Neutron 60966 ارسال شده در 20 دی، 2011 فکر میکردم شوخی باشه 80 درصد حرفاتون! اما متاسفانه دیدم مثل اینکه جدیه. حرفا خیلی دیگه تین ایجری شده. توی عصر ما دیگه حرف از تنفر از جنس مخالف و این چیزا معنی انچنانی نداره، مگر اینکه آسیب جدی دیده باشی. من به خانوما حق میدم که حقوق زیادی از جامعه ی مردسالار ایرانی طلب داشته باشید اما تنفر یه چیز عجیب غریبیه که فقط موضع سهمگین آقایون رو دربر و درصد صحت خیلی کمی داره. 6
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 فکر میکردم شوخی باشه 80 درصد حرفاتون!اما متاسفانه دیدم مثل اینکه جدیه. حرفا خیلی دیگه تین ایجری شده. توی عصر ما دیگه حرف از تنفر از جنس مخالف و این چیزا معنی انچنانی نداره، مگر اینکه آسیب جدی دیده باشی. من به خانوما حق میدم که حقوق زیادی از جامعه ی مردسالار ایرانی طلب داشته باشید اما تنفر یه چیز عجیب غریبیه که فقط موضع سهمگین آقایون رو دربر و درصد صحت خیلی کمی داره. من یکی که داشتم شوخی می کردم ملت یکم جنبه را ببرند بالا همه چیز درسته... نیچه بیچاره الان تو گور رفته رو ویبره ... من از کسی تنفر ندارم فقط از وضعیت کنونی ناراضی ام همین 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 من یکی که داشتم شوخی می کردم ملت یکم جنبه را ببرند بالا همه چیز درسته... نیچه بیچاره الان تو گور رفته رو ویبره ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 من از کسی تنفر ندارم فقط از وضعیت کنونی ناراضی ام همین :icon_pf (44): کی از وضعیت کنونی راضیه خاله جان!!!! 2
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 کی از وضعیت کنونی راضیه خاله جان!!!! چی بگم نه نه همین که جنسیتت زن باشه هزار تا برچسب بهت می زنن مثل الان زن بودن خیلی سخته تو این دورو زمونه 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 مردا بزرگ شید زشته به خدا! زن ها... چی بگم آخه من به زن ها؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 فکر میکردم شوخی باشه 80 درصد حرفاتون!اما متاسفانه دیدم مثل اینکه جدیه. حرفا خیلی دیگه تین ایجری شده. توی عصر ما دیگه حرف از تنفر از جنس مخالف و این چیزا معنی انچنانی نداره، مگر اینکه آسیب جدی دیده باشی. من به خانوما حق میدم که حقوق زیادی از جامعه ی مردسالار ایرانی طلب داشته باشید اما تنفر یه چیز عجیب غریبیه که فقط موضع سهمگین آقایون رو دربر و درصد صحت خیلی کمی داره. پ نه پ جدی بود! تنفّر کجا بود بابا زنو مرد نداره! 3
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 مردا بزرگ شید زشته به خدا! زن ها... چی بگم آخه من به زن ها؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 به زنان جهان بگو : من به هر آنچه پیش روست فقط لبخند خواهم زد ... 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 چی بگم نه نه همین که جنسیتت زن باشه هزار تا برچسب بهت می زنن مثل الان :5c6ipag2mnshmsf5ju3 زن بودن خیلی سخته تو این دورو زمونه :icon_pf (34): قبول دارم شدیدا خاله جان!! متاسفانه این شرایط اصلا برا هیچکس خوب نیست... اما چه میشود کرد؟! 2
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 به زنان جهان بگو : من به هر آنچه پیش روست فقط لبخند خواهم زد ... :icon_pf (44):مرسی کاری که فقط از یه زن بر میاد:icon_pf (44): 3
JavadMessi 1620 ارسال شده در 20 دی، 2011 من به رابطه آزاد قبل ازدواج معتقدم چون حق طبیعی انسان هست که ازش بهره ببره این خرافات ایرانی هاست.... باید به همدیگر حق بدیم! ما داریم فقط به خاطر مسائل جنسی ازدواج می کنیم! و این به نظر من زیاد جالب نیست! مهم بعد ازواجه هر کسی میتونه خودش رو تغییر بده! ازدواج نکردن بهتر از اینکه فقط برای هوس ازدواج کنیم هستش... وقتی از فشار جنسی رهایی پیدا کنی فقط جاذبه عشق هست که تورو می کشونه اما باید توجه کنیم که فاحشه نشیم. بیش از اینها باید به فروید احترام بذاریم... کسی که قبل ازدواج جراتش رو پیدا کرد بعد ازدواج هم پیدا میکنه!! پس فرق انسان با حیوان چیه که قبل ازدواج هروقت دلش خواست تخلیه کنه خودش رو:JC_thinking: خیلی خیلی فروید رو بالا برده ایمش:yes:
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 کسی که قبل ازدواج جراتش رو پیدا کرد بعد ازدواج هم پیدا میکنه!!پس فرق انسان با حیوان چیه که قبل ازدواج هروقت دلش خواست تخلیه کنه خودش رو:JC_thinking: خیلی خیلی فروید رو بالا برده ایمش:yes: جرات چی؟:ydm47612zsesgift969 1
JavadMessi 1620 ارسال شده در 20 دی، 2011 جرات چی؟:ydm47612zsesgift969 جرات رابطه آزاد از نوع بووووووووق:JC_thinking:
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 جرات رابطه آزاد از نوع بووووووووق:JC_thinking: وااا!!! خوب بعد ازدواج نباید *** داشت؟!!! 1
JavadMessi 1620 ارسال شده در 20 دی، 2011 وااا!!! خوب بعد ازدواج نباید *** داشت؟!!! خوبه گفتم آزاددددد
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 خوبه گفتم آزاددددد ؟ گفتی بعد ازدواج جراتشو دارن!! بعد ازدواج آزادو غیر آزادش چیه دیگه؟؟؟ 1
JavadMessi 1620 ارسال شده در 20 دی، 2011 ؟ گفتی بعد ازدواج جراتشو دارن!! بعد ازدواج آزادو غیر آزادش چیه دیگه؟؟؟ ای خدااا خب بعد ازدواج هم آزادش همون معنی رو میده دیگه انگار اینجا فقط منو شماییم که ساعت زیستی درست و حسابی نداریم:biggrin:
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 ای خدااا خب بعد ازدواج هم آزادش همون معنی رو میده دیگهانگار اینجا فقط منو شماییم که ساعت زیستی درست و حسابی نداریم:biggrin: خوبی؟ بد ازدواج ازدواج کردن دیگه.. اجازه ندارن بازم از نظر شما؟ 1
JavadMessi 1620 ارسال شده در 20 دی، 2011 خوبی؟ بد ازدواج ازدواج کردن دیگه.. اجازه ندارن بازم از نظر شما؟ منظورم از آزاد,آزاد بودن کلیستها که شامل تنوع طلبی هم میشه
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 منظورم از آزاد,آزاد بودن کلیستها که شامل تنوع طلبی هم میشه کشتی خودتو ... حالا چه ربطی داره؟ یعنی بد ازدواج س-ک-س باشه دیگه کسی به کسی خیانت نمیکنه؟ این همه تو دنیا قبل ازدواج س-ک-س دارن همشون بد ازدواج تنوع طلب میشن؟ چون قبل ازدواج رابطه داشتن این منطقو از کجا آوردی؟؟ :ydm47612zsesgift969 1
JavadMessi 1620 ارسال شده در 20 دی، 2011 کشتی خودتو ... حالا چه ربطی داره؟ یعنی بد ازدواج س-ک-س باشه دیگه کسی به کسی خیانت نمیکنه؟ این همه تو دنیا قبل ازدواج س-ک-س دارن همشون بد ازدواج تنوع طلب میشن؟ چون قبل ازدواج رابطه داشتن این منطقو از کجا آوردی؟؟ :ydm47612zsesgift969 دلیلی هم برای نداشتنش ندارند!:JC_thinking: تنوع طلبی میتونه خودشو با زندگیهای کم استوار و ازدواجهای متعدد نشون بده! خیانت هم از تنوع طلبی ممکنه سرچشمه بگیره ولی لزوما دلیل این تنوع طلبی رابطه قبل از ازدواج نیست بلکه چیزهای دیگه میتونه باشه
ارسال های توصیه شده