kazem safari 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا شمع تو افروخت پروانه شدم با صبر ز دیدن تو بیگانه شدم در روی تو بیقرار شد مردم چشم یعنی که پری دیدم و دیوانه شدم 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوست دارم بروم سر به سرم نگذارید گریه ام را به حساب سفرم نگذارید دوست دارم که به پابوسی باران بروم آسمان گفته که پا روی پرم نگذارید این قدر آینه ها را به رخ من نکشید این قدر داغ جنون بر جگرم نگذارید چشمی آبی تر از آینه گرفتارم کرد بس کنید... این همه دل دور و برم نگذارید آخرین حرف من اینست: زمینی نشوید... فقط... از حال زمین بی خبرم نگذارید... 3 لینک به دیدگاه
kazem safari 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دردی است مرا به دل دوایم بکنید گرد ســــر آن شــــوخ فدایم بکنید دیـــوانهام و روی به صحــــــرا دارم زنجـــــیر بیارید و به پایم بکنیـــــد 7 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هنوز هم از تمام كارهاي دنيا دلبستن به دلت بيشتـر به دلم مي چسبد... 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و چه امید عظیمی به عبث انجامید در میان من و تو فاصله هاست گاه می اندیشم می توانی تو به لبخندی این فاصله را برداری تو توانایی بخشش داری دستهای تو توانایی آن را دارد كه مرازندگانی بخشد چشمهای تو به من می بخشد شور عشق و مستی و تو چون مصرع شعری زیبا سطر برجسته ای از زندگی من هستی .... 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من مدتی است ابر بهارم برای تو باید ولم کنند ببارم برای تو این روزها پر از هیجان تغزلم چیزی به جز ترانه ندارم برای تو جان من است و جان تو امروز حاضرم این را به پای آن بگذارم برای تو از حد دوست دارمت اعداد عاجزند اصلاً نمی شود بشمارم برای تو این شهر در کشاکش کوه و کویر و دشت دریا نداشت دل بسپارم برای تو من ماهی ام ، تو آب ! تو ماهی ، من آفتاب یاری برای من ، تو و یارم ، برای تو با آن صدای ناز برایم غزل بخوان تا وقت مرگ حوصله دارم برای تو 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قسم به عشقمون قسم... همش برات دلواپسم قرار نبود اینجوری شه... یهو بشی همه کسم راستی چی شد چه جوری شد... اینجوری عاشقت شدم شاید میگم تقصیر توست... تا کم شه از جرم خودم 8 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سراغ از من نمیگیری چه شد افتادم از چشمت؟ منم فانوس لبخندت غرورت گریه ات خشمت... اسیرم نه؟ 6 لینک به دیدگاه
kazem safari 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر آواز می خوانم ، اگر اندوه از چشمان من پیداست ، اگر راه گلویم را گرفته بغض پنهانی ، اگر دریا نه یک رودم به سمت خود پریشانی ، اگر باران ندارم ابر بی بارم ، اگر دیوانه ام مستم فقط یک آروز دارم بدانی : دوستت دارم 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلم می خواست در عصر دیگری دوستت می داشتم در عصری مهربان تر و شاعرانه تر دلم می خواست تو با من بودی در عصری که بر گل و شعر و بوریا و زن ستم نبود ولی افسوس ما دیر رسیدیم ما گل عشق را جستجو می کنیم در عصری که با عشق بیگانه است 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم به گل زرد چرا رنگ منی افسرده و دلتنگ چرا مثل منی من عاشق اویم که رنگم شده زرد تو عاشق کیستی که هم رنگ منی 3 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هيچ گاه عشاق به هم نمي رسند جز با حرف " و " بر جلد کهنه ي کتاب ها که آن دو را به هم مي رساند..... لیلی و مجنون 7 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوام باورکنی تموم دنیامی تو درمون دل عاشق تنهامی میخوام باور کنی محتاج چشماتم توی هر ثانیه هر لحظه باهاتم 6 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثل سیگار است ، خاطــــــره !!! حال می دهد ؛ اما از درون می پوسانــــدت ... 7 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به او بگوييد دوستش دارم به او که صداي پايش را ميـشنوم به او که لحن کلامش را ميشناسم به او که عمق نگاهش را مـيـفهمم به او که گل هميشه بهارمن اسـت به او که قـشنـگـترين بـهـانه بـــراي بـودن مـن اسـت بگوييد دوستش دارم ... 9 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به دادم برس ای اشک دلم خیلی گرفته نگو از دوری کی نپرس از چی گرفته منو دریغ یک خوب به ویرونی کشونده عزیزمه تا وقتی نفس تو سینه مونده تو این تنهایی تلخ من و یک عالمه یاد نشسته روبرویم 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو نیستی اما من برایت چای می ریزم دیروز هم نبودی که برایت بلیط سینما گرفتم دوست داری بخند دوست داری گریه کن و یا دوست داری مثل آینه مبهوت باش مبهوت من و دنیای کوچکم دیگر چه فرق می کند باشی یا نباشی من با تو زندگی می کنم . . 12 لینک به دیدگاه
ashegh20 1559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاشکی میفهمیدی آنکه برای بدست آوردن محبتت حاضر است تنش را به تو بسپارد فاحشه نیست ، و آنکه برای به دنبال خود کشاندنت تنش را از تو میدزدد باکره نیست … 12 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو کمان کشیده و در کمین که زنی به تیرم و من غمین همه ی غمم بود از همین که خدا نکرده خطا کنی 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرو ز این سفرت دل دوباره میشکند مرو که بغض نگاه ستاره میشکند مرو و حرف سفر از سرت برون انداز و گرنه این دلم از صد شراره میشکند بمان که چشم دلم خواهدت نظاره کند مرو که قلب نگاه و نظاره میشکند مرو که شمع نگاهم خموش میگردد مرو که قدرت این استعاره میشکند به کار خیر نرفتن چه استخاره کنی؟ مرو که حرمت هر استخاره میشکند 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده