ooraman 22216 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 فردا روز دیگریست....!! فک میکنید آخره این فردا ها کجاست؟!!!..... 8
soleyman 603 ارسال شده در 7 خرداد، 2011 بنظر من واونجوری که تجربه کردم ( نظر شخصیمه): نه باید به گذشته فکر کرد نه به آینده،وگرنه زمان حال رو هم از دست میدیم. باید در زمان حال زندگی کنیم بقول حکیم عمر خیام: از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن فردا که نیامدست فریاد مکن بر نامده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر برباد مکن 7
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 حرفهای ما هنوز ناتمام تا نگاه می کنی: وقت رفتن است باز هم همان حکایت همیشگی! پیش از آن که با خبر شوی لحظه عزیمت تو ناگزیر می شود آی ... ای دریغ و حسرت همیشگی! ناگهان چقدر زود دیر می شود. قیصر امین پور 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 soheiiil, alborz rad, hodaa, maryam_alien*, ooraman, sefid barfi, terajedi21, کهربا سکوت تالار گوش آدمو کر میکنه بابا یه پستی بزنید خو دهه 3
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 8 خرداد، 2011 سکوت تالار گوش آدمو کر میکنهبابا یه پستی بزنید خو دهه حس پست دادن نیست....تاپیکا جنجالی نیستن ...آدم انگیزه نداره ....تالار خیلی ملو شده!همه چی آرومه! 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 میان خورشید های همیشه زیبایی تو لنگریست نگاهت شکست ستمگریست و چشمانت با من گفته اند که فردا روز دیگریست 1
ارسال های توصیه شده