bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ ولی باز دانشگاه آزاد قزوین از سطح نسبتا قابل قبولی در مجموع رشته ها برخورداره کم نیستند افراد فارغ التحصیل این دانشگاه که سواد بالایی دارند و در مشاغل مهمی مشغول به کارند 3 لینک به دیدگاه
sorosh1368 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ولی باز دانشگاه آزاد قزوین از سطح نسبتا قابل قبولی در مجموع رشته ها برخورداره کم نیستند افراد فارغ التحصیل این دانشگاه که سواد بالایی دارند و در مشاغل مهمی مشغول به کارند اینا همش حرفه من الان کار میکنم هیچ دانشگاه ازادی ندیدم جاهای خوبو بهش بدن اگه هم یه جای نسبتا خوب دادن به زور هزارتا پارتی و اشنا بازیو این جور داستانا بوده (مثل خودم).دانشگاه ازاد و پیام نور و غیر انتفاعی واقعا بدترین و مزخرفترین و بیکیفیترین و اشغال ترین دانشگاههای دنیا هستن-روزی اگه یه دانشگاه ازادی موفق(ارایه متناقض نما) دیدین مطمین باشین که یه کسی از دانشگاه سراسری پشتش بوده .متاسفانه الانم دانشگاههای مذکور دارن همینجوری فوق لیسانس و تاچند سال بعد دکتری میدن و به نظر من این یه فاجعه است :icon_pf (34):.چون طرف فقط مدرکشه که رشد میکنه و در حالی که علمش هنوز در حد دیپلم وحتی زیردیپلمه!!!.اینایی که گفتم یه واقعیته اگه هر کسی یه کم بدون تعصب باشه همه اینا رو ته دلش قبول داره! 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کلا سطح علمی تو جامعه اومده پایین...زیاد خودتونو درگیر اسم و رسم دانشگاهتون نکنین چون در نهایت چیزی که همه ی جای دنیا سنجیده میشه به جز ایران البته، علمیه که کسب کردین که اونم تو دانشگاه های ایران شدنی نیست و تلاش خودتونو می طلبه... واقعا..آدمای باسواد تو ایران کمن! از اون صنعتی شریف گرفته تا دانشگاه آزاد زابلستان هم در یه حد آموزشین این بستگی به آی کیو آدما داره نه استادو دانشگاهو و این حرفا... 1 لینک به دیدگاه
sorosh1368 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ واقعا..آدمای باسواد تو ایران کمن!از اون صنعتی شریف گرفته تا دانشگاه آزاد زابلستان هم در یه حد آموزشین این بستگی به آی کیو آدما داره نه استادو دانشگاهو و این حرفا... نه اقا معلومه که فرق داره-مطمین باشین که دانشگاه سراسرس زابل بهتر از دانشگاه ازاد تهرانه(مطمین باشین) چون دانشگاهی که محیطش علمیه و اکثر بچه ها توش دنبال درسن با دانشگاهی که استاد و بچه ها همه دنبال پیچوندنن فرق میکنه.مطمین باشین دانشجوی معدل 12 دانشگاه شریف سطح علمیش خیلی بالاتر از داشجوی معدل 18 دانشگاه ازاد تهرانه!ببینید مثلا برای یه درس سه واحدی تو دانشگاه سراسری دو جلسه تو هفته کلاس میذارن و یه جلسه حل تمرین-ولی تو دانشگاه ازاد همون درس یک جلسه تو هفته برگزار میشه که اونم نصف جلساتو غیبت میکنه-دیر میاد زود میره-بچه ها هم که از همون اول خسته نباشید رو شروع میکنن -خوی حالا به نظر شما نباید نتایج فرق کنه!!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده