Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ داد و بیداد نکنید ببینیم چه خبره اینجا 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ خبری نیست ... شهر در امن و امان است ... 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ، ممنون از همه دوستان گلم که در مسابقه و نظرسنجی شرکت کردن و اما برندگان مسابقه : نفر اول : parsita (عکس شماره 8 - با 18 رای) -----> 100 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم : asal sadra (عکس شماره 4 - با 16 رای) -----> 75 امتیاز نفر سوم : Mohammad.A (عکس شماره 1 - با 14 رای) -----> 50 امتیاز بهشون تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت دارم... اسامی عکاسان عزیز : نظرسنجی شماره 1 عکس شماره 1 : Mohammad.A عکس شماره 2 : اذین25 عکس شماره 3 : pianist عکس شماره 4 : کهربا عکس شماره 5 : s.f عکس شماره 6 : sefid barfi عکس شماره 7 : jentleman_arch عکس شماره 8 : .............. عکس شماره 9 : SPEEDY عکس شماره 10 : morta عکس شماره 11 : asal sadra عکس شماره 12 : MOJTABA 77 نظرسنجی شماره 2 عکس شماره 1 : mammad_1313 عکس شماره 2 : Miladt عکس شماره 3 : نسترن عکس شماره 4 : partow عکس شماره 5 : goldstone عکس شماره 6 : omid_55 عکس شماره 7 : sheikh.m737 عکس شماره 8 : ...Urbanist... عکس شماره 9 : parsita عکس شماره 10 : mahnaz.d عکس شماره 11 : آریوبرزن همه عکسها زیبا و فوق العاده بودن... دست همتون درد نکنه 9 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ یهنی من برنده نشدم:w821: اشکال نداره :there: امیدوارم مسابقه بعد (موضوع : غروب ) از برنده ها باشی:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ به دوستان تبریک می گم ...:flowerysmile: افسانه جان ممنون به خاطر مسابقه... خیلی عالی بود ... و بازم از این مسابقه ها بزار ... :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ به دوستان تبریک می گم ...:flowerysmile: افسانه جان ممنون به خاطر مسابقه... خیلی عالی بود ... و بازم از این مسابقه ها بزار ... :icon_pf (19): خواهش گلم حتما...هفته آینده تاپیک مسابقه بعد زده میشه، با موضوع غروب 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ غروب سخته......... برم از کجا بیارم رفتم کنار دریا ابری شد خورشید نداشت که غروب کنه خوب........:w821: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ غروب سخته......... برم از کجا بیارم رفتم کنار دریا ابری شد خورشید نداشت که غروب کنه خوب........:w821: نازی نازی ... خب چند تا راه هست ... منتظر شی تا ابرا برن ... به یه شهر دیگه سفر کنی ... یه عکس که از قبل گرفتی بزاری ... تو مسابقه شرکت نکنی ... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ نازی نازی ... خب چند تا راه هست ... منتظر شی تا ابرا برن ... به یه شهر دیگه سفر کنی ... یه عکس که از قبل گرفتی بزاری ... تو مسابقه شرکت نکنی ... :JC_thinking: پیشنهاد آخرو انجام بده 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ پیشنهاد آخرو انجام بده میفرسم عکس غروب با ابر برندهم نشم عیبی نداره ولی به پیشنهاد شما پلیدها گوش نمیدم.........:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ غروب سخته......... برم از کجا بیارم رفتم کنار دریا ابری شد خورشید نداشت که غروب کنه خوب........:w821: سخت نیستا فقط باید جای خوبی برای عکاسی انتخاب کنی اگر بری خارج از شهر که بهتره موقع غروب کوه هم باشی خوبه که تو کوه نمیری البته تا آخر هفته هم هوا ابری و بارونیه...اگر خونه تکونی و خریدهای عید نبود باهات میومدم میرفتیم عکاسی... نازی نازی ... خب چند تا راه هست ... منتظر شی تا ابرا برن ... به یه شهر دیگه سفر کنی ... یه عکس که از قبل گرفتی بزاری ... تو مسابقه شرکت نکنی ... :JC_thinking: غیر از آخری بقیه رو خوب اومدی پیشنهاد آخرو انجام بده :w00: به حرف این خبیث گوش نکنی ها... میفرسم عکس غروب با ابر برندهم نشم عیبی نداره ولی به پیشنهاد شما پلیدها گوش نمیدم.........:4chsmu1: آفرین شهدخت گلییییییی ، امیدوارم که برنده هم بشی :aghosh::4uboxsmiley: :icon_pf (19): من به عکس 8 رای میدم دیر اومدی ته دیگش هم خوردیم... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی افسانه جون..........آره دیگه هوا ابریه غروب هم توی کوه واه واه حرفشم نزن....... ولی یکارش میکنم دیگه نگران نباش 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ برای حسن ختام مسابقه : ای ول مجلس گرم کن هستیا... یادم باشه مجلسی چیزی داشتیم برات کارت دعوت بفرستم بیای مسابقه بعدی (موضوع غروب) فراموش نشه... تاپیکشو هفته آینده میزنم... قفل شد. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده