VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ منم مشکل دارم این پسرا نمیزارن امتحانا کنسل بشه:w00: اصلا پایه نیستن:w00: خرخونن:w00: همش زیر اب میزنن:w00:واسه یه نمره کلی به استادا اویزوون میشن:w00: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ چی کار میکردن مگه ؟؟ ما که از ورق گرفته تا نرد تخته بازی میکردیم سر کلاس هر متلکی به ذهنمون میرسید میگفتیم هتل بود ، کلا آزادی بود در حد لالیگا 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ چی کار میکردن مگه ؟؟ ما كلاسامون مختلطه وقتي ميريم سر كلاس يه گوشه ميشينيم تا كلاس تموم شه حالا فكرشو بكن تو يه كلاس همه پسر باشن و همه هم با هم رفيق و استاد هم يه زن جوون به نظرت چي ميشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تنها معضلم اینه که : خدا نکنه یکی از آزمایشگاهامونو با یه دختر همگروه شم. :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ما كلاسامون مختلطه وقتي ميريم سر كلاس يه گوشه ميشينيم تا كلاس تموم شه حالا فكرشو بكن تو يه كلاس همه پسر باشن و همه هم با هم رفيق و استاد هم يه زن جوون به نظرت چي ميشه؟ کاملا فهمیدم چی میشه . استاد بینوا نابود میشه . :icon_pf (34): این نشون میده یونی شما در این زمینه با تحربه نبوده . یکی از دوستای من جدا بودن ، استادا هم متناسب با حنسیت بوده . 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ ما که از ورق گرفته تا نرد تخته بازی میکردیم سر کلاس هر متلکی به ذهنمون میرسید میگفتیم هتل بود ، کلا آزادی بود در حد لالیگا شما هم استاد خانوم نابود میکردین ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من واقعا متوجه نمی شم توی یه محیط آموزشی بحث درمورد جنسیت چه مفهومی داره ؟! این کار تنها باعث می شه افکار از موضوع اصلی غافل بشه و به حاشیه کشیده بشه چرا نمی تونن درک کنن که دانشگاه جای کسب علمه و و یه گروهی از جوانان هم به عنوان دانشجو و به عنوان انسان دارن وارد این محیط آموزشی می شن تا با هم فکری هم به پیشرفت برسن همین افراد قراره 2 سال بعد وارد جامعه بزرگ تری بشن اون جا قراره چه کار کنن ؟ مشاغل و محل کار رو هم زنونه مردونه کنن ؟ یا در نهایت پیاده رو ها رو هم زنونه مردونه کنن و وسط خیابون هم یه پرده بکشن و فلش بزنن که محل عبور بانوان محل عبور آقایان از نظر من این جمع مختلط هیچ مشکلی نداره شاید برای یه دانشجوی ترم اول یا دومی حضور در چنین جوی غافلگیر کننده باشه (که البته دیگه کمتر چنین مسئله ای پیش میاد مگر این که اون فرد توی فضای واقعا بسته ای رشد کرده باشه ) اما از سال دوم می تونه به جنس مخالفش به عنوان یه دوست و یه هم فکر نگاه کنه چون دیگه براش عادی شده این مسئله و همین باعث می شه که وقتی فردا وارد جوامع بزرگ تری شد به خاطر نداشتن آگاهی کافی ضربه های سنگینی رو متحمل بشه . 10 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ کاملا فهمیدم چی میشه . استاد بینوا نابود میشه . :icon_pf (34): این نشون میده یونی شما در این زمینه با تحربه نبوده . یکی از دوستای من جدا بودن ، استادا هم متناسب با حنسیت بوده . آره همينه ديگه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ شما هم استاد خانوم نابود میکردین ؟؟؟ متاسفانه تا شعاع 10 کیلومتری اونجا استاد خانوم جرات ورود نداشت ولی همون استاد مرد رو هم نابود میکردیم 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من واقعا متوجه نمی شم توی یه محیط آموزشی بحث درمورد جنسیت چه مفهومی داره ؟!این کار تنها باعث می شه افکار از موضوع اصلی غافل بشه و به حاشیه کشیده بشه چرا نمی تونن درک کنن که دانشگاه جای کسب علمه و و یه گروهی از جوانان هم به عنوان دانشجو و به عنوان انسان دارن وارد این محیط آموزشی می شن تا با هم فکری هم به پیشرفت برسن همین افراد قراره 2 سال بعد وارد جامعه بزرگ تری بشن اون جا قراره چه کار کنن ؟ مشاغل و محل کار رو هم زنونه مردونه کنن ؟ یا در نهایت پیاده رو ها رو هم زنونه مردونه کنن و وسط خیابون هم یه پرده بکشن و فلش بزنن که محل عبور بانوان محل عبور آقایان از نظر من این جمع مختلط هیچ مشکلی نداره شاید برای یه دانشجوی ترم اول یا دومی حضور در چنین جوی غافلگیر کننده باشه (که البته دیگه کمتر چنین مسئله ای پیش میاد مگر این که اون فرد توی فضای واقعا بسته ای رشد کرده باشه ) اما از سال دوم می تونه به جنس مخالفش به عنوان یه دوست و یه هم فکر نگاه کنه چون دیگه براش عادی شده این مسئله و همین باعث می شه که وقتی فردا وارد جوامع بزرگ تری شد به خاطر نداشتن آگاهی کافی ضربه های سنگینی رو متحمل بشه . به نظرم كسي كه مياد از بحث ها ميكنه كه دخترا و پسرا از هم بايد جدا باشن مشكل دارن ساده تر بگم مريض هستن و فكر ميكنن همه چيز به ديد خودشونه متاسفانه شاهد اين هم هستيم كه اين حرف ها از قشر تحصيل كرده بلند ميشه رييس قبلي دانشگاه ما موقعي كه اومد سر كار مقررات حراستي رو خيلي سخت كرد كلاس ها رو جدا كرد ولي وقتي رييس دوباره عوض شد كلاس ها دوباره مختلط شدن اين نشون ميده كه واقعاً اينا مشكل دارن 7 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ مختلط بودن خوبه خیلی اعتماد بنفس میره بالا تنها مشکل اینه البته بعضیا که خیلی بی ظرفیتن اینجورین بیشتر هم تو ترمای اول این جوریا پسرا حس بامزگی دارن وسط درس جدی مزه پررونی می کنن یا به استاد بی احترامی میکنن خداوکیلی شوخی در وقت خودش درس هم جای خودش 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ من که با حضورشون مشکلی ندارماگه هم بخوان جدا کنن مملکت از اینی که هست گند تر میشه و کلی جوونا عقده ای بار میان تو دانشگاهم کلی خوش میگذره با هم دوستیم دیگه هممون!!!!! دوستین؟؟؟ هی وایییییییییییییییی عیب نیست نامحرمن:w00: ما اصلا با پسرای کلاسمون حرف نمیزنیم سلامم نمیکنیم(این تیکه رو جدی گفتم) 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرم كسي كه مياد از بحث ها ميكنه كه دخترا و پسرا از هم بايد جدا باشن مشكل دارن ساده تر بگم مريض هستن و فكر ميكنن همه چيز به ديد خودشونه متاسفانه شاهد اين هم هستيم كه اين حرف ها از قشر تحصيل كرده بلند ميشه رييس قبلي دانشگاه ما موقعي كه اومد سر كار مقررات حراستي رو خيلي سخت كرد كلاس ها رو جدا كرد ولي وقتي رييس دوباره عوض شد كلاس ها دوباره مختلط شدن اين نشون ميده كه واقعاً اينا مشكل دارن کافر همه را به کیش خود پندارد این جور افراد رو باید برگردین به سابقه و پیشینه خودشون تا علت این همه بدبینی و گرفتگیری رو متوجه بشین . 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ منم مشکل دارم این پسرا نمیزارن امتحانا کنسل بشه:w00: اصلا پایه نیستن:w00: خرخونن:w00: همش زیر اب میزنن:w00:واسه یه نمره کلی به استادا اویزوون میشن:w00: نه بابا خر خون نیستن که نمراتشون همه افتضاحه ولی واسه لج کردن با ما هی پاچه خواری استادارو میکنن اه اه:w00: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ تنها معضلم اینه که : خدا نکنه یکی از آزمایشگاهامونو با یه دختر همگروه شم. :icon_pf (34): بدترینش اینه که تو همون آزمایشگاه همه دختر باشن شما پسر یه پسره ترم پیش بیچاره همین بلا سرش اومده بود هی تو یقه خودش فرو میرفت انقد دندوناشو به هم فشار میداد کاملا میشد احساس کرد که فضا واسش سنگینه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ جدا کنن بهتره فضا طوریه که نمی تونیم فحش بدیم و مهمتر از این نمیشه شلوغ کرد من کلا با جدا کردن مخالفم ولی بدترینش اینه که نمیشه جولی پسرا شیطنت کرد مثلا آدم دوس داره بپره بره بالای میز شیطونی کنه اونا مانعند:w00: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ توی دانشگاه ما که اگه جدا بشیم بهتره....چون تنها نقشی که پسرای ما دارن اینکه حال آدمو بهم می زنن... اوف دیگه تا اون حد! چه پلیدی هستن پسرای دانشگاتون:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ اولین اینکه به نظر من جدا کردن یه حرف غیر منطقی ایه که با هیچ اصل و اعتقاد فکری درست و حسابی جور درنمیاد. دوما اینکه من بزرگترین مشکلم این زیرآب زنی دخترها بود. میرفتن پیش استادا زیرآب کار همدیگه و پسرا رو میزدن تا نمره شون بیشتر شه! :icon_pf (34): یعنی توی چشم و هم چشمی نمره بیچاره کردن مارو. البته همشون نه ها. بعضیاشون. و الله تو کلاس ما بلعکسه نا مردا یه جور پاچه خواری میکنن که نگووووووووووووووو:w00: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ چیزی به ذهنم نمیرسه خسته نباشید لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ به نظر من مدارس باید مختلط باشه و دانشگاه ها جدا......... چون اگر دختر و پسر از کودکی بی جنبه بار نیان،در دانشگاه مشکلی پیش نمیاد و فقط به دنبال علم خواهند بود. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده