رفتن به مطلب

اگر دل کسی رو بشکنید ......

ooraman

ارسال های توصیه شده

فرض کنید در شرایطی هستید که باید یه تصمیم مهم بگیرید....و این تصمیم به شدت دل یه عزیزی رو میشکنه ....چیکار میکنید؟....چطور هم به خواستتون میرسید هم از شکستنه دل اون آدم جلوگیری میکنید؟!!!!!!!!!

• Like 16
لینک به دیدگاه
شدیدا بستگی به میزان عزیزی اون طرف و هم چنین موقعیت پیش اومده داره.

همین طوری نمی شه گفت خوب:hanghead:

یه دوست که خیلی دوسش داری

موقعیت پیش اومده هم جوریه که باید یه تصمیم مهم بگیری یه تصمیم برای زندگیت ....تصمیم تو ممکنه دل این دوستتو شدیدا بشکنه حتی باعث افسردگیش بشه

بیشتر نمیتونم توضیح بدمhanghead.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

موقعیت پیش اومده هم جوریه که باید یه تصمیم مهم بگیری یه تصمیم برای زندگیت ....تصمیم تو ممکنه دل این دوستتو شدیدا بشکنه حتی باعث افسردگیش بشه

اول فکر میکنم اپه رفیقم تو شرایط من بود چی میکرد بخاطرم میگذشت یا نه( که ما اینجور رفیقا نداریم :ws44:) پس بدون اینکه فکر کنم واسه ایندم تصمیم میگرفتم:banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خوب آخه قضاوت وقتی کسی ریز ماجرا رو نمی دونه این جا، اصلا درست نیست. هر کسی رد می شه همین طوری یه چیزی می گه !

ولی شاید اون دوسته این جا باید نشون بده که چه قدر دوسته. برخی چهره ها توی این موقعیت ها بیشتر نمایون می شن. اگه اون دوست واقعا خیلی عزیز باشه و متقابلا شما هم براش خیلی عزیز باشی، پس باید بتونه این موقعیت خیلی مهم و سرنوشت ساز شما رو درک کنه. باید این موقعیت که می گی خیلی توی زندگیت مهمه به همون اندازه برای اون هم مهم باشه اگه واقعا یه هم چنین دوستی باشه. ممکنه به خاطر این قضیه ناراحت بشه و به قولی دلش بشکنه ولی یه دوست واقعی الان باید بتونه پا رو دلش بذاره.

ولی بازم همه این حرفا خیلی کلیه. بازم می گم به موقعیت و موضوع پیش اومده خیلی بستگی داره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
اول فکر میکنم اپه رفیقم تو شرایط من بود چی میکرد بخاطرم میگذشت یا نه( که ما اینجور رفیقا نداریم :ws44:) پس بدون اینکه فکر کنم واسه ایندم تصمیم میگرفتم:banel_smiley_4:

اگه این رفیق true lovet بود چی؟:ws3:

خوب آخه قضاوت وقتی کسی ریز ماجرا رو نمی دونه این جا، اصلا درست نیست. هر کسی رد می شه همین طوری یه چیزی می گه !

ولی شاید اون دوسته این جا باید نشون بده که چه قدر دوسته. برخی چهره ها توی این موقعیت ها بیشتر نمایون می شن. اگه اون دوست واقعا خیلی عزیز باشه و متقابلا شما هم براش خیلی عزیز باشی، پس باید بتونه این موقعیت خیلی مهم و سرنوشت ساز شما رو درک کنه. باید این موقعیت که می گی خیلی توی زندگیت مهمه به همون اندازه برای اون هم مهم باشه اگه واقعا یه هم چنین دوستی باشه. ممکنه به خاطر این قضیه ناراحت بشه و به قولی دلش بشکنه ولی یه دوست واقعی الان باید بتونه پا رو دلش بذاره.

ولی بازم همه این حرفا خیلی کلیه. بازم می گم به موقعیت و موضوع پیش اومده خیلی بستگی داره.

درسته...خیلی کلی گفتم...ولی خب هرکسی میا د و نظرشو براز میکنه شاید از بین نظرات بچه ها یه راه خوبم برای من پیدا شد:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

فکر کنم من گرفتم منظورت چیه...

اگه درست فهمیده باشم منم تو شرایط شبیه تو بودم اما دلشو نشکوندم هنوزم به کاری که کردم اعتقاد دارم چون واقعا برای احساسش ارزش قائل بودم...

• Like 6
لینک به دیدگاه

درسته...خیلی کلی گفتم...ولی خب هرکسی میا د و نظرشو براز میکنه شاید از بین نظرات بچه ها یه راه خوبم برای من پیدا شد:w16:

نه نمیشه

من واسه عشقم از همه چیم جز شرفم میگذرم:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
فکر کنم من گرفتم منظورت چیه...

اگه درست فهمیده باشم منم تو شرایط شبیه تو بودم اما دلشو نشکوندم هنوزم به کاری که کردم اعتقاد دارم چون واقعا برای احساسش ارزش قائل بودم...

:ws31:

میشه بگی چی کار کردی؟

لطفا بیشتر شفاف سازی کنید.

اینجوری بحث خیالی و بی نتیجه میشه.

جزئیات را مطرح بفرمایید.

با توجه به پست بالا شفاف شد ؟.....

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws31:

میشه بگی چی کار کردی؟

تا اون جاشو که بتونمو میگم...

تو مدتی که رابطه داشتم با اون ادم چند تا موقعیت برام پیش اومد که یکیش از هر نطر اکی بود و بابای من که با همه ی ادما مخالفا اونو قبول دشت و چون طرف مقابلم از بعضی جهت ها مشکلایی داشت و خونواده مم در جریان بودن همه ازم خواستن که لااقل یه چند وقت رفت و امد عادی داشته باشیم شاید که خودمم به نتیجه ای که اونا رسیدن برسم...

اولین کاری که کردم اینو بود که باهاش مطرح کرد و چون زیادی منطقی بود گفت اگه فکر می کنی اون ادم مناسبیه واست من جلوتو نمیگریم اما چون میدونستم ته دلش ناراحته و اینا رو فقط واسه ارو کردن من میگه قبول نکردم...

با این که الان دیگه رابطه مون مثل قبل نیست و خیلی معمولیه اما از کاری که کردم پشیمون نیستم چون به این ایمان دارم که ممکنه خیلیا تو زندگی ما وارد شن که ادعای دوست داشتنمون رو دارن اما فقط یکیشون هست که واقعا دوستمون داره...

تو هم به ندای قلبت گوش کن...

معذرت که خیلی حرف زدم...

• Like 8
لینک به دیدگاه

اگر اون آدمی که میگید به قول خودتون خیلی مهمه و خیلی دوستش دارید پس هیچ چیزی اینقدر نمیتونه ارزشمند باشه که به خاطرش اون رو ناراحت کنید... اونم تا این حد...

من اگر بودم نمیکردم...

• Like 5
لینک به دیدگاه

true love؟

من برات نسخه نمیپیچم ولی اگر طرف true love ام باشه و این من بودم که باید تصمیم میگرفتم، تصمیمی که بر اساس عقل جمعی به صلاح true love ام بود رو میگرفتم...

• Like 5
لینک به دیدگاه

منم تو شرايط مريم بودم

بالاخره ناراحتي ها زود گذر هستن

ادما زود همه چيز رو فراموش ميكنن (شايد بعضي وقتها ياد خاطرات بيوفتن)

وقتي اين تصميم به نفع جفتشونه بهتره يه مدت ناراحت باشن تا يه عمر ناراحت

به مريم هم پيشنهاد ميدم كه تصميمش رو بگه ولي جوري كه كمتر اذيت بشه

• Like 7
لینک به دیدگاه
true love؟

من برات نسخه نمیپیچم ولی اگر طرف true love ام باشه و این من بودم که باید تصمیم میگرفتم، تصمیمی که بر اساس عقل جمعی به صلاح true love ام بود رو میگرفتم...

true love که شوخی بود ...ولی یه آشنای عزیزه... منم همین نظرو دارم....

• Like 4
لینک به دیدگاه

تا جایی که بتونم سعی می کنم راهی رو انتخاب کنم که هم به خواسته ام برسم و هم دل طرف مقابلم رو نشکنم

اما اگر واقعا تمام درها بسته باشه خواسته ام رو زیر پا می گذارم تا به فرد مورد علاقه ام خدشه ای وارد نشه :ws37:

هر چند اگر اون خواسته به قیمت زندگیم تموم بشه

البته این کار رو بارها در مورد عشق زندگیم انجام دادم (مامانم :icon_gol:)

اما مطمئنم که هیچ وقت کسی نمی تونه جا و مقام اون رو در قلبم داشته باشه

پس احتمالا با در نظر گرفتن شرایط و میزان آسیبی که به فرد مقابلم وارد می شه خواسته ام رو دنبال می کنم :w16:

.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...