ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جا خوش کرده ای در تمام عاشقانه هايم میخواهم از نوشتن استعفا دهم ... ... اما نه تو رها میکنی دلم را نه شاعرانه هايم دل میکَنند از تو. 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سکوتِ من هیچگاه نشانه ی رضایتم نبود ... من اگر راضی باشم با شادی میخندم ! سکوت نمی کنم 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در میان دستانت که ریشه کردم بیدی شدم که با این باد ها نمی لرزد. 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باز یاد آوری میکنم دوستت ندارم 7 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ كم كم داري از خيالم محو ميشي عزیزم 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای دوست داشتنت ،از من دلیل می خواهند ، نازنین… !چشمانت را قرض می دهی… ؟ 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خنده ام میگیرد وقتی پس از مدت ها بی خبری بی آنکه سراغی از این دل آواره بگیری میگویی: ... "دلم برایت تنگ است....... 9 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دستم را کم بگیر ... اما مرا دست کم نگیر 9 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ عاقبت زندگی ما را برای همیشه بهت زده میکند ، وقتی که می بینیمدر پس همه ی ترس ها و نگرانی ها ، آرامشی وصف ناپذیردر انتظار ماست ! 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی از پنجره دلت به آسمون آبی خوبیهایت می نگرم احساسی در درونم می گوید کاش وسعت آبی لحظه هایت مال من بود 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اسکار حق توست ................ مرا خوب فیلم کرده بودی!! 10 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاید پاک ترین هوای دنیا متعلق به لحظه ایست؛ که دلمان هوای هم میکند...................:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیا بــــازی كــنـــیــم....تــــو چـــشــــــم بـــگــــذار..مــــن دل میـــــگـــــذارم.!!! 5 لینک به دیدگاه
minoz 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چشم ها را شستم ؛ جور دیگر دیدم؛ بازهم سود نداشت؛ تو همان بودی که باید دوست داشت.:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سکوتِ لبهات غافلگیرِ کدام بوسه میشود دیگر وقتی هنووز طعمِ شعرهای مرا میدهد؟! 5 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدمهاي خوب از ياد نميرن "از دل نميرن ... " ازذهن نميرن"! ولي....... زودتر از اينکه فکر شو کني از پيشت ميرن.....!!! 5 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ميخواهم تو را در اين لحظه ، از من نخواه که آرام بگيرم ، به خدا خيلي وقت است دلم به هواي آمدنت نشسته 5 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حتی حرف ها احساسم را فهمیدند... اما او نه... 5 لینک به دیدگاه
volc@no 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ابر ميبارد و من ميشوم از يار جدا چون کنم دل به چنين روز ز دلدار جدا ابر و باران و من و يار ستاده به وداع من جدا گريه کنم ابر جدا يار جدا من که يکبار به وصلت نرسيدم همه عمر چون توانم که شوم از تو به يکبار جدا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده