shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ 1. ... 2. جور كردن دو تا موضوع مناسب براي كنفرانس سر كلاس انتقال مطالب علمي و فني 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ کجایی دغدغه پس چرا من هیچ دغدغه ای ندارم لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ تو یک انجمنی که عضو هستم یک تاپیک بود برای حوادث امروز که خودتون میدونید در مورد چی بود. یک تاپیک هم بود در مورد جنجال اخیر برنامه بفرمایید شام که شخصی به نام نیلوفر تو فیسبوک بوجود اورد. تعداد پست هایی که تو اون تاپیک شد بسیار بیشتر بود و به 10 صفحه رسیده بود. بله عزیزان من. دغدغه مردم ما فعلا برنامه بفرمایید شام هست. جالب اینجاست که یکی از شرکت کننده ها بخاطر تقلب در این برنامه میخواست تو فیس بوک بیانیه بده. همه داشتند لحظه شماری میکردند برایش 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اول اینکه چجوری نرم خدمت،دوم اینکه یه پذیرش از یه دانشگاه بگیرم و از ایران برم،اینا فردی اجتماعی هم کی اینا گورشون رو گم میکنن،که فردی هم محسوب میشه، 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چون قید زمانی موجود در سوال استارتر تمامی زمانها رو شامل میشه، پس به نام نامی پری دریایی ای تاپیک بیا بالا! 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ کلی دغدغه دارم کلی سوال تو ذهنم مطرح هست از ریز و درشت که هنوز نتونستم براشون جواب درستی پیدا کنم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ ای بابا.... از هفته ی دیگه باید برم دانشگاه... کار آموزیم داره تموم می شه...هییییییییییی...نمی دونم کلا" حوشحال باشم یا ناراحت 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ درسم در اومدن از این یکنواختی زندگی آرامشم خوشبختیم تصمیم درباره ی این خواستگار آخری لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ ارشدم و قبولیش خطری ک خیلی نزدیکه و میترسم مانع قبولیم بشه. 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ در درجه اول این پایان نامه رو تحویل بدم.یه دفاعیه خوب هم داشته باشم. بقیهدغدغه هام مال اینه که هنوز تکلیفم با خودم مشخص نیس. دوست دارم ارشد امسال یه دانشگاه خوب قبول شم.ولی هنوز یه بر نامه ریزی هم نکردم. دنبال یه شغل خوب میگردم .ولی هنوز حتی یه استخدام ی هم شرکت نکردم. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ یکی دوتا نیست که سردرد های همیشگی و پریدن پلک! یعنی دارم خُل می شم سره این.... دکتر هم می گه عصبیه.... نمی دونم 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ تحویل گزارش کارآموزی بعد ارشد بعد پایان نامه 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ فعلا پروژه و كارآموزي لعنتي شانس ندارم كه استاد ديوانه بجاي گزارش كارآموزي بهم پرژه داده يعني دوتا پروژه با هم 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ دانلود رایگان یه کتاب پولی 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ دقیقا ...تمام سعی ام اینه که تصمیمی بگیرم که پشیمون نشم...اما واقعا سخته... اتوبوس اپلای ما همیشه جا داره... شما هم اپلای کنید بدون شک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده