panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ هر عشقی میمیرد... خاموشی میگیرد... عشق تو نمی میرد... باور کن بعد از تو... دیگری در قلبم... جایت را نمیگیرد... 6 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ كاش باور كني عاشقتم ودلتگ در كنارت بودنت ساده دوست دارم همين 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ سلام.... خوبی؟.... حال دلت خوبه؟... . . . این ها تنها مکالماتی است که فقط با رد و بدل شدن بین ما....معنای هزار نگفته رو می ده... مخصوصا وقتی در جواب... حال دلت خوبه؟.....می شنوی بسته به دلِ تو... 11 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ دستان من نمی توانند نه، نمی توانند هرگز این سیب را عادلانه قسمت کنند. تو ،به سهم خود فکر می کنی من ،به سهم تو. گروس عبدالملکیان 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ جایم را با کسی پر خواهی کرد او هم تو را خواهد بوسید و به تو خواهد گفت که زیبایی اما به مرور از تک و تاخواهی افتاد چون نه بوسههایش مغناطیس بوسههای مرا خواهد داشت ... نه شعر میداند چیست که زیبایی مفردت را مضاعف کند در جمع سجاد گودرزی 5 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ تزگي ها دلم بد جر هواتو كرده خيلي بهونه ي بودنت رو ميگيره واقعا كلافم كرده بود دلخوشش كردام به لحظه ي اومدنت اروم شد عزيزم بياي ها ااا 8 لینک به دیدگاه
Marziam 467 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دلم تنگـ می شـود گاهـی ! برای ِ ... یك « دوستت دارم » ِ سـاده ! دو « فنجـان قهــوه ی داغ » سه « روز » تعـطیلی در زمسـتان ! چـهار « خنـده ی بلنــد » و پنــج « انگشـت » ِ دوست داشتـنی ! 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ تمام آرزوی من این است پر از رویا پیش ماه و تو باشم لحظه ای لب دریا... 9 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تکرار نمی شوی ... تکراری هم ... 11 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ امشب ناشناس اومدم سراغت ... دوستت دارم همین 7 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ پا برهنه دوستت دارم ...تا نگی ریگی به کفشته. 10 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ برای آمدنت گل چیدم و برای رفتنت اشک ریختم چه باشکوه آمدی و چه بی خیال رفتی......... [h=2][/h] 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ این روزا برق حلقه تو دستت چشممو میزنه............این روزا هم میگذره همینطور که تاریخ انقضا دوست داشتن تو گذشت..................... 8 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ جوری در آغوشت میخوابم که خدا پيدام نکند خيال کند اشتباهی به تو دو تا روح داده است. 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ دوستت دارم را با من بسیار بگو 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ چه کسی میگوید مردها گریه نمیکنند ؟ دیشب به یادت تا صبح با ابر بهار همپا شده بودم ... 10 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سوختن با تو به پروانه شدن می ارزد عشق این بار به دیوانه شدن می ارزد گرچه خاکسترم و همسفر باد ولی جستجوی تو به بی خانه شدن می ارزد... 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ هستم در تمام دقایقت..گرچه عینک نمی زنی...پس تار می بینی و نمی شناسی مرا... 8 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ [h=2][/h]میدانم دیگر برای من نیستی اما ... دلی که تنگ باشد این حرفها را نمیفهمد.... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ گاهی شعر ندارم برایت بنویسم خودِت باید باشی .... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده