Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این دلاویزترین حرف جهان را، همه وقت،نه به یک بار و به ده بار، که صد بار بگو !« دوستم داری » ؟ را از من بسیار بپرس !« دوستت دارم » را با من بسیار بگو !فریدون مشیری 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی باید با تمام وجودت سکوت کنی... تا حرمت ها حرفی برای گفتن داشته باشند ... 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در خواب، میآیی در خواب، اینجایی بیداریام مدیون رؤیاهاست. 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بزرگترین هدیه ایی که میتوان به کسی داد زمان است چون هنگامیکه برای یکنفر وقت میگذاری قسمتی از زندگیت را به او داده ایی که باز پس نمیگیری... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتي تو را ديدم كارگردان قلبم گفت:نور...صدا...حركت... و من براي به دست آوردنت چه نقش ها كه بازي نكردم!!! 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نبودن، هرگز به تلخی از دست دادن یک بودن نیست..هرگز بودنیهایت را از دست مده! 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روي هر شانه سري وقت وداع مي گريد....سر من وقت وداع گوشه ديوار گريست...! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی سکوت خدا را در برابر راز و نیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است!! او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دل تو را بشنود. پس حرف دلت را بگو 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هی فلانی میدانی؟میگویند رسم زندگی چنین است... می آیند...می مانند...عادت می دهند...ومی روند. وتو در خود می مانی و تو تنها می مانی راستی نگفتی رسم تو نیز چنین است؟...مثل فلانی ها...؟ 3 لینک به دیدگاه
Narges.Z 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بابا جونم ای کاش عمق دوست داشتنمو می دونستی...... انقدر دوستت دارم که وقتی صداتو از پشت گوشی می شنوم یا اس ام اس هاتو می خونم نمی توام جلوی اشکامو بگیرم. اگه کمتر بهت زنگ میزنم واسه همینه... به امید روزی که فاصله ای که بینمونه دیگه نباشه. 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ « برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام » رامن دلاویزترین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جهان یافته ام این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من است. دامنی پر کن از این گل که دهی هدیه به خلق که بری خانه دشمنکه فشانی بر دوست ،راز خوشیختی هرکس به پراکندن اوست! در دل مردم عالم – به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام -نور خواهد پاشی دروح خواهد بخشید. تو هم ای خوب من ! این نکته به تکرار بگو این دلاویزترین شعر جهان را همه وقت نه به یکبار و به ده بار ، که صد بار بگو« دوستم داری »را از من بسیار بپرس دوستت دارم را با من بسیار بگو 8 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دور نرو بیـــــــــا کنار ِ دلم من غــــــیر از اینها کـه مـی نویسم نوازش هم بلدم... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بوسه بارانم کن امشب... برای دلم سنگ تمام بگذار! تنهایی را از آغوشم جدا کن و دستانت را به دورم حلقه کن چشمانت هم اگر لبخند همیشگی اش را نثارم کند که دیگر معرکه است... آرزویی نمی ماند، جز اینکه؛ امشب "یلدا" باشد... لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خداحافظ برای تو چه آسان بود... ولی قلب من از این واژه لرزان بود... خداحافظ طلوع تو غروب من... خداحافظ ای محبوب خوب من... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضی از آدم ها مال تو اند، حتی اگر بذارند بروند، آخرش برمی گردند ... بعضی از آدم ها مال تو نیستند، حتی اگر هر روز و هر لحظه کنارت باشند، آخرش می گذارند می روند ... ♥ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همـــــه چیــــز را هـــم کـه تـقصیـــر مـــن بیــنـدازی عاشـــق شـــدن مـــن ... تـقصیـــــر تــــوســت !! 7 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم نگرفته از اینکه رفته ای .دلگیرم از همه دوست داشتنهایی که گفتی و نداشتی!!!.. 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهـــــــــي بايد سكــــــــــــوت كرد ؛ خدا پاسخ گو خواهـــــد بود .... شک نكن ... !! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده