رفتن به مطلب

بزرگترین معضلتون در دانشگاه از حضور جنس مخالف در چیه؟

RAPUNZEL

ارسال های توصیه شده

طبق تحقیقی که n سال پیش دانشگاه صنعتی اصفهان رو دانشجوهای خودش انجام داد

مختلط بودن کلاسا باعث بالاتر رفتن نمره ها و سطح علمی کلاسا بوده و کلا انگیزه بیشتر دانشجوها بوده ( واسه رو کم کنی درس میخوندن:ws3:)

منم اولا محل نمیذاشتم،تازگیا به یه نتایجی دست یافتم که اگه باهاشون در ارتباط باشم بد نیست!!!!

(منظور بد نگیرید!!!!)

ما کارگاهمون جداس

مجبوریم خودمون اهن اره کنیم به درد دیگه ای هم که نمیخورن ( شوخی بود)

ما که مکانیک می خونیم تو کلاسامون معمولا سه چهار تا دختره که من ندیدم دختر مکانیکی رو که بی نهایت مغرور نباشه. من تو دوران تحصیلم اصلا هیچوقت حس وجود دختر در کلاس رو نداشتم:w16:

مکانیک بخونید!

یعنی به خاطر مکانیک خوندنشون مغرورن ؟!؟!؟؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چی کار میکردن مگه ؟؟:ws52:

ما سر کلاسامون بعضی وقتا دختر و پسر کاملا جدا از هم نشستن روزی سر یکی از همین کلاسا وارد شدم

دخترا جلو نشسته بودن و چند ردیف اخر هم کلا پسر بودن چون جا نبود منم رفتم نشستم اون اخر در طول کلاس 4 ساعتی یه کلمه از درس رو متوجه نشدم بس که چرت و پرت میگفتنو میخندیدن

جمعشونم که جمع بود :icon_pf (34): یه حرفایی میزدن :banel_smiley_52:

اصرار نکن من که بی ادب نیستم نمیگم :ws46: این از کلاسی که دختر توش نشسته دیگه خودت کلاس پسرونه رو تصور کن

• Like 3
لینک به دیدگاه
یعنی به خاطر مکانیک خوندنشون مغرورن ؟!؟!؟؟؟

من نمی دونم من فقط یه مشاهده رو بازگو کردم . نتیجه گیری کلی نبود:ws52:

ولی هدفم بیشتر تبلیغات رشته مکانیک بود . زیاد جدی نگیرید:icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28:

عیبی نداره باشن بنده خداها.... کلاس خشک نمیشه.. یه چیزی میگن میخندیم:ws3:

بنده خداهرو معضل کردین.....

آی شلوغ حالاماشدیم اثباب خنده شماعیبی نداره مهم خدای داریم:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما که مکانیک می خونیم تو کلاسامون معمولا سه چهار تا دختره که من ندیدم دختر مکانیکی رو که بی نهایت مغرور نباشه. من تو دوران تحصیلم اصلا هیچوقت حس وجود دختر در کلاس رو نداشتم:w16:

مکانیک بخونید!

:jawdrop:ینی مغرور باشن شما وجودشونو حس نمیکنین؟

لینک به دیدگاه
:jawdrop:ینی مغرور باشن شما وجودشونو حس نمیکنین؟

شماها چرا گیر دادین اون بخش از قضیه :banel_smiley_4:

میگم می خواستم تبلیغ مکانیک رو بکنم :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شماها چرا گیر دادین اون بخش از قضیه :banel_smiley_4:

میگم می خواستم تبلیغ مکانیک رو بکنم :w16:

بابا آخه یه موزیک پیام بازرگانی بیا لااقل بفهمیم تبلیغاته :banel_smiley_4:

یهو میری سر اصل مطلب:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای من که فرق نمیکنه دخترا باشن یانباشن اما فک کنم اگه اختلاط نباشه بچه ها بیشتر درس میخونن و کمتر دنبال دخترا راه میفتن(تو دانشگاه ما آخه جنبه پسرا پایینه)

لینک به دیدگاه

اگه همچین اتفاقی بیافته دیگه هیچکس نه با من همگروهی میشه نه صحبت میکنه

نمیدونم چرا ولی از همون ترم اول هیچ دختری با من دوست نشد:ws44:ولی تا دلت بخواد پسرای ترم بالایی میان تو درسام کمک میکنن :w16:

میبینی همه دخترا تو حیاط یه جا جمع شدن پسرا هم یه طرف منم تنها:ws44:مگه اینکه پسرا بیان پیشم:ws3:

چند بارم سوال کردم از دختر خانوما به خدا مشکل از من نیس:w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نمیدونم چرا ولی از همون ترم اول هیچ دختری با من دوست نشد:ws44:ولی تا دلت بخواد پسرای ترم بالایی میان تو درسام کمک میکنن :w16:

میبینی همه دخترا تو حیاط یه جا جمع شدن پسرا هم یه طرف منم تنها:ws44:مگه اینکه پسرا بیان پیشم:ws3:

چند بارم سوال کردم از دختر خانوما به خدا مشکل از من نیس:w00:

دقیقا این مشکل من هم بود

واقعا چرا این طوریه ؟!

دخترا که تا چشمشون به من می خورد چنان پشت چشمی نازک می کردن که خدا بدونه انگار که عزرائیلشون رو دیدن :ws28:

اما در عوض از دربون گرفته تا استادای خودمون و حتی رشته های دیگه و رئیس دانشکده و...... (به جز بچه های حراست :icon_pf (34):)کلی با هم صمیمی هستیم :ws37:(خلاصه که به قول پسرا خوب خرم می ره) :ws3:

البته پسرا رو زیاد نمی شه رو بهشون داد یه دفعه پسر خاله می شن در حد همون درسی باهاشون رابطه دارم :banel_smiley_4:

اما دخترا رو سر امتحانا و موقع تحویل پروژه که کارشون گیر می افته تلافی می کردم :ws3:

خلاصه که در حال حاضر هم جنسا زیر آب خودشون رو می زنن تا جنس مخالف :icon_pf (34):

.

• Like 4
لینک به دیدگاه
ما سر کلاسامون بعضی وقتا دختر و پسر کاملا جدا از هم نشستن روزی سر یکی از همین کلاسا وارد شدم

دخترا جلو نشسته بودن و چند ردیف اخر هم کلا پسر بودن چون جا نبود منم رفتم نشستم اون اخر در طول کلاس 4 ساعتی یه کلمه از درس رو متوجه نشدم بس که چرت و پرت میگفتنو میخندیدن

جمعشونم که جمع بود :icon_pf (34): یه حرفایی میزدن :banel_smiley_52:

اصرار نکن من که بی ادب نیستم نمیگم :ws46: این از کلاسی که دختر توش نشسته دیگه خودت کلاس پسرونه رو تصور کن

پسرا وقتی تنها هستن واقعا غیر قابل تحمل می شن به طوری که اگه یه دختر بینشون باشه کارش تمومه :icon_pf (34):

یکی از دخترای کلاس ما ساعتای کلاسا رو اشتباه می کنه و به جای این که 2 ساعت دیرتر بیاد زود تر میاد و به هوای این که کلاسش هم دیر شده بدون در زدن و ناگهانی در کلاس رو باز می کنه و می ره تو :banel_smiley_4:

به محض این که وارد می شه می بینه یکی از بچه پررو های کلاس داد می زنه که استاد این هم مدل زنده :ws3:

دختره هم از همه جا بی خبر همون جور ایستاده بوده که می بینه یکی از پسرا دوباره بلند می گه استاد مثل این که مدل خودش هم راضیه زود تر کار رو شروع کنین کمک نمی خواین ؟ :ws28:

که استاد ناراحت داد می زنه سر دختره که چرا اومدی سر این کلاس و این چه وضع وارد شدنه :w00:

توی همون حین متوجه می شه که اون کلاس کلاس تنظیم خانواده بوده :icon_pf (34):

خلاصه که دختره دیگه روش نمی شد بیاد سر کلاس و کلا 1 ترم مرخصی گرفت تا دیگه چشم تو چشم اون پسرا نشه :ws37:

.

• Like 5
لینک به دیدگاه

نه باشند خوبه پسرها تیکه میندازند ماهم خستگیمون در میره و کلی میخندیم.......تازه وقتی درسهایی داشته باشیم که مجبور شیم بریم مناطق ناامن وجودشون بدرد میخوره سپهر بلا میشند:ws3:

ولی خدایش بچه های خوبی هستند حسود نیستند هرجور رفتار کنید اونها هم همونجور رفتار میکنند.....البته خداییش پسرهای ما خیلی بچه های باجنبه و خوبی هستند حده خودشونو رعایت میکنند..

اگر دانشگاهها جدابشه بهتره درشونو تخته کنند و کسی هم نره چون اینکار توهین به شعور و شخصیت انسانی دانشجو هست.......

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقا این مشکل من هم بود

واقعا چرا این طوریه ؟!

البته پسرا رو زیاد نمی شه رو بهشون داد یه دفعه پسر خاله می شن در حد همون درسی باهاشون رابطه دارم :banel_smiley_4:

خلاصه که در حال حاضر هم جنسا زیر آب خودشون رو می زنن تا جنس مخالف :icon_pf (34):

.

جالبه به منم میگفتن تو با پسرا راحت تری تا دخترا منم شاخ در اوردم

اخه دخترامون اون زمون خیلی بی مزه بودن خیلی حسادت و چشم و هم چشمی و اینا بود

پسرا وقتی تنها هستن واقعا غیر قابل تحمل می شن به طوری که اگه یه دختر بینشون باشه کارش تمومه :icon_pf (34):

توی همون حین متوجه می شه که اون کلاس کلاس تنظیم خانواده بوده :icon_pf (34):

خلاصه که دختره دیگه روش نمی شد بیاد سر کلاس و کلا 1 ترم مرخصی گرفت تا دیگه چشم تو چشم اون پسرا نشه :ws37:

.

خدایش نمی ارزید به یه ترم مرخصی

دختر باید یا سرشو مینداخت پایین می رفت و محل نمیذاشت

یا اینکه یه جواب درست و حسابی می داد از خجالتشون در می اومد

پسرای ما در این حدم نیستن بعضیاشون حالیشون وقتی یه دختر هس جلو دهنشون رو بگیرن

ولی خدایش بچه های خوبی هستند حسود نیستند هرجور رفتار کنید اونها هم همونجور رفتار میکنند.....البته خداییش پسرهای ما خیلی بچه های باجنبه و خوبی هستند حده خودشونو رعایت میکنند..

معمولا همینطوره

پسرا هیچ حد و مرزی نمیشناسن نیگا به طرف مقابل میکنن تا بفهمن در چه حد میتونن بیان جلو :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی خدایش من بعضی وقتا ارزو میکنم کاش دانشگاه دخترونه بود

اون زمونی که یاد دبیرستان میفتم و دلم تنگ میشه واسه اینکه بپریم رو میزا و بزنیم و برقصیم و بخونیم

وای چه حالی میکردیم دبیرستان:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...