رفتن به مطلب

رابطه ی قبل از ازدواج

MechJJ

ارسال های توصیه شده

نظرتون راجع به رابطه ی قبل از ازدواج چیه؟

منظورم رابطه ی جنسی نیست.

بیشتر از همه میخوام نظر دوستان رو راجع به داشتن رابطه عاطفی با جنس مخالف قبل از ازدواج بدونم.

باتوجه به اینکه میدونیم خیلی از این روابط به ازدواج منجر نمیشه.

همینطور خیلی ها عقیده دارند داشتن یه رابطه قبل از ازدواج میتونه تو زندگی مشترک اختلال ایجاد کنه.ولی باید این رو هم در نظر بگیریم که خیلی ها از نظر عاطفی به این رابطه ها نیاز دارن.

شاید بگید یه سری خوبی داره یه سری بدی.اگه بخواید بین داشتن رابطه و نداشتن رابطه یکی رو انتخاب کنید کدوم رو میگید؟

خواهشا نظراتونو بگید.

ممنون:icon_gol:

• Like 20
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

والا منم خیلی این سوال برام پیش میاد....با توجه به اینکه سن ازدواج انقدر بالا رفته به هر حال همه احتیاج دارن دوستی از جنس مخالف داشته باشن ولی خب این دوستیها بعد از مدتی وابستگیه عاطفی میاره مخصوصا اگه مدتش طولانی بشه....

اگرم کوتاه کوتاه باشه که مجبور میشی با صد نفر دوست بشی...بدتر میشه قضیه!!

:ws52:

به نظرم در هر دو صورت باید پیه اشکالاتشو به تن بمالی....یا رابطه داشته باشی و اگر ازدواج نکردی ناراحتیه جدایی و بکشی یا تنهایی و تحمل کنی...

من دوست دارم دوستای پسر داشته باشم ولی یه دوستشه سالم و عادی...نه رابطه عاشقانه یا دوست پسر دوست دختری....که فک نکنم هنوز بین ماها جا افتاده باشه....شاید نسل ما بتونه کم کم این قضیه رو جا بندازه

• Like 10
لینک به دیدگاه

به نظر من تا یه حدیش لازمه......اما باید محدودیت داشته باشه تا طرفین از رفتارها محبتهای همدیگه نسبت به هم تا زده نشن تا زمان زندگی مشترک برسه:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

دوستی ای که با هدف شناخت بیشتر و خارج از چارچوب های خانوادگی جهت ازدواج هست تقریبا بین جوونای ما جا افتاده. حالا ممکنه بعد از یه مدت دوستی دو طرف با همدیگه به توافق نرسن و دوستیشون کنسل بشه.

اون دوستی ای که طرف برای س ک س و خوشی گذرا و هر دقیقه با کسی بودن انتخاب میکنه از نظر من جالب نیست.

دوستی که بر اساس دوست داشتن انسان مقابل باشه به نظر من پسندیده هم هست.

• Like 9
لینک به دیدگاه

اگه از این جنبه به قضیه نگاه کنیم که با خلق و خوی طرف مقابلت آشنا بشی خیلی خوبه! اما مشکل ای که وجود داره اینه که داشتن دوست دختر (برای پسرا) باعث می شه که بعد از ازدواج زتنو با دوس دخترت مقایسه کنی و اگه با دوس دخترتدوران خوش تری نسبت به رابطه ی زناشویی داشته باشی,فکر می کنم

تو زندگی دچار مشکل و مشغله فکری می شی!

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظر من تا یه حدیش لازمه......اما باید محدودیت داشته باشه تا طرفین از رفتارها محبتهای همدیگه نسبت به هم تا زده نشن تا زمان زندگی مشترک برسه:icon_gol:

تا یه حدی یعنی چقدر ؟

میشه واضح تر بگید؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمیدونم من قبلا دوس داشتم رابطه داشته باشم اما وقتی ادم اطرافیانشو میبینه میترسه

مگه اطرافیانتون چه اتفاقی افتاده واسشون؟

اتفاق خاصی بوده یا اینکه مثلا بعضی ها رو میبینید که هر روز با یه نفر هستند از این داشتن رابطه زده میشید؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه اطرافیانتون چه اتفاقی افتاده واسشون؟

اتفاق خاصی بوده یا اینکه مثلا بعضی ها رو میبینید که هر روز با یه نفر هستند از این داشتن رابطه زده میشید؟

وقتی دوستامواشناهامو میبینم که خیلی به هم عادت میکنن اما معمولا پسره بعد یه مدتی خسته میشه و میره سراغ یکی دیگه میترسم من دوستان دانشگام 75درصد دوس پسر دارن در ارتباطشون عاطفی هم هستند اما میبینم بعد یه مدتی زدن بهم بعدشم یه مدتی دختره از لحاظ روحی میریزه بهم.البته اطرافیان من اینجوری هستند شاید بعضی افراد در این روابط دچار مشکل نشن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

خوب این رابطه چندتا حالت داره

اول اگه برای ازدواج باشه که بیشتر آشنا بشن من خودم خیلی قبول دارم چون هر چی بیشتر بشناسی بهتر میتونی قضاوت کنی البته اگه منجر به کور و کر شدن نشه:icon_pf (34):

دومی فقط میخوای باکسی باشی که قصد ازدواج هم نداری این تجربه نشون داده که خیلی مشکل پیدا میشه دو طرف بهم وابسته میشن من خیلی زیاد دیدم اگر هم طولانی شه دیگه جدا شدن دردسر میشه حتی ممکنه آینده طرف را به خطر بندازه:icon_pf (34):

من خودم موافق دوست بودن با کسی نیستم چون دردسرش خیلی بیشتره از طرفی هیچ تعهدی نسبت به هم ندارن و خیلی ارتباط سستی بر قرار میشه:banel_smiley_4:

متاسفانه منم توی دوستام زیاد دیدم که مشکل پیدا کردن و خیلی واضح آیندشون داره خراب میشه:banel_smiley_4:

ولی الان سن ازدواج رفته بالا و نمیدونم واقعا چه راه حلی میشه پیشنهاد کرد که تنهایی این افراد پر بشه:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه

رابطه خوبه فقط خدا کنه طرفه مقابلت آدم باشه ...یعنی اینقدر شعور و درک داشته باشه که اگر یه جایی دید که دیگه نمیشه باهم بود خیلی منطقی بره و دیگه هم پیداش نشه .......کلا فراموشت کنه من راضیم لااقل برای آیندهت دردسر نمیشه........

یا بهتره اول هر رابطه ای در مورد آینده رابطه بصورت منطقی بحث بشه ....اگر قصد ازدواجه حرفها یه چیز دیگهست محدودیتها یه چیز دیگه ......اگرم دوستیه یه چیز دیگه هست......

تا حدودی رابطه قبل از ازداج و قبول دارم .... ولی دوستان بهتره از اول شروع یک رابطه هر دو جنس ملاکهاشون مشخص باشه..... تناسب فرهنگی داشته باشند.......و.......

اخلاق یه مورد خیلی حیاتیه که فقط با مدت زمان مشخص میشه.........

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من رابطه ای اگر قراره جنبه عاطفی داشته باشه باید اولین دلیلش برای ادامه اون رابطه آشنایی بیشتر جهت ازدواج باشه

:ws37:

رابطه های عاطفی دیگه که مدتی 2 طرف فقط قصدشون اینه که با هم سرگرم باشن یا از روی تنهایی به هم وابسته می شن واقعا اشتباهه و تنها باعث آسیب روحی و در آینده باعث آسیب های بعدی در زندگی جدیدی که می خوان شروع کنن می شه

قلب و روح انسان که مسافر خونه نیست که چند مدتی یک بار کسی یکی از اتاقاش رو اجاره کنه ! :ws46:

اما روابطی هم هستن که دو جنس مخالف بدون در نظر گرفتن جنسیتشون و البته بدون هیچ هدف عاطفی به دلایل خاصی در کنار هم حضور دارن و رابطه دوستانه خوبی هم می تونن برقرار کنن که از نظر من ایرادی در این رابطه نیست

.

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من رابطه ای اگر قراره جنبه عاطفی داشته باشه باید اولین دلیلش برای ادامه اون رابطه آشنایی بیشتر جهت ازدواج باشه

:ws37:

رابطه های عاطفی دیگه که مدتی 2 طرف فقط قصدشون اینه که با هم سرگرم باشن یا از روی تنهایی به هم وابسته می شن واقعا اشتباهه و تنها باعث آسیب روحی و در آینده باعث آسیب های بعدی در زندگی جدیدی که می خوان شروع کنن می شه

قلب و روح انسان که مسافر خونه نیست که چند مدتی یک بار کسی یکی از اتاقاش رو اجاره کنه ! :ws46:

اما روابطی هم هستن که دو جنس مخالف بدون در نظر گرفتن جنسیتشون و البته بدون هیچ هدف عاطفی به دلایل خاصی در کنار هم حضور دارن و رابطه دوستانه خوبی هم می تونن برقرار کنن که از نظر من ایرادی در این رابطه نیست

.

منم موافقم با قسمت بنفش:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم موافقم با قسمت بنفش:icon_gol:

یعنی با بقیه قسمت هاش موافق نیستی؟

نظر من به نظر سپیده خیلی نزدیک است!

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی با بقیه قسمت هاش موافق نیستی؟

نظر من به نظر سپیده خیلی نزدیک است!

چرا ولی بنفش و بیشتر قبول دارم

ولی اینو هم قبول ندارم اگر دونفر از نظر عاطفی وابسته شدند بعد بنا به دلایلی این رابطه به ازدواج نرسید هرجفتشون بخاطر یاد همدیگه از هرچی دوست داشتن و عشقه زده بشوند و تا آخر عمرشون بسوزند که مثلا وفادارند..اگر نشده یه حکمتی بوده پس بهتره پی گیرش نشند و ولش کنند.ممکنه در آینده کسی پیدا بشه از قبلی بهتره.........اشکال نداره بذار دل مسافرخونه باشه چون همه یه روزی میرند و فراموش می شوند.......

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نمیدونم اینقدر که س ک س بد هست.

یعنی الان 23 سال سن دارم.به خاطرز شرایط ایران ممکن هست تا 40 سالگی هم ازدواج نکنم.

من با زن ها کاری ندارم.

ولی واقعا تا حالا کم تر دیدم کسی هیچکاری نکنه.یا طرف با دختر خودش را تخلیه میکنه.

یا با خود ارضایی .

یعنی پیشنهاد میدید که طرف بره خئا ارضایی کنه؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من نمیدونم اینقدر که س ک س بد هست.

یعنی الان 23 سال سن دارم.به خاطرز شرایط ایران ممکن هست تا 40 سالگی هم ازدواج نکنم.

من با زن ها کاری ندارم.

ولی واقعا تا حالا کم تر دیدم کسی هیچکاری نکنه.یا طرف با دختر خودش را تخلیه میکنه.

یا با خود ارضایی .

یعنی پیشنهاد میدید که طرف بره خئا ارضایی کنه؟؟

این چیه؟

ببخشید خدا حواسش نبود این حس و غریزه رو توی بدن ایرانیها نذاره شرمنده یا مثل شناسنامه های جدید بدون برگه ازدواج باید میساختمون سرش شلوغ بوده همه رو مثل هم آفریده.........

اصلا شما برو درست و بخون چکاربه این چیزها دارید .......:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...