shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 1. ... 2. جور كردن دو تا موضوع مناسب براي كنفرانس سر كلاس انتقال مطالب علمي و فني 3
danielo 15239 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 تو یک انجمنی که عضو هستم یک تاپیک بود برای حوادث امروز که خودتون میدونید در مورد چی بود. یک تاپیک هم بود در مورد جنجال اخیر برنامه بفرمایید شام که شخصی به نام نیلوفر تو فیسبوک بوجود اورد. تعداد پست هایی که تو اون تاپیک شد بسیار بیشتر بود و به 10 صفحه رسیده بود. بله عزیزان من. دغدغه مردم ما فعلا برنامه بفرمایید شام هست. جالب اینجاست که یکی از شرکت کننده ها بخاطر تقلب در این برنامه میخواست تو فیس بوک بیانیه بده. همه داشتند لحظه شماری میکردند برایش 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 8 خرداد، 2011 اول اینکه چجوری نرم خدمت،دوم اینکه یه پذیرش از یه دانشگاه بگیرم و از ایران برم،اینا فردی اجتماعی هم کی اینا گورشون رو گم میکنن،که فردی هم محسوب میشه، 1
Neutron 60966 ارسال شده در 19 آبان، 2011 چون قید زمانی موجود در سوال استارتر تمامی زمانها رو شامل میشه، پس به نام نامی پری دریایی ای تاپیک بیا بالا! 3
آرانوس 6500 ارسال شده در 19 آبان، 2011 کلی دغدغه دارم کلی سوال تو ذهنم مطرح هست از ریز و درشت که هنوز نتونستم براشون جواب درستی پیدا کنم:icon_pf (34): 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 19 آبان، 2011 ای بابا.... از هفته ی دیگه باید برم دانشگاه... کار آموزیم داره تموم می شه...هییییییییییی...نمی دونم کلا" حوشحال باشم یا ناراحت 4
victoria_r 7682 ارسال شده در 5 آبان، 2012 درسم در اومدن از این یکنواختی زندگی آرامشم خوشبختیم تصمیم درباره ی این خواستگار آخری
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 7 آبان، 2012 در درجه اول این پایان نامه رو تحویل بدم.یه دفاعیه خوب هم داشته باشم. بقیهدغدغه هام مال اینه که هنوز تکلیفم با خودم مشخص نیس. دوست دارم ارشد امسال یه دانشگاه خوب قبول شم.ولی هنوز یه بر نامه ریزی هم نکردم. دنبال یه شغل خوب میگردم .ولی هنوز حتی یه استخدام ی هم شرکت نکردم. 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 7 آبان، 2012 یکی دوتا نیست که سردرد های همیشگی و پریدن پلک! یعنی دارم خُل می شم سره این.... دکتر هم می گه عصبیه.... نمی دونم 5
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 9 آبان، 2012 فعلا پروژه و كارآموزي لعنتي شانس ندارم كه استاد ديوانه بجاي گزارش كارآموزي بهم پرژه داده يعني دوتا پروژه با هم 4
R@M!N 2978 ارسال شده در 10 آبان، 2012 دقیقا ...تمام سعی ام اینه که تصمیمی بگیرم که پشیمون نشم...اما واقعا سخته... اتوبوس اپلای ما همیشه جا داره... شما هم اپلای کنید بدون شک 1
ارسال های توصیه شده