ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ در باز شد؟ حتما" باد "شوخيش گرفته؛ مسخره! ادای آمدنت را در می آورد؛ 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ ♥اولین تو بودی♥ ♥آخرین هم تو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود♥ ♥نمی خواهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشم دیگری را بنوشم♥ ♥انتظار بارانت سخت هم باشد♥ ♥فقط به خیال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ♥ ♥خیس خیسم♥ ♥مخاطب خاص♥ 5 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ دستم را بگیر که این همان است که بارها در غم هجران تو بر سر زده ام 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ [h=6]یک نفر قلب تو را بی سحر و جادو می برد[/h][h=6]بی گمان من می شوم بازنده و او می برد[/h][h=6]اشک می ریزم و می دانم که چشمان مرا[/h][h=6]عاقبت این گریه های بی حد از سو می برد[/h][h=6]آنقدر تلخم که هر کس یک نظر میبیندم[/h][h=6]ماجرا را راحت از رفتار من بو می برد[/h][h=6]من در این فکرم جهان را می شود تغییر داد[/h][h=6]عاقبت اما مرا تقدیر از رو می برد[/h] 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ [h=6]فکر مي کرديم عاشقي هم بچگيست...[/h][h=6]اما حيف اين تازه اول يک زندگيست...[/h][h=6]زندگي چيزيست شبيه يک حباب..[/h][h=6]عشق آباديه زيبايي در سراب...[/h][h=6]فاصله با آرزو هاي ما چه کرد...[/h][h=6]کاش مي شد در عاشقي هم توبه کرد[/h] 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ باز آمدی كه قلب مرا زیر و رو كنی ؟ با حرف عشق زخم دلم را رفو كنی ؟ تا مطمئن شوی كه ازعشقت شكسته ام هی حال و روز قلب مرا پرس و جو كنی این رسمش است ، بی خبر از من جدا شوی اما گلایه از من ِ بی آرزو كنی ؟ از سر گذشته آب ،چرا فكر می كنی این آب ِ رفته ای است كه باید به جو كنی از شاخه های عشق ، چو گل چیده ای مرا عطری دگر نمانده برایم كه بو كنی گفتم كه بی تو هم دلم آرام و سرخوش است كم مانده بود دست دلم را تو رو كنی در كوله بار خاطره هایت به دوش من جز گریه هیچ نیست ، اگر جستجو كنی 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ دلتنگی که می آید به این سادگی ها نمی رود پی کارش... نه با حرف,نه با شعر و نه با ترانه!! دلتنگم و دیدار تو درمان من است... 7 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ فـــرقـــی نـمــیکــنـــد تـــو دل ببـــــــری یــــا مــــن دل ببـــــــــــازم ... اگـــر حـــکــــم ، حـــکــــم د ل نـبـــاشـــد دیـــر یــــا زود , یــــک نـــفــــر خــــواهـــــد بریـــــــــــــــد ! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ [h=2][/h] آب و هوای دلم آن قدر بارانیست که رخت های دلتنگی ام را مجالی برای خشک شدن نیست. این گونه است که دلم برایت همیشه تنگ است… 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۳ چقدر زیباست کسی را دوست بداری.. نه برای نیاز... نه از روی اجبار... و نه از روی تنهایی.... فقط برای اینکه ارزش دوست داشتن دارد 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ چقدر خوب می شد اگر یک بار فقط یک بار آسمان به زمین بیاید تا وقتی که اشک می ریزم نگویند مگر آسمان به زمین آمده ؟ 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ تنهایی آدم ها به عمق دریاست ولی پر کردنش با یک لیوان محبت کافیست . . 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ همیشه همینطور است من آرام مینشینم تو سریع میروی و تنهایی تنها دوست این روزهای من است ... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۳ گاهی نه خنده آرامت میکند نه گریه نه فریاد آرامت میکند ونه سکوت آنجاست که با چشمانی خیس روبه آسمان میکنی ومیگویی خدایا تنها تورا دارم ،تنهایم مگذار... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه می لغزد ولی باران نمی داند که من دریایی از دردم, به ظاهر گرچه می خندم ولی اندر سکوتی تلخ می گریم........ 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ دست به ســر می کنم ثانیـــه ها را؛ دلـــم...یک اتفاق ناخوانده می خواهــــد...! کاش آن اتفاق تو باشی... 10 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۳ دلم برای تو می تپد و تنگ میشود...صدایش را بشنو.... 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ کاش میدانستم چیست ، آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاری ست . . . 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ مثنوي آهوي وحشي / حافظ الا اي آهوي وحشي كجايي / مرا با توســــت چنـــديــن آشنـــايي دو تنها دو سرگردان دو بي كس / دد و دامت كمين از پيش و از پس بيــا تــا حـــال يكـــديگـــر بـدانيم / مـــراد هـــم بجــــوييــم ار تـوانيم و ... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ ردپای نگاهت را بر گونه های ماه دیده ام وگرنه باور مکن جز تو کس دیگری را اصلانگاه کنم! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده