیباترین كار دنیاست و زیبا تر از آن چشم توست كه آن را می خواند نوشتن یعنی نگاه كردن در چشم های كسانی كه دوستشان داریم و من هنوز برای آنچه در دست دارم می نویسم نه آنچه از دست داده ام برای ماندن در یك قدمی لحظه های ناب لحظه برای تو مانـدن، لحظه با تو مردن 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]بـه فکر نــوازش دست های منی! بی آنکــه بدانی ؛ [/h][h=6]دلـــم است کــه تنهــا مانــده .. دست هایــم ، دو تاینــد! [/h] 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گریه میكنم برای تو برای خودم برای تموم اونایی كه خواستن گریه كنن نتونستن. برا ی تمام اون چیزی كه خواستی ونبودم خواستم وبودی. امشب گریه میكنم به وسعت دریا به وسعت بیشه به وسعت دل عاشق.برای تو...برای تو....و به پاس احترام تمام تحقیرهایی كه از دیگران شنیدم وهنوز شكست نخوردم .......... 6 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در تمام زندگی ام مادرم تنها دلیل بودنم بود ...روزت مبارک فرشته خلقت . . . 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]نفس بکش برای روزهای مبادای من که مباد بیاید آن روز که نفسهای تو رانفس نکشم... عمیق تر نفس بکش عمیق تر... [/h] 6 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی نیستی واژه ها در جنگند خبری از شعر نیست هرچه هست خط خطی های دل ِتنگ من است... 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]من که طعم بوسه نمیدانستم ! خودت طعم لبانت را به من چشاندی ... حال میخواهی فراموشش کنم ... ؟ [/h] 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه معني دارد زندگي ...!؟ وقتي که هيچ اتفاقي من و تو را سر راه هم قرار نمي دهد.. 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]باران که می آید ، دل خود به خود آمیخته می شود با خاطره های خیس !! خیس می شوی ، دست خودت نیست ، نــه .. از باران نــه ، از قطرات اشک خیس می شوی ... [/h] 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چه معني داردزندگي ...!؟ وقتي که هيچ اتفاقي من و تو را سر راه هم قرار نمي دهد.. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ?? حالا که رفته ای پرنده ای آمده است حوالی همين باغ روبرو هيچ نميخواهد فقط ميگويد: کــــــو ؟کـــــــو ؟ 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]یک نفر در همین نزدیکی ها چیزی به وسعت یک زندگی برایت جا گذاشته است ... خیالت راحت باشد آرام چشمهایت را ببند یک نفر برای همه نگرانی هایت بیدار است یک نفر که از همه زیبایی های دنیا تنها تو را باور دارد ... [/h] 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ معادله ِ رابطـــــــــه مان دومجهولی ستـــ حاضرم خط بخورم تا فقط تـــــــــــــو بمانی 7 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ [h=6]هنـــــوز هم نمـــــیدانم اینجــــــا چـــه فــــصـــــــلـیست....... [/h][h=6]که مَن کــــــال ماندم و به تـــــــــــــــو نمی رسم !!! [/h][h=6][/h][h=6][/h] 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر باید بگذرد؟؟ تا من در مرور خاطراتم وقتی از کنار تو رد می شوم تنم نلرزد.............. بغضم نگیرد 8 لینک به دیدگاه
ali-95 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ " بي تو مردن در سكوت يك شب است" 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده