Neutron 60966 ارسال شده در 20 دی، 2011 یکی هست که اینقد خوبه که به تنهایی جای 20% رو کامل گرفته ... مابقی برن به جهندم :girl_blush2: ... البته بلانسبت ... آخ آخ داری به درد افراطگرایی دچار میشی ها. مواظب باش. 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 شعور ملت در همین حده ... تو حرص نخور ... من که دلم از تو خیلی پر ترهما این وسط فقط قربانی خواسته های چیزی به اسم مرد می شیم :thumbsdownsmiley: مردای همه دنیا درست شدنا!! موندم این مردای ما چشونه دقیقا؟؟!! 6
EVF 5465 ارسال شده در 20 دی، 2011 من به رابطه آزاد قبل ازدواج معتقدم چون حق طبیعی انسان هست که ازش بهره ببره این خرافات ایرانی هاست.... باید به همدیگر حق بدیم! ما داریم فقط به خاطر مسائل جنسی ازدواج می کنیم! و این به نظر من زیاد جالب نیست! مهم بعد ازواجه هر کسی میتونه خودش رو تغییر بده! ازدواج نکردن بهتر از اینکه فقط برای هوس ازدواج کنیم هستش... وقتی از فشار جنسی رهایی پیدا کنی فقط جاذبه عشق هست که تورو می کشونه اما باید توجه کنیم که فاحشه نشیم. بیش از اینها باید به فروید احترام بذاریم... 9
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 مردای همه دنیا درست شدنا!! موندم این مردای ما چشونه دقیقا؟؟!! با اینکه قدمت فرهنگ 7000سالمون توی یونسکو ثبت شده اما دریغ از یه جو فرهنگ!!! الان هیچی نداریم..... 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 من به رابطه آزاد قبل ازدواج معتقدم چون حق طبیعی انسان هست که ازش بهره ببره این خرافات ایرانی هاست.... باید به همدیگر حق بدیم! ما داریم فقط به خاطر مسائل جنسی ازدواج می کنیم! و این به نظر من زیاد جالب نیست! مهم بعد ازواجه هر کسی میتونه خودش رو تغییر بده! ازدواج نکردن بهتر از اینکه فقط برای هوس ازدواج کنیم هستش... وقتی از فشار جنسی رهایی پیدا کنی فقط جاذبه عشق هست که تورو می کشونه اما باید توجه کنیم که فاحشه نشیم. بیش از اینها باید به فروید احترام بذاریم... داداش شدیدا مخالفم!!! شدیدا! تفکرت شبیه فردریش نیچه اس... 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 من کلا از 80% مردها متنفرم :thumbsdownsmiley:ماهرخ جون تو که وضعت خوبه من از ۹۰ درصدشون حالم به هم میخوره!! 4
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 !!!اون شاید دلیلش چیز دیگه ای باشه! نه نه جان ... هر چی من می گم بگو چشم ... تو جای اولادمی ... آخ آخداری به درد افراطگرایی دچار میشی ها. مواظب باش. اومانیسم ... :JC_thinking: ... افراط گرایی ... نه بحث افراط گرایی نیست ... بحث اینکه هیچ مردی نمی تونی یک زن رو در ایران ذره ای درک کنه قد یه تارخ حقمونو خوردن تا دو کلمه حرف می زنیم یه انگ هم بهمون می زنن :thumbsdownsmiley: مردای همه دنیا درست شدنا!! موندم این مردای ما چشونه دقیقا؟؟!! باید همشونو جز یکی ریخت تو دریا ... بعد بشینیم غرق شدنشونو تماشا کنیم ... هی دست و پا بزنن ... هی ما کیف کنیم 3
EVF 5465 ارسال شده در 20 دی، 2011 داداش شدیدا مخالفم!!!شدیدا! تفکرت شبیه فردریش نیچه اس... آزادی بیان دوست عزیز! خوبه من گفتم "زیگموند فروید" نیچه یک فیلسوف بود که اساس کارش فلسفه مدرن بود. 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 20 دی، 2011 من کلا از 80% مردها متنفرم :thumbsdownsmiley: ماهرخ جون تو که وضعت خوبه من از ۹۰ درصدشون حالم به هم میخوره!! لا اله الا الله .......... هی نمیخوام اقتدار یک مرد را اینجا به رخ این جماعت بکشم، گویا نمیشه. :zadan: 3
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 آزادی بیان دوست عزیز!خوبه من گفتم "زیگموند فروید" نیچه یک فیلسوف بود که اساس کارش فلسفه مدرن بود. نیچه هم مثل بقیه یه تختش کم بود از حرفایی که ضد زنها زده اصلا خوشم نمیاد :thumbsdownsmiley: باید در نطفه خفه می شد :viannen_38:... 5
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 آزادی بیان دوست عزیز!خوبه من گفتم "زیگموند فروید" نیچه یک فیلسوف بود که اساس کارش فلسفه مدرن بود. همچین فیلسوف هم نبود.... اما چه ربطی به آزادی بیان داشت؟؟؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 نیچه هم مثل بقیه یه تختش کم بود از حرفایی که ضد زنها زده اصلا خوشم نمیاد :thumbsdownsmiley: باید در نطفه خفه می شد :viannen_38:... تشکر میشه خاله!!! دقیقا! 2
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 لا اله الا الله .......... هی نمیخوام اقتدار یک مرد را اینجا به رخ این جماعت بکشم، گویا نمیشه. :zadan: کدوم اقتدار همش زور ... تحمیل ... اجبار ... تحقیر ... ما که اینجا مردی ندیدیم (البته جز یکی) :girl_blush2: 5
Neutron 60966 ارسال شده در 20 دی، 2011 لا اله الا الله .......... هی نمیخوام اقتدار یک مرد را اینجا به رخ این جماعت بکشم، گویا نمیشه. :zadan: اسی ماهرخ و نگار یه جورایی نسخه جدید سپیده و Jonny depp تو تاپیک "مادر بودن" هستند. یادته چقدر باهاشون کل کل کردیم؟ تقریبا یک سال و یک ماه پیش بود... هی چقدر زود گذشت... 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 20 دی، 2011 نه نه جان ... هر چی من می گم بگو چشم ... تو جای اولادمی ... اومانیسم ... :JC_thinking: ... افراط گرایی ...نه بحث افراط گرایی نیست ... بحث اینکه هیچ مردی نمی تونی یک زن رو در ایران ذره ای درک کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3قد یه تارخ حقمونو خوردنتا دو کلمه حرف می زنیم یه انگ هم بهمون می زنن :thumbsdownsmiley:باید همشونو جز یکی ریخت تو دریا ... بعد بشینیم غرق شدنشونو تماشا کنیم ... هی دست و پا بزنن ... هی ما کیف کنیم :biggrin: بابا هامون رو هم نندازیم ممم چیزه خوشگلاشون رو هم نریزیم به درد میخورن :biggrin: 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 دی، 2011 کدوم اقتدار همش زور ... تحمیل ... اجبار ... تحقیر ... :icon_razz: ما که اینجا مردی ندیدیم (البته جز یکی) :girl_blush2: خاله نداشتیما!!!! یعنی شما الان عملا ما رو همرده ی گوشفند قرار دادی!!!!!!!!!! 1
Neutron 60966 ارسال شده در 20 دی، 2011 اومانیسم چه ربطی داره به افراط گرایی!!!؟ یه سوال بپرسم؟؟؟ نگار و ماهرخ جواب بدن. شما برای چی آرایش میکنید؟ 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 20 دی، 2011 اسی ماهرخ و نگار یه جورایی نسخه جدید سپیده و Jonny depp تو تاپیک "مادر بودن" هستند.یادته چقدر باهاشون کل کل کردیم؟ تقریبا یک سال و یک ماه پیش بود... هی چقدر زود گذشت... اون سپیده بنده خدا که باهام قهر کرد، جانی دپ هم یه مدت باهام لج افتاد....... اگه اقتدارم را باز نشون بدم، این دو تا هم باز باهام چپ میوفتن. مرد هم مرد های قدیم، از ما دیگه بخاری پا نمیشه......... 4
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 اسی ماهرخ و نگار یه جورایی نسخه جدید سپیده و Jonny depp تو تاپیک "مادر بودن" هستند.یادته چقدر باهاشون کل کل کردیم؟ تقریبا یک سال و یک ماه پیش بود... هی چقدر زود گذشت... ای بابا ... نسخه مونم که کردین کلا کل کل با دختر جماعت سر این مسائل بی فایدست ... چون تمام دختر ایرانی در بدترین شکل ممکن بردگی مدرن زندگی می کنن بابا هامون رو هم نندازیم ممم چیزه خوشگلاشون رو هم نریزیم به درد میخورن :biggrin: بابا ها باشن من همون یکی خودمو نگه می دارم ... مابقی رو بریزید :thumbsdownsmiley: خوشگلا هم مال تو دیگه ... مفتشم گرونه .... 4
ارسال های توصیه شده